Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ja444

NIE UDACZNIKI!!!!!! PRECZ!!

Polecane posty

Gość tylko ja444

czy facet ma uto bądz mieszkanie to zalezy od zaradnosci. nie oszukujmy się. po konczycie te studia w wieku 26 lat a i tak bedziecie gołodupcami i zkonczycie w przeciętnej pracy za przeciętne pieniadze takie są realia. ominełam studia i zaczełam pracowac odrazu po maturze.jakies kursy w między czasie . mam ponad 50 tys na koncie co prawda czesc zarobiona za granicą.na własne auto zarobiłam już w w wieku20 lat . terz mam 22 ale jak na 22 latke mam duzo. i nie martwie się czy mi starczy na buty LUB KOSMETYCZKĘ . w tym czasie wiekszosc moich rówiesników nie robi nic..jedni na utrzymaniu rodziców..drudzy na studiach bez grosza przy dupie aby starczyło na opłaty. a jeszcze inni to ofiary losu i nie udaczniki są tacy nawet po studiach . a poten zakładaja tematy ze w wieku 27 lat jest normalne nie miec auta nie mówiąc o mieszkaniu . i najlepiej wmawiac że my dziewczyny lecimy na kase.. bo taki nie udacznik dostaje kosza. ja przy wyborze partnera pierwszym czym sie pokieruje bedzie "co zrobił w zyciu" i co osiągnał. więc nie udaczniki nie siedziec na forum ,,tylko dupa w troki i szukac porzadnej roboty.

Gość kolega viktora
masz calkowita racje

Gość tylko ja444
MNIEJSZA O TO..PISARKA NIE ZOSTANĘ. WIĘC MAM WYJEBANE NA TE BYKI,

Gość HIHIHIIH455
mądra dziewczynka:)takiej zony mi trzeba abym mógł nie pracowac...

Gość Djesel
Znowu jakaś dziwka zaklada temat źeby obrażac a sama pewnie jest zwyklą dziwką co dla kasy zje gówno

Gość tylko ja444
gówna nie zjem,,ale zrobię dużo aby cel osiągnąc:) i nie chce tu obrazac żadnego nie udacznika.. po prostu każdy piszę sobie scenariusz życia. gdy słysze student odrazu jedna mysl"biedak" moze nie tędy droga .

ciekawe !!! heh tez mam kase na koncie i co z tego hehe ale ty masz za to charakter do dupy heheh pozdrawiam

Gość tylko ja444
i tak to prawda ni eumawiam się z mięczakami..bo nie sa w miom typie.

zapomnialem dodac ze jestes WREDNA heh wystarczy nie musialem nawet czytac wszystkigo a to ze gadasz sama do siebie to juz nie da sie opisac

Gość do dida445
pewnie to jakies 4 tys na czarną godzinę i roklekotany peugot ...faceci....to cipy. tez jestem takiego zdania.tez ominełam studia i nie było nawet dnia abym żałowała...ci studenci start beda zaczynac od 27 lat. taka prawda. i juz będą w jakis sposób gorsi

Gość kolega viktora
po studiach to tylko bezrobocie. przyklad. koledzy poszli na studia a ja wzialem sie do roboty. jaki efekt. niektorzy z moich kumpli sa bezrobotnymi a niektorzy zarabiaja max 1500 zl netto. A ja. hmmm duzo duzo wiecej. Pracuje w domu jako wolny strzelec. JEzdze tez za granice pracowac oczywiscie za granica tez moge pracowac jako freelancer oprocz tego moge pracowac na etacie. koledzy ledwo wiaza koniec z koncem a ja zarabiam srednio 8 tys miesiecznie. W chwili obecnej na koncie mam uskladane ponad 100 tys zl. Mam samochod i mieszkanie. Jestem szczesliwy. Ciesze sie ze nie poszedlem na studia chociaz do dzisiaj ludzie mi wytykaja czemu nie uczylem sie dalej. Stare pokolenie nigdy tego nei zrozumie chyba.

Gość a ja skończyłem studia
rok temu i zarabiam 6000 🖐️ więc możesz spadać w podskokach :classic_cool:

zapomnialem dodac ze jestes WREDNA hehe a nawet nie przeczytalem wszystkiego pozdrowienia

Gość tylko ja444
wole byc wredna niż córeczką na utrzymaniu rodziców i potulna kretynka..tacy ludzie ni eosiagają nic w zyciu. a jeżeli myslisz inaczej,,cofnij się do tyłu.

Gość jako freelancer [coool]
znaczy co? paparazii jesteś? :classic_cool: Ogólnie to pierdolenie o szopenie :O🖐️ są zawody, oparte tylko na umiejętnościach, do których nic nie trzeba a sa takie do których trzeba mieć studia. Zresztą jak będziesz konkurować o dobrą posadę z kimś o podobnym portfolio to pewnie przegrasz dlatego, że on jest po ASP a ty tylko samoukiem

Gość łahahahah5655
rok temu i zarabiam 6000 więc możesz spadać w podskokach łahahahahahhahahahahahahhahaha.......chyba 600zł...

ta ty pewnie nie masz nawnie tych 4 tys a na utrzymaniu jestem sam ale wredne baby to sie powinno od drazu przy porodzie

Gość taki jeden facet 27
no dobrze w takim razie to powiedz słonko gdzie pracujesz teraz w Polsce bo wiesz przez 2 lata na zmywaku na wyspach to tam każdy głupi potrafi odłożyc te 50 tyś wrocić do kraju i zgrywać . Powiedz co teraz robisz ?

Gość kita lolita
jeszcze byś się laleczko zdziwiła jakimi furami przyjezdzaja studenci na UW, jeszcze bys na takiego nie udacznika poleciala, albo faktycznie jestes taka zaradna hmmm zyciowo, albo zwyczajnie masz kolorowo pod sufitem, i ogolnie uwazasz ohohoho jaka jestem fajnaaaa

Gość xcxc
Fajna historia, szkoda, że nie prawdziwa bo na pewno nie z autopsji. A jeśli się mylę, chętnie posłucham jak ciężko i ze szczegółami do tego "dochodziłaś".

Gość łahahahah5655
i prosze nie trzeba szukac nie udaczników...sami sie pokazali,, bo niby czego tu szukają?? obstaja za swoim kiepskim losem,

Gość kita lolita
no własnie powiedz nam jak??? chcemy byc tacy zaradni jak Ty, podziel sie tym zaradna kolezanko

Gość i co ci po tym ze masz
pieniadze skoro jestes zerem i ci sloma z kapci wylazi :classic_cool:

Gość tylko ja444
a teraz sobie wmawiajcie ze to prowo:) haha.żal. bo przecież nie pogodzicie się z porażką że taka małolatka w wieku 24 lat bedzie miała własne mieszkanie w tym czasie kiedy bedziecie odkładac na studia. :) zaradnosc zaradnosc i jeszcze raz zaradnosc!@!! wcale nie potrzeba nadzianych rodziców. domyslam ze ci studenci nadziani podjezdzają autami mamusi więc to sie nie liczy:)i z moich prac nie mam zamiaru sie tłumaczyc:) może to przezyjecie i wmawiajcie sobie ze historia jest wymyslona skro bedzie wam łatwiej przezyc z ta myslą.:) a teraz żegnam się.jutro trzeba wczesnie wstac do pracy a wy tu siedzcie do północy i pierdolcie głupoty i uzalajcie się. pa:)

Gość xcxc
Ktoś kto ma takie doświadczenia powinien napisać na ten temat cały esej, a autorka do tej pory nie napisała nic konkretnego. A przepraszam, powyzywała sobie i na tym skończyła bo to o marzy, w rzeczywistości ją przerasta.