Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala jaaaaa

Czy wrócilibyście do pracy z której sami zrezygnowaliście?

Polecane posty

Gość mala jaaaaa

Zrezygnowałam z pracy bo byłam już totalnie zmęczona, wkurzona coraz mniejszymi zarobkami, atmosferą, wypłata na raty, itp. Pracowałam na czarno, na początku jak tam pracowałam (praca przewaznie 7 dni w tyg, czasem jak wypadła zmiana to 6 dni), dało się zarobic 2500-3000 zł, jednak z każdym miesiącem było coraz gorzej i w ostatnim m-cu mojej pracy za miesiac wyszłam 1300 zł - pracując przeważnie 7 dni w tyg po 8 godz. Zrezygnowałam bo miałam dosyc idąc i zarabiając czasem 30 zł za całą noc ;/, nerwy itd. Miesiąc szukam pracy i nic. Wiem, że moglabym tam wrócic, ale mój honor na to nie pozwala... Jednak coraz gorzej czuje sie przez brak pracy, co robic ?

Gość 12 no własnie
wróć i szukaj pracy. Gdzi Ty pracujesz ze sie zwolniłaś i możesz wrócić w Polsce są możliwe takie rzeczy?

Gość mala jaaaaa
to taka firma, ktora wypłate daje na raty, nie szanuje pracowanikow, kierowniczka wyzywa ich, zwalnia, potem dzwoni i pyta czy nie chca wrocic... np dowiedzialam sie ze dziewczyna ktorą zwolniła w tym czasie kiedy ja sie zwolniłam wrociła, mi mimo wszystko dobrze sie tam pracowało jak dalo sie zarobic, ale pozniej miałam juz dosyc nikt tam nie chce pracowac i dlatego zawsze mozna wrocic, duzo osob starych wrocilo...

Gość Mandarynka,,,mns
no pewnie, wróć tam a w międzyczasie szukaj pracy, bo niewiadomo kiedy now ą znajdziesz i w długi popadniesz.

Gość mala jaaaaa
no tak, tylko powiem wam że tak głupio trochę, trzeba miec jakiś honor... inaczej jak Cię zwolnią a potem proszą żebyś wróciła, niż zwolnic się i prosic zebys wróciła... ostatnio jak bylam po kase, to pytała czy mam pracę, powiedziałam że nie, nie szukałam jeszcze, myślę że chciala mi powiedziec zebym wrociła, ale czekała az ja o to poproszę...

Gość ewqqwEQW
ja bym wróciła ,ale na stanowisko kierownika

w życiu nie wróciłabym żeby pracować, jeśli już to żeby ich pozwać. co za ścierwa.zresztą pracownicy którzy pozwalają sobie na takie traktowanie, prawdopodobnie na nie zasługują, bo żaden szanujący się człowiek nie da sobą w taki sposób pomiatać... podsumowując nie wracaj. wykorzystają to przeciwko.

Gość mala jaaaaa
też o to mi chodzi... \ja nigdy nie pozwoliłam sobie żeby mnie wyzwała, czy nakrzyczała bez powodu, zawsze sie z nią kłóciłam, jak powiedziałam że nie opłaca mi sie pracowac za 6 zl za godz i odchodzę, to powiedziała że podwyży, ale ile można... a w szoku byłam jak sie darła na niektóre, a one nic hitem było jak powiedziała jednej że odciąga jej 100 zł z wyplaty bo cos zle zrobiła, tamta się zgodzila a za chwilę do mnie mowi, że jej tego dnia nie bylo w pracy ;d

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
Ja bym nawet wróciła, ale jestem okradziona i ... bo tak siedzę w domu i też wszystkiego nie rozumiem np. dlaczego KK mnie potępił - oni mnie zabili zamiast np. zrobić mi dziecko. Ale nie mam stałej pracy. No to czemu mnie wyrzucili z tej szkoły? W sumie oni mnie wylali, że mi nie pomogli, nie stanęli po stronie sieroty, żeby mi uczynić CUD ŻYCIA od tyłu i tyle. Nie rozumiem tego, a z drugiej strony wiecie - choć mogliby się wstawić , że mnie okradli czy ten teatr szkolny ograniczyć. Jakie to są SZMATY ci księża to BRAK SŁÓW. Jedyne co umieją to odprawić egzorcyzmy nad Analizą Michael i film nakręcić o swej najnowszej NIEMIECKIEJ świętej wiecie. Dlaczego oni mnie skreślili? Bo NIC IM SIĘ NIE CHCIAŁO. Mnie się przynajmniej wiecie PIERDZIEĆ chciało na tym zachodzie, a im na mnie ani tyle w Polsce. A ci alkoholicy wszyscy - na nich też im się pierdnąć nie chce wiecie bo by mi współczuli, a tych ludzi na zachodzie z tą wódką olali. Nie - oni sa ICH. Ale czemu? I tyle. Wiecie co - to jest jedno CHAMSTWO i ŚWIŃSTWO że oni nie mają swojego podatku wiecie. Powinni mieć i tyle. Nie rozumiem tego - pijak, wariat, degenerat , morderca - nic z tego - to jest ich ZBŁĄKANA OWIECZKA, a ja jak się degeneruję w tym towarzystwie to jestem GŁUPOLEM słuchajcie. A po co im to PO to już w ogóle nie wiem i tyle. I co jeszcze wam napiszę. A ciekawe co oni myślą o Rosji i tyle. Bo o mojej babci żle - komunistka, ale o Rosji - dlaczego oni tak źle myślą o Rosji. Nie powinni w sumie. A może powinni i tyle :( Oni mieliby rację wiecie dla mnie tylko w 1 punkcie. W jednym MALUTEŃKIM PUNKCIE wiecie - ale to chyba ich pomysł nie jest. No niemniej może oni coś wymyślili w tym względzie. No komunę pomagali rozwalać choć chodziło im że ateiści nie płacą - jedyny zarzut. A reszta to w ogóle zapomnij. Np. mój ojciec - niedoszły papież - nieomylność tego śmiecia dla mnie niemieckiego po prostu no niepojęta jest i tyle. Oczywiście raz tylko użyłam tego słowa - ZERA napiszę teraz bo co tu więcej napisać. Gdzie ta stała praca OJCZE SWIETY zapytam go kiedyś? Twoja również ojcze świety - bo tak go mogę nazywać. Smiec to nie - bardzo potrzebny jest społeczeństwu ...NIEMIECKIEMU. Ale OJCIEC ŚWIĘTY to pasuje mu i tyle :(

Wiecie KK w Polsce nie ma Rosji. Maryja im się nie dała - kto tu rządzi WY SMRODY - taka jest Maryja. STRASZNA. Ale maja możliwość żeby Rosję mieć. Jakie to są obłudniki wiecie - OBRZYDLIWE :( Jest 1 taka szansa - można powiedzieć - niesamowita i ta postać niech będzie ich gwiazdą. I jest tylko 1 sposób, żeby mieli Rosję i żeby no COKOLWIEK wygladało w tej Polsce więcej niż dawanie do łapy i dupy i tyle i daję im tę szansę bo nikt mnie nie uświadomił w tym kraju, ze Chrystus nie jest tu królem - to jest ZWYCZAJNA ŚCIEMA wiecie. No to sama też nie miałam kasy, żeby mnie tak oświeciło, ale po latach stwierdzam, że nikt się nie popisał i tyle. Ja też, ale ten KK też mądry nie jest. Rosji nie mają, a myślą se że co? Że co oni nie są? Oni by dużo chcieli wiecie. I tyle.

Wiecie Chiny oni mają , ale Rosji nie mają. Czyli komuna była. A co to znaczy MIEĆ ROSJĘ? A to jest sprawa trudna i o tym na uczelniach można mówić i zastanawiać się - poważni ludzie, naukowcy i tak dalej. No ja do nich nie nalezę - co jakiś czas klnę strasznie i się wyrażam i tyle. I co jeszcze? No nie wiem... no co jeszcze mogę napisać a nie skłamać. Tyle mnie to obchodzi wiecie. Oprócz kasy I GŁUPOWOLATEGO polityierstwa nic wiecej. Oni myślą np. że bomba atomowa to jest NA CAŁE PAŃSTWO - to Warszawę wysadzą. A wystarczy MAŁA BOMBA ATOMOWA pod jakiś budynek i są takie bomby atomowe zegarowe, ze 1 osobę wysadzą w powietrze i tyle. Takie sa bomby. Może chińskie albo amerykańskie, ale wiem że takie coś jest i człowiek znika wtedy. I co wtedy i takie coś to jest prawo do użycia bomby atomowej. I gdzie można użyć taką bombę teraz. Bo wszyscy się ze mnie śmieją. W bogatym kraju. Czy w USA można użyć bomby atomowej? I teraz sobie polećcie gdzie można - bo się smiejecie a w ogóle durnie nie wiecie z czego i tyle :(

I wiecie tak to jest jak się dowiecie czy ZROZUMIECIE od KK że 3 lesby są lepsze od was i nawet MOGĄ BYĆ TYMI LESBAMI. Ale czemu? Nie wiadomo. Mogły. I mogły mi zniszczyć życie bo mialy na to pozwolenie od księzy. Bo miały lepsze rodziny ode mnie. A jakie one mialy wartości? A ten kościół? To juz naprawdę ten grób im mogli zrobić. Bo ja sie obraziłam ŚMIERTELNIE bo nie miałam pojęcia jak oberwałam za TAK IDIOTYCZNE LICEUM które dla mnie powinno być zamknięte albo o tym R coś - i odchodzę. Bo wiecie no sorry i tyle. Nawet sióstr nie mam bo jeszcze bym z nimi pogadała czy ponarzekała a tak? I tyle oni sobą prezentują wiecie. I koniec. Ani pierwszego przykazania ani drugiego - 3 koszyczek - 4, 5 NIE ISTNIEJE - no chyba że dziecko nienarodzone - i dalej NIE CUDZOŁÓŻ - i dalej znowu nic. I tyle :( I czego oni ode mnie chcą? I dzięki nim się nawróciłam i tyle. Dzięki nim. Naprawdę. Bo oni mają jakieś ALE do mnie. Jakie znaczy sie? Ze mnie wyrzucili ze szkoly i tyle. No cóz... niech uczą - niech te matury przemyślą bo tak uczą i tak dalej. Będę śledzić jak to uczą - na razie wiecie cicho - czy ksiądz dziecko jakieś pobił czy molestował znowu w tej szkole. Ale jak będą źle uczyć to wylecą z tej szkoły bo to przecież jest 1 kretynizm, a ja taka kara wiecie za to, że do szkoły ogrodniczej nie poszłam. Taki błąd w zyciu - grzech w zasadzie i taka kara, że nigdy pracy stałej. I nawet tego nie rozumiałam czemu i tyle :(

No wiecie chć z R mogliby te Rosję mieć gdyby Polakami byli. Bo ja mam Rosję z R. Widzicie. I Maryję z R. i tyle. I ta szkoła moja z R to jest JEDNA TRAGEDIA - wszyscy się wieszają, po latach, nic im nie wychodzi, jakieś dziwne rzeczy, zbiorowe samobójstwa i TO JEST OK. Bo w Holandii jednak taka szkoła i zamknęli i nie ma. A w Polsce? Jak oni sobie to wyobrażają dalej. I wiecie tak mnie to boli, ze pojęcia nie macie. Ale tacy są jak ten promotor na tej uczelni bo kurde wiecie - ktoś by mnie w końcu pożałował i PRZEZ NICh nikt mnie w tym Korfantym nie pożałował, okradli mnie z papierów za granicą, zeszmacili wiecie nasi - głupia wariatka, bla bla bla bla - no dobrze niech mają rację, ale jak Adolf Hitler. Bo do kogo ich porównać. Do Adolfa - rozpierdolą wszystko ale sie nie dadzą. I tyle :( I nie chcę słyszeć ANI DOBREGO SŁOWA o kościele, a politycznie - dziś tak zrozumiałam - zmierzają oni w stronę Sudanu. Ja w strone Kanady - której? nie wiem. KANADY i tyle. A oni? W którą strone oni zmierzają? Ja pojęcia nie mam. Wybaczcie :( Przynajmniej w Polsce. W stronę Bożego Ciała. :(

W stronę procesji Bozego Ciała zmierzają i wcześniej Środy Popielcowej. Bo tyle ma sens, a reszta w ogole jest bez sensu. Tak ich zrobię bo tacy nienormalni są. Żeby nigdy ze mną nie wygrali, a co dopiero z Maryją. gdzie ja to tam - prosta wieśniaczka bez doktoratu i tyle. A oni? Tacy kształceni w TEOLOGII. I tyle. I co mi mogą zrobić? Ja im mury rozwalic - tyle sobą prezentują po Środzie Popielcowej i Bozym Ciele. A ja oni tyle. Nie ja prezentuję sobą COŚ ale bez murów i tyle. Wartości bez murów, a oni? Bez murów ani rusz, a jak miałam mury to tylko z rodowodu OJCA ŚWIĘTEGO i tyle. Mojego ojca ŚWIETEGO i tyle.

Dlatego DLATEGO ponieważ KK tak obojętny jest na potrzeby ludzi, swoich wiernych, których sprowadza JEDYNIE do materializmu, kłamie, dlatego będą JA WAS pouczać bo nawet matury nie raczyli z religii przygotować a wszystko wiedzą najlepiej. Po co oni są w tej szkole - tego nikt normalny nie zrozumie. Papieża mieli i takie coś wymyślili, a kościół anglikański otoczony samymi zdrajcami jakoś radzi sobie. Zamiast z nich brać wzór to co oni zrobili? Gdzie sie przemieszczają, co robią cały dzień. Po co im ta szkoła? Pomyślcie cichutko i zastanówcie się jak oni są CHOLERNIE UCZCIWI. Tak jak od Mieszka I. A że Chrystusa na króla nie chcą to mieli na kazaniu powiedzieć i kto jest za - wpisać się na listę to ja bym moze i odeszła z kościoła katolickiego bo wiecie W SUMIE 1 kpina ani chrztu ani spowiedzi - kartkę bym podpisała i... nie po mnie. Bardziej w tym kościele po mnie niż z ta kartką bo oni wolą Janię i kamelię, a najwięcej dzieci ma Kamelia, a Maryję robią panną z dzieckiem to już w ogóle nie wiem o co im chodzi. I pomogliby mi bo wszystko przez nich. Nie - bo mam złą opinię na zachodzie. Tam JEDEN ALKOHOL jest. Żeby nie było że tego nie napisałam. I zbrodnia - przepstępstwa inne to juz w ogóle pomijam, to wszystko są obywatele USA kiedyś i tyle. Obecnie juz poniżej Indian, a co dopiero dalej i tyle. I koniec :(

Wiecie NAPRAWDĘ 7 lat mieli żeby się poczuć do tych zniszczonych studiów. WSZYSCY. Ta moja wychowawczyni też i tyle. Chyba to rozumiecie. Czy współczuć mi że mnie nie oddali. Ci rodzice tu też. No i koniec znajomości. Na zawsze i tyle. Moja matka poszła do piekła , babcia też. I wiecie co sie dowiecie? I BARDZO DOBRZE ZROBIŁY. No cóz... gdzie oni skończa bez tego krzyża to ich sprawa bo jednak ten krzyż sobie odebrałam na tych studiach i tyle. Oni myślą,że ja na nich lecialam. Jedyny plus z tych studiów. Naprawdę :( A dalszy ciąg to musze napisac. Taką mam wyobraźnie...erotyczną i tyle :(

Wiecie nie napiszę tej kartki żeby ludzi nie gorszyć - naprawdę i tyle. jedyny powód - bo tyle sekt, wszystkiego to już zostanę w tym KK, ale tak tego potrzebuję jak następnej bezsensownej spowiedzi, ale do babci nie mogłam trafić. NIe dało sie. Jedynie OJCIEC SWIETY ma sens mój stary - a jego poglądy są, że no jeszcze zdązę na dzieci. I TAK CAŁE ŻYCIE W TAKIEJ KLATCE - wyobrazacie to sobie? I tyle - to se tak żyjcie i już :(

Zostanę w tym kościele katolickim jako męczennica tego kościoła. Bo np. najwyżej są meczennicy. Np. Kamelia - największa meczennica - a ja jednak nią jestem. Przez KK najbardziej. Którego nie opuszczam bo jestem od 1 męczenników.