Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a takie tam pytanko

W jakim wieku facet powinien się usamodzielnić?

Polecane posty

Gość a takie tam pytanko

Tzn, wyprowadzić się od rodziców, pracować, bądź opłacać z rodzicami rachunki na spółkę, tak żeby nie można go było nazwać darmozjadem. I czy powinien to robić tylko z dziewczyną, czy jak jest sam to może siedzieć mamie na głowie? Co myślicie?

Gość clowiekzekranu
22-24

Gość Sanders29
Przy dzisiejszym bezrobociu, konieczności zdobywania staży (często pracując za darmo) to myślę, że powinien wyrobić się do 30-tki. Jesli natomiast nie poszedł na studia to rzeczywiście 22-24 wydaje się odpowiednim terminem.

Gość pomarańczkowy
24/25 lat to już najwyższy czas moim zdaniem. Później robi się z takiego stary kawaler:/

Gość ale jak to tak
no to tez zalezy czy studiuje czy nie, bo jak nie to tak jak pisze sanders, 22/24 powinien, ale jak sa studia to wiadomo ciezej, a i wtedy chce sie pracowac w zawodzie, wiec zanim sie taka fuche znajdzie dobra to tez troche zajmie, o ile sie w ogole znajdzie, takze do 28/30 powinien sie wyrobic taki po studiach.

Gość Gbxm
Tyle samo, ile kobieta. Więc pytanie do osób powyzej, w tym wieku, ktory podałyscie, bylyscie samodzielne?

Gość ale jak to tak
ja mam 24 lata, jestem kobieta i narazie mieszkam z rodzicami, ale dokladam sie do rachunkow, a mieszkam dlatego, ze studiuje jeszcze i to mi pochlania sporo kasy, jak tylko skoncze to sie wyprowadzam. dlatego uwazam ze to wazna kwestia, czy facet studiujacy czy nie, bo wiadomo, to przedluza wszystko w czasie. co innego taki obibok, co to niby pracuje, ale siedzi mamie na glowie i nie dosc ze w domu nic nie zrobi, nie doplaci do rachunkow, to tylko z kumplami pod blokiem po pracy. taki facet to porazka.

Gość a takie tam pytanko
no wlasnie jak to z wami bylo dziewczyny? a wasi faceci jak zyja, w jakim wieku sa, gdzie mieszkaja?

Gość beereeemmikka
ja jak skonczyłam 18 lat nie mieszkałam z rodzicami.

Gość aaaaaaaaaaaaqqw
Ja usamodzielnilam sie majac 19 lat. Teraz pracuje i wynajmuje mieszkanie. A moj facet, ktory ma 36 lat, mieszka z rodzicami i nie pracuje! I oczywiscie na zadnych studiach nie byl. Odkad wrocil zza granicy nic nie robi, a ci durni rodzice go trzymaja. Chce sie z nim rozstac, a on w ogole nie przyjmuje tego do wiadomosci:o

Gość a takie tam pytanko
36 lat i z rodzicami?????????????????????????????? szok. myslalam ze tak koncza samotni nieudacznicy:/ dziewczyno uciekaj, co ty z nim bedziesz robic?! ile masz lat?

Gość aaaaaaaaaaaaqqw
Mam 27 lat. Wszystko bylo ok dopoki pracowal za granica, wydawal sie taki zaradny i odpowiedzialny. Wrocil i juz 2 lata siedzi na dupie niby szukajac pracy, ale przeciez za pare groszy pracowac nie bedzie:o I jeszcze sie wkurza jak mu mowie ze jak w ciagu 2 tyg pracy nie znajdzie nawet za 1000 zl to koniec z nami. Jestesmy z soba 4 lata.

Gość a takie tam pytanko
to on nie chce z toba zamieszkac? nie wyobrazam sobie tego, zeby byl 10 lat mlodszy to jeszcze bym zrozumiala, chociaz tez z trudem, ale w tym wypadku brak mi slow....

Gość aaaaaaaaaaaaqqw
Mi tez naprawde brak juz slow i samej mi wstyd. A facet elegancki, dbajacy o siebie... w ogole nikt go poznajac nie powiedzialby ze to taki len i nierob. Mieszkalismy razem krotki czas, ale potem jak skonczyly mu sie oszczednosci to zostawil mnie sama w wynajmowanym mieszkaniu i wrocil do rodzicow, bo tam za nic nie placi.

Gość a takie tam pytanko
o matko boska, zostawil cie sama, no to mial tupet, niezle, ja bym uciekala od takiego typa poki jestes mloda i masz szanse zbudowac nowy zwiazek z zaradnym fajnym facetem, pomysl co cie z nim czeka? skoro ma juz 36 lat, a nawet nie mysli powaznie o zyciu, to kiedy zacznie? ten etap powinien miec za soba jakies 10 lat temu. zebys sie nie obudzila z reka w nocniku kochana!