Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cccccccsssssss

Niedziela=sprzątanie

Polecane posty

Gość cccccccsssssss

kolejną niedzielę spędzam na sprzątaniu mieszkania. Zamiast pójść na spacer (nie mam z kim- mój facet nie chodzi na spacery, on jest zmęczony po całym tygodniu chodzenia do pracy- ja też pracuje i studiuję dziennie) to ja sprzątam, gotuję, piorę. Wyglądam jak kura domowa- zaniedbana, z tłustymi włosami. Muszę porobić wszystko dziś, bo w tygodniu nie będę miała czasu. Jest mi bardzo przykro...

Gość MSka;)
a jaka to praca że jesteś zmęczona i twój mąż też?

Gość cccccccsssssss
a facet mi nie pomaga- usiadł i gra na PSP, bo twierdzi, że według niego nie jest brudno i nie trzeba nic robić...

Gość cccccccsssssss
Mój facet jedynie na rowerze lubi jeździć, ale ja jak ostatnio jeździłam to włosy łonowe wkręciły mi się do łańcucha i z bólu odgryzłam dzwonek... Teraz wolę nie jeździć na rowerze.

Gość cccccccsssssss
ja jestem zmęczona, bo pracuję i studiuję, i nie tyle zmęczona, co po prostu brak mi czasu. Zostaje mi niedziela na robienie- ewentualnie sobota, ale wczoraj mielismy wyjazd. A on robi na produkcji. Twierdzi, że nic nie musi robić bo jemu nie przeszkadza, a ja mam jazdy, że raz w tygodniu kurze pościeram i pomyję podłogi

sama sobie jestes winna !!!! po co bierzesz tyle na siebie !!! jesli nie zrobisz obiadu to swiat sie nie zawali . podobnie jest z innymi obowiazkami :P wyluzuj i przestan sie przejnowac.

Gość cccccccsssssss
robię to też dla siebie, nie cierpię siedzieć w brudzie, nie potrafię się skupić, nie pójdę się kąpać jeśli wiem, że czeka mnie lustro w łazience do umycia, bo co to za relaks. A on uważa, że ja nie mam prawa być zmęczona, bo to on pracuje fizycznie.

Gość cccccccsssssss
w ten weekend miałam w piątek posprztać, zrobic sobie odpoczynek- on stwierdził, że to swięto, wiec mam nic nie robić, a za to pomoże mi w sobote, w sobotę musiał jechać do swojej matki, poprosił, żebym pojechała z nim- wrociliśmy póxno, nic nie zrobiłam, a dziś on usiadł i nic nie robi, bo po co

Gość gfgfgfgfg
Quis leget haec? ma rację, sama sobie taki reżim narzuciłaś i teraz narzekasz... zrób coś z tym albo przestań jęczeć

A ja mam fajna niedziele. Wyspalem sie, ogarnalem kuchnie(zawsze sprzatam mieszkanie na raty), bylem na spacerze z psami, a teraz czekam w kinie na film

Gość cccccccsssssss
niestety po całym tygodniu cały dzień, mamy prawie 100 metrów- dwa poziomy, do tego dochodzi zrobienie prania z całego tygodnia. Teraz sie wkurzyłam, bo gotowałam obiad (tez w tygodniu nie bardzo mam czas na gotowanie to chociaż raz w tygodniu chcę zjeść coś domowego) on żebym zrobiła mu tosty, bo jemu nie chce się wstać i zrobić samemu, a mi się musi wszystko chcieć.

Gość cccccccsssssss
nie zrobiłam, powiedziałam, że jest zupa, a mu ręce do dupy nie przyrosły

Gość cccccccsssssss
wstał i zrobił sobie sam z pretensjami, ze jka byłam w kuchni to by mi się nic nie stało teraz po prostu to wszytsko zostawiłam, usiadłam do kompa, bo jedyne co to ryczeć mi się chce...

Zrobilas to samo, co wiele kobiet - rozleniwilas go. Przyzwyczailas go do tego, ze wszystko w domu robisz sama. On wie, ze nic nie musi robic, bo predzej, czy pozniej i tak podwiniesz rekawy.

Zrobilas to samo, co wiele kobiet - rozleniwilas go. Przyzwyczailas go do tego, ze wszystko w domu robisz sama. On wie, ze nic nie musi robic, bo predzej, czy pozniej i tak podwiniesz rekawy.

Gość cccccccsssssss
wiem i nie wiem jak to zmienić

Bardzo latwo. Przestan mu uslugiwac. Nie gotuj dla niego, nie pierz jego rzeczy. Bardzo szybko nauczy sie cos robic.

lomu ma racje !!! ja tez mam swoje obowiazki , ale od czasu do czasu nie zrobie obiadu !! bo mi sie nie chce , albo jestem zmeczona, nie posprzatam w domu itd. jest ok. facet ma raczki i potrafi o siebie zadbac. poza tym on tez tam mieszka !!!! jak mi facet mowi ze nie umylam lazienki to slyszy odp.---ty tez tu mieszkasz .ciekawe co razobisz jak dojada dzieci :O tyle w temacie.

Gość mama 6 latka znudzonego szkołą
I bardzo dobrze że Ci nie pomaga!!!!! Niedziela jest po to aby odpocząć! "pamietaj abyś dzień święty święcił" Ja ma dzieci i NIGDY nie sprzatalam w niedziele,robimy to wszyscy w sobotę!

Gość cccccccsssssss
nic nie daje, jedzie zjeść do knajpy, chodzi w brudnych ciuchach

Gość cccccccsssssss
nie jestem wierząca, więc dla mnie to nie jest zdień świety, on zresztą też dzieci nie planuję z nim- chyba bym musiała się rozdwoić

Gość mama 6 latka znudzonego szkołą
To znaczy że jestes nierozgarnięta. Mając gówno do roboty,brakuje Ci czasu i musisz sprzątać w niedzielę?