Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce do mnie wrócić ale...

chce do mnie wrócic ale....

Polecane posty

mój były chce do mnie wrócić, obiecuje wiele...stara sie zabiega ale..jest jedno ale nie wiem czy dlatego że mnie kocha czy dlatego że mu nie wyszło z inna jak nie bylismy razem to miał krótko dziewczyne... dac mu szanse? przyjełybyscie go?

Gość tesknota do wynajecia
ile byliście razem i ile czasu minęło od rozstania?

rozstanie było na 2 miesiace ale zamast walczyc o nas sobie poszukał inna teraz chce wrócic niby ale juz mu nie ufam

z własnego doświadczenia wiem, że coś co się zepsuło raz bedzie sie psuło znowu;) wiec może nie warto juz wracac, a rozgladnac sie za kims nowym? Wiem ze moze ciezko uwierzyc w to ze cos nas jeszcze dobrego spotka, ale uwierz przezyłam tez rozstanie, jedno, drugie....i spotkalam kogos wspanialego, znowu nie wyszlo, ale sie nie poddaje;)

Gość pewna38latka
Nie zrób tego błędu i nie złam się. Szukaj dziewczyno szczęścia u boku partnera, który szacunkiem Cię obdarzy.

dziewczyno!! i ty sie zastanawiasz? ja wiem, kazdy zasluguje na 2ga szanse.... ale taki czlowiek sie nie zmienia.... rozumiem uderzyc w zlosci ok... trudno zdarza sie, ale pobic??!! prosze Cie nawet nie pytaj czy powinnas wrocic, na swiecie jest napewno bardzo duzo samotnych mezczyzn ktorzy beda chcieli cie uszczesliwic:)

Gość to już nie wróci?
nie