Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

pokręciło mi się w głowie

Polecane posty

"a może gra pokazuje Twoje prawdziwe oblicze?" Można powiedzieć, że tak bo nie ma w tym kłamstwa, raczej podwójne dno, ale tego drugiego większość nie widzi:P

Kobiety? To czemu częściej nie stawałeś się "bardziej ludzki"? jestem ludzki lecz czasem dziwnie się z tym czuje...:classic_cool: Można powiedzieć, że tak bo nie ma w tym kłamstwa, raczej podwójne dno, ale tego drugiego większość nie widzi większość chce łatwo , przyjemnie i bez wysiłku :P....

Fiku, zasuszyć? Nie wiem, może. Jeszcze gerbery dzielnie się trzymają. Bez serca jestem ;) W domu czasami zajmuję się krzewami róż to żal mi trochę takich ściętych. "jestem ludzki lecz czasem dziwnie się z tym czuje..." Prędzej bym uwierzyła w "jestem ludzki czasem lecz dziwnie się z tym czuje..." ;) Malutka modyfikacja :D "większość chce łatwo , przyjemnie i bez wysiłku " I to się chyba nigdy nie zmieni. A ja jak na razie trafiam na większość :D

kobiety sa piękneijsze i bardziej uwielbiane czasem.... Krwawa Wilczyca chcesz tak przekręcać każdego faceta? :P

"chcesz tak przekręcać każdego faceta? " No, przecież muszę mieć powody by puszczać typowo kobiece fochy?:P Bez tego nie będę prawdziwą kobietą ;)