Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbita z tropu że hej

Dziwny prezent urodzinowy od chłopaka

Polecane posty

Mój chłopak kupił mi na urodziny, które miałam wczoraj ...10 paczek papieru toaletowego w różnych kolorach. Myślałam, że jaja sobie robi, ale nie, to na serio miał być prezent! Uprzejmie podziękowałam, ale nie mogę dojść do siebie, śmieszne to i straszne zarazem. Zapytałam, skąd pomysł na taki prezent, a on na to, że nie wiedział co mi kupić, a papier na pewno się przyda. Zaraz napiszecie że to prowokacja i rozumiem was, pewnie sama bym w coś takiego nie uwierzyła, do wczoraj. Co o tym myślicie? Czy z nim jest wszystko ok? :/

Gość heeediefsdfg
spad

No nie wiem, urodziny były, prezent przyniósł. Ja zrobiłam romantyczną kolację dla dwojga. Ale w szoku jestem po tym wszystkim i nie wiem co myśleć. Może ja nie mam poczucia humoru czy jak?

Myślę, że poważnie nie miał pomysłu, więc zdecydował się na żart...swoja drogą...pomysł niezły :P

Jak zapytałam czy nie przeszkadza mu, że będę o nim myśleć w toalecie to powiedział, że nic co ludzkie nie jest mu obce :P No ale jednak jakoś czułam sie zażenowana. Może powinnam owinąć się w 2 kolorowe rolki i wysłać mu fotkę w takiej "kreacji" z tekstem, że tak ubiorę się na następną randkę?

Ja zrobiłam romantyczną kolację dla dwojga. no i po kolacji jak znalazł:P

jest jeszcze jedna opcja może chce dać ci znać, że będziesz z nim miała gówniane życie:P

Haha, mogłam go wczoraj zapytać, czy chce mi coś tym gestem powiedzieć. Ale byłam zaskoczona i trochę zgłupiałam szczerze mówiąc. Dobrze, że nie kupił mi Stoperanu do kompletu :/

Dobry patent, gimnazja się naczytają i na mikołajki klasowe będzie idealny prezent jak będą mieli problem z wymyśleniem czegoś ;) Zestaw do lewatywy byłby jednak bardziej znaczący :D

Zestaw do lewatywy byłby jednak bardziej znaczący no wiesz byłby zbyt dosłowny:P a tak dziewczyna ma nad czym myśleć :D

niektórzy mówią, że życie, jest długie szare i do dupy, jak papier toaletowy....chciał zaprzeczyć temu twierdzeniu i dostałaś kolorowy

Gość gdfgdfghfdhd
Ty już masz patent na prezent dla niego-kup mu smycz z łańcuchem tylko grubym by nie pogryzł-Też powiesz DEBILOWI że to jest PRAKTYCZNY PREZENT!

Gość Annaaaa-
to dopiero wydał kasy 8zł,rzuć dziada bo to sknera ,szuja i nigdy z nim nie bedziesz szcześliwa bedzie ci wyliczał każdą z.łotówke .Da ci 5zł i powie idż i se kup co chcesz -przerabiałam już ten temat z 10 lat temu jestem od 8 po rozwodzie a onkożioł nie ma nikogo.

Smycz chyba za bardzo się nie przyda, ale idąc za radą Wilczycy być może na jego urodziny kupię mu zestaw do lewatywy lub coś równie praktycznego :D

Gość newermajnd
no to jemu na urodziny możesz kupić zestaw chusteczek higienicznych. Koniecznie wielokolorowych. Powinien sie ucieszyć..

Annaaaa- nie wydał 8 zł, bo to było 10 paczek dobrych, markowych papierów Regina i Velvet, w różnych kolorach :)

właśnie! bo na zestaw prezerwatyw zwłaszcza! kolorowych sobie nie zasłużył:P

Gość newermajnd
jak on te 10 paczek przytargał do Ciebie?

Normalnie, w bagażniku :P Potem jakoś dowlókł to wszystko na 3 piętro, windą.

Gość żarty i żarciki
hahaha:D, mi mój chłopak na gwiazdkę kupił domestos, płyn do naczyń, jakiś cif i kilka jeszcze innych płynów do sprzątania, tłumacząc się, że on uznaje tylko praktyczne prezenty i chce mnie tego nauczyć. To dopiero była konsternacja:D. Okazało się, że to żart i po chwili dostałam komplet biżuterii (dość wypasiony) więc może ty też coś później dostaniesz.

Gość dobra faza
z tymi fotkami: imho plan jest taki: na następną okazję, np. mikołajki, podaruj mu w kopercie zestaw swoich zdjęć, jak jesteś owinięta w tę srajtaśmę. najlepiej takie stopniowane: pierwsze cała mumia, na drugim odsłaniasz twarz, potem coraz inne kombinacje i na końcu samo papierowe bikini albo ciut mniej :D I oczywiście nic więcej mu nie dawaj :)

Gość co pewien czas....
do ike: wymiatasz. Twoje komenty mnie rozwaliły, znowu oplułam ekran:):):):):):) Do obdarowanej: będę się powtarzać, ale jak powiedział, tak myślał. Oni tak mają, niema tu podtekstów. Faceci tacy są. dobrze, ze w ogóle pamiętał. Ty mu kup na jego urodziny kostki zapachowe o różnych woniach. Też się przydają.:)

Rozbawiłyście mnie :D Tak się zastanawiam, czy nie kupić mu domestosa, kostek toaletowych i szczotki I może odświeżacza powietrza, skoro mamy zostać w klimacie toaletowym :P

Gość co pewien czas....
Może chciał jak w tym kawale, zebyś myślała o swojej d... zamiast o cudzej??

Gość szukam żony na kafeterii
Kostium ze srajtaśmy jest :classic_cool:

Gość ale jajaaaa
koles jest niemozliwy :D

Gość zgaga21
przynajmniej pamietal o twoich urodzinach. moj zapomnial :/