Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile przytyłyście

mam pytanie ile przytyłyście jak byłyście w połowie ciąży?

Polecane posty

Gość ile przytyłyście

ja 1 kilo i to chyba bardzo mało :) moja znajoma przytyła 5kg w całej ciąży ale ja na pewno mniej przytyję bo przez te 4 miesiące na pewno już wiele nie przytyję skoro przez 5 mc przytyłam tylko 1 kilo prawda?

Gość chce tylko tylko dobrze
Możesz przytyć dużo wiecej jeszcze,bo dopiero w ostatnim trymestrze tyje się najwięcej..

Gość ile przytyłyście
ale chyba nie aż tak dużo, na pewno malutko przytyję skoro prze 5 mc tylko jedno kilo przybyło prawda?

Gość chce tylko tylko dobrze
Tłumaczę Ci,że najwiecej tyje się w ostatnim trymestrze,wieć mozesz przytyć jeszcze i nawet z 10 kg,a możesz 5-6 kg . To tylko sprawa indywidualna,ja np do 5 miesiaca schudłam 5 kg bo miaam takie okropne mdłosci,ale za to w ostatnich tyg ciązy przytyłam 7 kg,a przez cała ciąze 11 :O

Gość różnie to bywa niestety
W poprzedniej ciaży do 5 tygodnia miałam kg na plus, potem przywaliłam duuuużo więcej, zatrzymywała mi się woda itd, w sumei ok jeszcze 15 kg, a byłam taka szczęśliwa. A teraz jestem w 22 i już mam 10 kg na plus.

Gość ile przytyłyście
ale to nie do 5 tygodnia 1 kilo tylko do końca 5 miesiąca!

Pomyliłam się, myślałam o miesiącu, dokładnie do 20 tygodnia miałam +1 kg. Brzuszek tylko urósł, a potem dowaliło wagą tak, że aż mi się płakjać chciało.

szczególnie, że taką miałam nadzieję jak ty, że skoro tutaj waga taka malutka, to już nie bedzie dużo. Poza tym przed ciążą walczyłam z wagą.

Gość Przytyjesz i to jeszcze się
zdziwisz.Ja do 7 mies najpierw chudłam do około 4 mies poten dwa kg mi doszło a i tak byłam na minusie.Pod koniec ciąży doszło 8 kg.

do 23tygodnia nie przytyłam wcale, ale prawie dzień w dzień wymiotowałam do 20 między 23 a 28tc tyłam między ok 1kg/tydzień później między 28 a 36tc- ok 1kg na 2tyg a od 36tc ani grama nie przytyłam znowu w sumie 9kg na plusie, a najwięcej przytyłam w IItrym z kolei moja przyjaciółka zaczęła tyć po 20tc i w sumie miała 18kg na plus

Gość Przytyjesz i to jeszcze się
Jakoś dziwnie to napisałam hehe.Do 4 chudłam potem do 7miesiąca 2 kg mi doszły po 7 mies kolejne 8.

Gość ikanika
8 na plusie a to dopiero 20 tydzień... Tyle, że ja rzuciłam palenie w ciązy i też mi się trochę przemiana materii zmieniła na niekorzyść. Jak 3 lata temu rzuciłam to w 3 miesiące przybrałam ....

Oj autorko, jeszcze się zdziwisz :) w II połowie ciąży tyje się najwięcej, więc "najlepsze" przed Tobą :)