Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angella2283

jak czesto wasze dzieci mowia wam: mamusiu kocham cie?

Polecane posty

Gość załamana....................
mój synek ma 3 latka i kocham cie mamusiu słysze co chwile...:) i za każdym razem muszę mu odpowiedzieć że też go bardzo kocham i przytulić:) nie wiem skąd mu sie to wzieło:) chyba z tego że jak jeszcze nie umiał mówić to cały czas mu powtarzałam ze go kocham i tuliłam i teraz on też tak robi:) To jest bardzo przyjemne:)

male dzieci tak maja. jak ja mojej nie odpowiem ze tez ja kocham to chodzi za mna i pyta mamusiu nie kochasz mnie juz?

Gość yytytty
niestety wcale nie mowią mi tego :o :o a szkoda, fajnie to uslyszec z ust wlasnego dziecka.Mam dwie corki i zadna mi tego nigdy nie powiedzial 😭

moja za miesiąc skończy 3 latka i od jakiegoś czasu po kilka razy dziennie mówi że mnie kocha i mężowi też :) to takie słodkie :D i jeszcze przytula przy tym tak mocno, natomiast druga jeszcze nie umie mówić :P

Gość ee tam moje tego akurat nie
mowia, ale mowia inne bardzo mile słowa, nie takie, z przeproszeniem wyswiechtane i banalne.ja tez innymi slowami wyrazalam milosc do mojej absolutnie ukochanej mamy. To,ze ktos nie uzywa dookladnie takich slow, tylko inne, akurat nic nie znaczy. (tzn nie,zebym miala cos przeciw nim, prosZe bardzo, jesli ktos akurat to lubi).

Mój syn też za kilka tygodni skończy 3 latka i też ma fazę na wyznawanie mi miłości :D A jak np w sklepie siedzi w koszyku, a ja myślę co kupić to co 3 minuty pyta, mamuś, kochasz mnie? Jak nie mam czasu po raz setny odpowiedzieć to na pół sklepu pyta, mamo, czemu mnie nie kochasz już ??? :D

Gość D.BillI
to i taka faza istnieje? no proszę...to chyba zalicze częste ostatnio przytulanie w poczet tego wyznania, bo mój trzylatek zawsze był niedotykalski, ale coś ostatnio mu przeszło:)

Gość inkaspinkaa
Ja mojej 19miesięcznej mówie że ją kocham i ona reaguje na to jak jej tatuś czyli cieszy się tak śmiesznie przy tym się zapowietrzając. kiedy ją pytam a ty mnie kochasz odpowiada:tak a ostatnio nawet po swojemu mówi kocham-śmieszne tak. A czasami mówi nie kiedy ją pytam a zaraz potem tak,nie,tak,nie Pytam to tak czy nie? Tak.