Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

pokręciło mi się w głowie

Polecane posty

Największy błąd zrobiłeś ,pijąc sama kranówę.Teraz Ci smiga ponownie.:(

"powiedziała że sam sobie jestem winny ..." To już wiadomo czemu tutaj jęczysz :P "bez obaw...doczekasz się " Z rok czy może jednak jeszcze dwa lata?

Największy błąd zrobiłeś ,pijąc sama kranówę.Teraz Ci smiga ponownie. cokolwiek nie piłem , to i tak było źle.... To już wiadomo czemu tutaj jęczysz musze się wyżalić 😭 - pielęgniarki bywaja okrutne... "bez obaw...doczekasz się " Z rok czy może jednak jeszcze dwa lata? przyszłym tygodniu, na 99%

"przyszłym tygodniu, na 99%" Precyzyjność ustalania dat "opuszczania kafe" bywa zabawna dość No, ale powodzenia w czymkolwiek :) Pielęgniarka pewnie Ci wynagrodzi okrucieństwo :P

Precyzyjność ustalania dat "opuszczania kafe" bywa zabawna dość No, ale powodzenia w czymkolwiek nie precyzuję dokładnie , ale chyba piątek obiecajcie chociaż , ze jak wejdę za rok , to będą te same mordy...:classic_cool: Pielęgniarka pewnie Ci wynagrodzi okrucieństwo jestem niewinny....to nie moja wina przecież , że mogłem wlewać, ile wlezie...nie ja, to tam postawiłem...:P pielęgniarka wynagrodzi - ale nie dziś 😭

Dziś dzień Twego cierpienia :D A ja jestem tego poniekąd świadkiem...piękne :) Aż łezka się kręci w oku "obiecajcie chociaż , ze jak wejdę za rok , to będą te same mordy..." Wolałabym nie, ale znając życie... A teraz przypaliłam placki :(

"coś lekkiego....np.kanapeczki z jajeczkiem i , sałatą , ogóreczkiem i majonezem...nie wiem czy żołądek dałby radę..." To sobie zrób i się przekonaj czy da radę, mały test ;) Ale nie informuj nas jednak o szczegółach :P Fiku, bigosu w życiu nie chciało by mi się robić a innej opcji by go zjeść nie mam :D Ale smacznego ;)

Nie zdradzę w czym jestem bo jeszcze prawiczki to przeczytają i z wrażenia coś im się stanie :classic_cool: "Tutaj też ze wszystkich stron zła mnie otacza woń "

Nie zdradzę w czym jestem bo jeszcze prawiczki to przeczytają i z wrażenia coś im się stanie obawiasz się , że możesz wywołać wrażenie? czy raczej nie masz powodów do obaw? Tutaj też ze wszystkich stron zła mnie otacza woń " wpychasz sie w czarną dziurę sama , czy ktoś Ci pomaga ? :P

"obawiasz się , że możesz wywołać wrażenie? czy raczej nie masz powodów do obaw?" Zależy co kto lubi :classic_cool: Ale aktualnie odpowiedź może być tylko jedna ;) "wpychasz sie w czarną dziurę sama , czy ktoś Ci pomaga ?" Aktualnie sama. I świetnie mi to idzie trzeba przyznać. Kiedyś dzień w końcu nie nadejdzie. http://www.youtube.com/watch?v=wT_ObQMSs3U

"tak myślałem....kobiety uwielbiają gierki" Kobiety? To czemu częściej nie stawałeś się "bardziej ludzki"? Ciekawe, skoro róże wytrzymały tylko 5 dni tzn. pewnie, że to nie jest prawdziwe uczucie :D To zapewne znak:classic_cool: