Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała_mm

ile i jak cwiczyc?

Polecane posty

Gość mała_mm

kochani pomozcie mi! 162cm wzrostu 63kg... zapisalam sie na silke jezdze na rowerze maszeruje na biezni i cwicze na orbitreku... powiedzcie mi czy to w polaczeniu z dieta nielaczenia pomoze? i ile musze tak cwiczyc zeby zrzucic jakies 10 kg i z jaka intensywnoscia?

Czemu kobiety zawsze pisza, ze chodza na silownie,a tak naprawde wykorzystuja tylko czesc aerobowa?:( Podejdz do trenera i powiedz,zeby ulozyl ci trening silowy. Dopiero po takim treningu idziesz na aeroby. Nie, nie wyrobia ci sie od tego wielkie miesnie, gdyby tak bylo to kulturystyka nie bylaby takim ciezkim sportem. Cwiczenia silowe ogolnorozwojowe, aeroby,zmiany w diecie i powinnas chudnac kilogram tygodniowo, do tego bedziesz miala smuklejsze cialo, jedrniejsze.

Gość mała_mm
dzieki wielkie jutro sie go zapytam :)

Gość Bela

Nigdy dobrze się nie czułam na siłowni. W momencie kiedy przestałam do niej chodzić i zaczęłam ćwiczyć w domu, znikł mój problem z motywacją. W tym momencie jedyne przyrządy do ćwiczeń jakie mam to piłka rehabilitacyjna  ARmedical, skakanka, ciężarki i hulahop (takie masujące z wypustkami). Dzięki nim mogę wykonywać naprawdę konkretny trening obejmujący wszystkie partie mięśni.

Gość Ania
Dnia 13.11.2011 o 21:46, Gość mała_mm napisał:

kochani pomozcie mi! 162cm wzrostu 63kg... zapisalam sie na silke jezdze na rowerze maszeruje na biezni i cwicze na orbitreku... powiedzcie mi czy to w polaczeniu z dieta nielaczenia pomoze? i ile musze tak cwiczyc zeby zrzucic jakies 10 kg i z jaka intensywnoscia?

3 razy w tygodniu - co drugi dzień - 40 min cardio