Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan 36l

Kobieta to najwspanialsza istota na świecie

Polecane posty

Gość Pan 36l

Delikatna , gorąca, uśmiechnięta ,przyjazna, pomocna, łagodząca nastrój i obyczaje,wierna , oddana to skarb nad skarby

Gość ijkr
masz wszy na plucach koles.Moze kiedys to one i byly do czegos zdatne.Teraz znalezc fajna facetke to tak jak znalezc szczescie.Prawie niemozliwe choc nie mowie ze wcale.Feminizm im uderza do glowy.To tak z grubsza.

Gość Pan 36l
Cechy które mówią o wspaniałości kobiety są wymienione w pierwszym poście . Szmaty z dworca PKP w Poznaniu mnie nie interesują :)

Gość ijkr
Gdzie ty te wymienione w tym swoim pierwszym poscie widzisz?Chyba w snach.

Gość Pan 36l
Nie przesadzaj . Jest chyba na tym świecie jeszcze kilka fajnych dziewczyn

Gość mocar1111
czlowieku na jakim ty swiecie zyjesz dzisiejsze kobiety to wyrachowane materialistki oczywiscie nie wszystkie

Gość ijkr
...tak.Masz racje.Kilka gdzies jest.Tylko gdzie?Ozenic sie dzis to tak jak by probowac skakac w przepasc-w wiekszosci przypadkow i mimo propagandy-nie jest to wina facetow tylko facetek.Niestety.

Gość innakobieta
zapewne ja, nie materialistka, kochajaca mojego meza, wyrozumiala, gotuje, sprzatam, kocham i w lozku daje z siebie wszystko, mam dobre serce, i jestem sexi (chyba) :D

Gość Pan 36l
Z własnego doświadczenia dodam że kobiety najpierw patrzą na grubość portfela a później na rozporek, choć jeżeli portfel jest dostatecznie gruby to "to" drugie już ma mniejsze znaczenie , Mam już 36 lat i wciaz szukam kobiety z cechami wymienionymi w pierwszym poscie. Znajde taka , czy lepiej poddac sie od razu i brac co leci?

Sądzę że znajdziesz. Może w złych miejscach szukasz. Dziwi mnie że są takie kobiety bo ja nigdy nie kierowałam się kasa...

Gość mocar1111
a sa sa kolega mi mowił :P

Gość Pan 36l
miziaczek89 czy Twoj nik ma jakieś głębsze znaczenie , chodzi mi o cyferki w nim zawarte

Gość Pan 36l
No tak chyba za stary jestem zeby klikać na kafeterii :D Trzymajcie się zdrowo miłe Panie :)

Po pierwsze, to że kobiety lecą na pieniądze najczęściej uważają panowie, którzy zarabiają po 1000 zł na miesiąc - no a chyba logiczne jest, że takiego kobieta na swojego faceta nie będzie chciała. (a faceci z małymi fiutkami twierdza, że lecą na wielkie pały itd.) Po drugie faceci też lecą bardziej na bogate kobiety, niż na biedne. Po trzecie, żeby wymagać, trzeba mieć też coś do zaoferowania. Również charakterem.

Gość Pan 36l
Jeszcze cztery lata mam na szukanie tej jedynej ;) bo podobno po czterdziestce to już przechlapane w tej kwestji . Nei_nei coś jest w tym co napisalaś . Miziaczku młoda jesteś. Nie zmarnuj tego :)

Gość fijoł2012
spoko ziom masz jeszcze szanse złapac cos z drugiego sortu :P trzymamy kciuki a swoja droga majac tyle lat to wierzysz jeszcze ze jedna kobieta moze miec wszystkie wymienione przez ciebie zalety?

Gość eksperymentator
Pan 36l Co brałeś? :D

Gość do - fijoł2012
Możesz wierzyć lub nie, ale ma :)

Gość fijoł2012
no w sumie moge tylko dlaczego mi sie podobaja takie ktore tych cech nie maja albo taki ze mnie h u j ze nie potrafie ich docenic jak taka spotykam :/

Gość fijoł2012
ja odbiore zadzwon do mnie to se pogadamy :P

Gość mentaI cut
"Jeszcze cztery lata mam na szukanie tej jedynej bo podobno po czterdziestce to już przechlapane w tej kwestji ." Panie, widzę że pan sam się poddał feministycznemu światopoglądowi. faceci nie umszą się tak prejmować wiekiem, nawet do 50-tki nie muszą założyć rodziny, nie ma presji