Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość see you in the next life

Dlaczego wszystkie atrakcyjne, ładne dziewczyny są już zajęte ???

Polecane posty

Tak właśnie mi się wydaje, zwłaszcza te w wieku 25-30 lat. Chodze, szukam, staram się, bywam w klubach, pubach itp. Nie chodzi mi o jakąś pustą pannę, bo większości pewnie się kojarzy że jak ładna to musi być nie za mądra. Z moich obserwacji widzę, że wszystkie ładne, atrakcyjne kobiety już dawno są zajęte. Z tego co zauważyłem to jest sporo wolnych w przedziale 20-24, ale ja przecież nie będę umawiał się z dużo młodszymi, bo sam mam prawie trzydzieści lat. Po drugie takie młode dziewczyny nie zechcą spotykać się kimś o wiele starszym.

Gość wddefvdefcde
to nie widziales jeszcze mnie. jestem wolna i atrakcyjna, w dodatku sie szanuje:)

Gość Sanders29
Ja mam 29 a laskom mówię że 24 i łykają to

czasem jak mi smutno i czuję się niedowartościowany czytam sobie swoje komentarze na allegro

kurde co mi sie snilo snilo mi sie ze bank obrabialem z babcia i nagle sie wlaczyl alarm wyobrazcie sobie miny rodziny gdy nagle przy wlaczonym dryndajacym budziku zrywam sie z lozka z krzykiem: babcia! spierdalamy!

znam bardzo ładne laski 20-21 lat które spotykają sie ze sporo starszymi i nie patrzą na metryki :o | | | | (tylko na portfel :O)

Gość jnoxnoxvnbvoxc
wlazłeś w niezłe gówno ziomek

Gość strzałkaaa
no fakt ja mam 28, 6 lat po slubie, a wty czasie wielu sie zawiodlo:D startowali ale obraczka swiecila i krok w tyl, haha czyli chyba jakas atrakcyjna jestem, nie powiem,ze i glupia< bo tez nie, ale niektorym obraczka by nie przeszkadzala, ale ja nie ztych

Gość MiedzianaBransoletaa
Jest Rhovannion- pod spodem cytat jej postu,. Nie wiem czy ładna, opgraniczona pewniee -tak ALE JAKA WIERNA;) Bierz sie za nia!!! Ja wole być brzydka, niż nie mieć szacunku do siebie i do facetów. Mama musi być z ciebie dumna, że taką wyzwoloną i świadomą damę bez moralności wychowała. I twój facet też pewnie pęka z dumy, że go tak bardzo kochasz i szanujesz, że aż nóg nie potrafisz utrzymać razem przy innym facecie. Zazdroszczę ci, naprawdę. Też bym tak chciała. ***

Gość gość
bo jak to moj kumpel mowil te co sa wolne to wolne zostana :) Do ładnych zawsze jest kolejka facetow :)

Gość prawictwo pospolite128
Takie życie .. Atrakcyjne kobiety sa zajete , nieosiagalnie faceci są nieosiąglani

Gość prawictwo pospolite128
pasztety tez sa zajete i co z tego .? Nikt mnie nie przekona ze Katarzyna W to laska o urodzie Mirandy Kerr ..czy Natalii Oreiro.. Zajete sa te ktore najchętniej rozkladają nogi . Nie trzeba do tego dodawać ideologii.

Gość gość
te twoje zajete pasztety to po prostu z braku laku robia za materac dla faceta nic wiecej znam pelno takich uroda nijaka a faceci traktuja je jak darmowe dzifki ze tez te kobiety nie maja szacunku do siebie. Jak czasem z nimi rozmawiam i pytam a czemu tak pozwalaaja sie traktowac to bo on jest piekny i ma kase a nikt inny jej nie chce Żenada.pl A z tymi najfaniejszymi tylko sie wiaza wiec ta twoja teorie mozna potluc o kant upy

Gość Łukasz KK
To nie prawda że wszystkie atrakcyjne dziewczyny są już zajęte. Może Polki tak, ale Polki są głupie: myślą że jak pojadą do Norge to każdy facet będzie się z nimi lizać. Ukrainki są ładniejsze od Polek, wiele jest wolna chętnie wiążą się z Polakami. Może czas przerzucić się na Ukrainki.

Gość gość
Ja juz tez sie przerzucilem na Ukrainki. Niestety w Polsce kobiety, te które są wolne po 30 to albo dzieciate albo ksiezniczki albo ze znaczną nadwagą i krótkie włosy:)

Gość gość
Atrakcyjne dziewczyny są z reguły wciąż zajęte od kiedy zostały nastolatkami. Na szczęście nie wszystkie z nich stają przed ołtarzem ze swoim pierwszym chłopakiem,z którym związały się w wieku 15 czy 16 lat. Wiele takich młodzieńczych związków się rozpada. Trzeba mieć szczęście i trafić na moment, w którym taka dziewczyna jest wolna. Podam przykład z życia wzięty. Mam znajomą. Ujmująca, miła dziewczyna. Jest śliczna. Do tego imponujący biust. Od zawsze była zajęta. W wieku 24 lat zerwała z chłopakiem. Wyjechała na studia. Tam wystartował do niej chłopak. Spodobał się jej. Są parą. Facet jest niesamowitym szczęściarzem. Znalazł się w odpowiednim miejscu i czasie. Wykorzystał swoją szansę. Za miesiąc mogłoby być już za późno gdyż dziewczyna nie mogła wręcz odpędzić się od facetów i rozdawała kosze na lewo i na prawo. W takiej sytuacji trzeba szybko działać. Trzeba zwalczyć nieśmiałość i startować do dziewczyny gdyż jutro ona może być już znowu zajęta i to aż do ślubu.

Gość gość
E tam, nie sa zajete, Tylko puszczaja ci taka bajeczke na odczepne, bo nie jestes w ich typie

Gość gość
Masz oczywiście rację. Dziewczyny muszą wymyślać takie bajeczki aby pozbyć się niechcianego adoratora. Stwierdzenie-mam chłopaka-jest z reguły skuteczne gdyż zniechęca do kontynuowania podrywu. Zagadałem kiedyś do dziewczyny w pociągu. Ona od razu zaznaczyła, że ma chłopaka. Zrobiło mi się głupio gdyż wzięła mnie za adoratora i od razu przybrała postawę obronną. A czy naprawdę miała chłopaka to tego nie wiem.

Gość gość
Kuzwa miałem 20 lat miałem ładną ptzychudawą blondynke o ostrym temperamencie mogłem sie żenić, ja to jestem nadmiernie spokojny, miałem 23 i miałem brunwtkę z silnie czarnymi włosami trochs zołza z charakteru i mogłem sie zenic, a ja se gadałem ta nie bo nie blondynka i za młody jedtem jeszcze pozatym musialbym wyemigrowac na podkarpacie z miasta na wies, to teraz kilka lat temu studia pokonczone i od 7 lat juz sam!

Gość gość
Zgadzam się z autorem. Coś w tym jest. Mój syn nie miał z kim iść na studniówkę. Ponieważ mój kumpel z pracy ma dwie ładne córki w wieku 16 i 19 lat zaproponowałem synowi aby zaprosił jedną z nich. Po sprawdzeniu profili dziewczyn w fb okazało się, że obie mają już chłopaków. Córka mojej sąsiadki też odpadła gdyż również ma chłopaka. No więc mój syn poszedł na studniówkę sam.