Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda b.

gdzie można znaleźć rasowe świnki w poznaniu? są jakieś hodowle?

Polecane posty

Gość jagoda b.

rasowe czyli rodowodowe. rasa obojętna byle nie długo włos. jak znaleźć hodowlę?

Gość jagoda b.
podnoszę, bardzo mi zależy na rasowej śwince. już 3 świnki zabrane ze sklepu odeszły na jakieś dolegliwości. weterynarz zaproponował kupienie świnki w profesjonalnej hodowli gdzie dba sie o zdrowie i silne geny. Pomoże ktoś?

Gość ewqqwEQW
chcesz z nią chodzić na spacerki ?

Gość jagoda b.
a co cie to obchodzi? idiotyczne pytanie.

Gość ja znam ja znam
ja znam 4 hodowle ale nie w poznaniu. jestem z warszawy. z jednej kupowałem świnkę jesteśmy zadowoleni. 7 lat już ma a to ładny wiek. polecam, na pewno lepszy wybór niż kupowanie w sklepie z pseudohowodwli!! pseudohodowcy powinni być na szybienicy zawieszeni za to co robia zwierzętom.

Gość jagoda b.
podnoszę :( może wreszcie jakiś znawca zwierząt tu wejdzie i pomoże

Gość wejdź na morusek
albo inne strony z ogłoszeniami tam czesto sie oferuja hodowle, ale nie każda hodowla jest dobra, ja polecam swinki rasy us teddy. wygladaja jak zywe zabawki. ale w całej polsce są chyba tylko 4 aktywne hodowle to gdzies czytałam na forum o gryzoniach. poszukaj na ogłoszeniach.

Gość jagoda b.
Dzięki :) No a właśnie jak bym chciała żeby mi ktoś doradził jakąś sprawdzoną hodowlę. Co to za rasa ta tedy?

to sa us teddy można sie zakochać :D :D link stonoga ;) http://www.google.pl/imgres?q=us+teddy&start=270&um=1&hl=pl&sa=N&biw=1366&bih=674&tbm=isch&tbnid=X0lT6RM_agl0lM:&imgrefurl=http://www.sabrinas-lieblinge.de/ausstellungsergebnisse.html&docid=FelJb5W4NTf9CM&imgurl=http://www.sabrinas-lieblinge.de/DSC_5265.JPG&w=3008&h=2000&ei=mhrATqakJoSgOoCZxegG&zoom=1&chk=sbg&iact=hc&vpx=915&vpy=92&dur=591&hovh=183&hovw=275&tx=164&ty=112&sig=102549346091098333021&page=16&tbnh=139&tbnw=182&ndsp=18&ved=1t:429,r:10,s:270 my pierwszą mieliśmy przywiezioną z niemiec bo w polsce jeszcze tych świnek nie było. niestety nie orientuję sie w hodowlach polskich. bardziej właśnie w niemieckich bo mieszkamy na granicy.

Gość modrzew1234
lepiej zapytaj na jakimś forum miłośników gryzoni tam się znają