Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skrzypaczka_zielona

Zakochałam się, ale nie cieszę się z tego...

Polecane posty

Myślałem ze poszłas sie zaczernic a Ty mi w dalszym ciągu chcesz niespodzianki robić z podszywkami :D

Gość Skrzypaczka_zielona
Olać podszywy. To ich problem, nie nasz. Mówmy o tym, co jest głównym wątkiem...

W dzisiejszym zglobalizowanym świecie to w genach dziewczynek już jest,ze bardziej przejmuja inicjatywe.Dam Ci przykład.W szkole podstawowej dziewczynka 7-letnia zgłasza sie i mówi nauczycielce tak: Proszę Pani czy mogę pocałować Andrzejka.Normalny szok.Ta dziewczynka ma już teraz 28 lat i dwoje nieudanych małżeństw.Oczywiście nie mozna generalizować lecz tak się właśnie dzieje.Faceci są bardziej zbabiali a kobiety przejmuja inicjatywę.

Gość Skrzypaczka_zielona
Pisałeś wcześniej, że czekasz na gospodynię. Ładna jest? seksowna?

Gość Skrzypaczka_zielona
To źle rokuje. Ja jestem typem kobiety, która sama nie zrobi pierwszego kroku. Mogę być miła, uśmiechać się na zachętę, ale reszta należy do mężczyzny. To on ma być rycerzem - zdobywcą, to w męskiej naturze leży skłonność do bohaterstwa i wyzwań. Kobieta, która mu to odbierze, traci na subtelności.

Gość nffhuerfhiuergf
A moze ty w nie tych czasach co trzeba sie urodzilas.

Gość Skrzypaczka_zielona
oj tam. Co Ci szkodzi napisać o gospodyni. Zaspokoiłbyś moją ciekawość:)

Gość Skrzypaczka_zielona
Masz rację. Pomyliłam epoki. Jestem zbyt romantyczna i sentymentalna na te czasy, kiedy mężczyźni tak marnieją i tak się zastanawiam jakby tu do średniowiecza wrócić:P

A co ten powalający uśmiech twój nie działa na niego??

Kobieta na subtelności nie straci jak ciapciaka trzeba rozruszac:D

i wcale sie nie dziwie że tylu prawiczków na cafe jest co się otwarcie przyznają do tego. A ilu się nie przynaje to drugie tyle czy moze wiekszość :D

Gość nffhuerfhiuergf
oj tam E tam no coz i tyle nic nie musze mowic!!!

Gość nffhuerfhiuergf
to ja skorzystam z okazji i zapytam się faceta: jaką na początku pozę przyjąć gdy do nas podbija facet. Uprzejma ale na dystans, grać trudną do zdobycia czy też od początku być taką miłą, sympatyczną ,opiekuńczą dziewczyną ?

Gość Skrzypaczka_zielona
Nic mi o tym nie jest wiadomo;) W każdym bądź razie mężczyźni strasznie się rozleniwili i udają nieśmiałych, nawet jeśli to poza przyczajonego tygrysa:D

Nadajesz sie do mojego wizerunku lecz już dawno jestem zajety i tylko mozemy sobie tutaj podywagować :P:D

Gość Skrzypaczka_zielona
No cóż, ja muszę też jeszcze próbować... Ciężko będzie, okaz taki, że ucieka i ucieka... No nic, lecę. Może jeszcze się zgadamy wieczorkiem. Pa!

nffhuerfhiuergf-- odpowiem Ci wymijająco.Otóż od przedszkola już tych facetów nauczyliście tego.Gdy facetowi stuknie 18 czy 20 lat nagle zostaje bez opiekunek.Staje sie bezradny.Wiec w dalszym ciągu albo sie decydujecie pociagnąć dalej wychowanie tych maminsynków albo zostajecie na lodzie. Teraz odpowiedz sobie co dalej robić sama.

Gość tęskniąca beksa
Where is my Dundee???

Jeśli podbija mówisz to się ciesz,że przezwycieżył siebie.Normalnie przyjmować zaloty lecz z dystansem i nie wskakiwać mu do łożka pierwszego dnia.

Gość nffhuerfhiiuergf
dzięki pomogło mi to :classic_cool:

Gość nffhuerfhiuergffsdfsdfsdfsdf
no mi tez i tyle--->>>

oki.Cała przyjemność po mojej stronie ze mogłem się podzielić doświadczeniem.:classic_cool:

Skrzypaczka_zielona-- jak zahaczę na inny temat nie wiem czy da radę sie oderwać jak to ktoś mi powiedział .Jak się przyssie to już tylko uciekać:D

Gość Skrzypaczka_zielona
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻😘😘😘😘😘😘🌻🌻:classic_cool:🌻❤️❤️🌻🌻🌻❤️❤️🌻🌻🌻:classic_cool:❤️🌻

Skrzypaczka_zielona-- dedykuję Tobie że byłas przemiłą i sympatyczną rozmówczynią.🌻

Gość buyhgvbfyufuywgv
Bardzo dobrze powiedziane "byłaś"

Gość koliberrrrrrr
jak zwykle lata po topikach za duchem.Taka stara a głupia :P:D