Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ja444

NIE UDACZNIKI!!!!!! PRECZ!!

Polecane posty

Gość wiesz co, dziewczyno :)?
starszy Panie .... Czytaj ze zrozumieniem... zawodówka-->liceum dla dorosłych --> studia to po pierwsze po drugie studiuję zaocznie więc czas na pracę mam po trzecie mieszkanie .. słyszałeś o kredycie na mieszkanie ? nie wypowiadaj się jeśli nie potrafisz czytać :o

Gość nieznajoma567
ja po skończeniu zawodówki poszłam do bardzo dobrze płatnej pracy i sama zarobiłam na studia . po zawodówce na studia i do tego dobrze płatnej pracy? o jakiej pracy mówisz w Polsce ? chyba sie prostytuowałas:)nono,,pomarzyc zawsze mozna.PROWO!! I TYLE. A STUDENCI TO GOŁODUPCE.

Gość nieznajoma567
ZAWODÓWKA...>>>>LICEUM DLA DOROSŁYCH...HAHHA..AUTORCE DO PIĘT NIE SIEGASZ.PEWNIE INTELIGENCJĄ NIE GRZESZYSZ SKORO PRZEZ TAKIE SZKOŁY MUSIAŁAS PRZEBRNAC...PORAŻKA.A STUDIAMI SIE NIE ZASŁANIAJ BO TAM WŁASNIE TAKIE TĘPAKI IDĄ.

poza tym od kiedy do zawodówki chodzą NIEUKI ? największe salony fryzjerskie hmmm ciekawe od czego szefowie zaczęli.. dobrze prosperujące firmy budowlane.. kurcze no pewnie są po liceum, nie ? Kucharze mający swoje sieci restauracji.. nieuki ? w zawodówce są takie przedmioty jak w liceum tylko z naciskiem na przedmioty zawodowe. Jeśli faktycznie jesteś starszym Panem, to współczuję... Poza tym taka suka nie ma szacunku do nikogo i niczego a tacy ludzie zostają w życiu sami, z ręką w nocniku więc nie chrzań.

nieznajoma -- tępakiem jesteś Ty, ubliżasz i co Ci to daje? Ja mam swoje życie Ty swoje, nikogo nie obrażam w przeciwieństwie do autorki :) no i oczywiście Ciebie. a na marginesie - lepsze takie szkoły niż ich brak :) a liceum dla dorosłych ma ten sam program co liceum normalne więc nie rozumiem co to ma do rzeczy, czy dla dorosłych czy nie? :)

Gość starszy pam,,5555
spokojnie,,,a tym kredytem sie udupiłas krótko mówiąc. ciekawe kiedy go spłacisz..współczuje.mój brat ma siec restauracji a po zawodówce to u niego pracują dziewczynko:) bo sam ma wyjebane na ta prace.,.chyba nikt inteligentny zakładajać firmę nie pracował by w niej:) tylko miał cieciów..a studia ci to za pewnią:)

oczywiście - ludzie bez szkoły są Bogami a Ci co się uczą i do czegoś dążą - ścierwem. Brawo - Polska schodzi na psy pod tym względem :o

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
NIEUDACZNICY, jeśli już.

Gość majeczka,,444
ja wam cos powiem o liceum dla dorosłych ..bo chodziłam..:) poziom 2/10 chodzisz .płacisz za egzaminy i zaliczasz:) proste.a trafiaja tam tacy którzy sobie nie radzą w normalnych szkołach.,.bądz nie zdają...bo jaki sens chodzic do płatnego liceum.??nie siej ciemnoty.zmarnowałas od chuja czasu na szkoły do tego na marne szkoły..gorzej byc nie może. :) spadam, zejdz na ziemie.

po 1 nie płaciłam za szkołe po 2 jakoś bardzo dobrze sobie radze, moze straciłam mnóstwo czasu ale teraz jestem spokojna po 3 ja stąpam twardo po ziemi, doszłam do tego do czego doszłam i nie Wam to oceniać bo mnie nie znacie więc .. jaki sens ma najazd na mnie?

Gość yuyuyuyu7766
oczywiście - ludzie bez szkoły są Bogami a Ci co się uczą i do czegoś dążą - ścierwem. Brawo - Polska schodzi na psy pod tym względem no zazwyczaj tak jest tak dązysz do celu ze za kilka lat spotkamy sie na takim samym stanowisku pracy:)

Gość yuyuyuyu7766
w liceum dla dorosłych kazdy sobie dobrze radzi:)nie po chlebiaj sobie. po prostu ni elubie bajo pisarek i ciemnych cnotek,,,,co to oni nie maja...a gówno maja.

Gość osz kurwamac6574
"po zawodówce do bardzo dobrze płatnej pracy??" kurwa idz z tąd dziewczyno bo cie zjem. to co piszesz to bajka . bo chcesz dorównac 'tylko jaa" a prawda jest taka ze gówno masz...bo kupy sie nie trzyma to co piszesz.

Gość oluskaifhfh4545
Autorka tematu tu suczka:)pewnie po trupach do celu i wysoko sie nosi ..to napewno. ale ty jestes za naiwna zeby osiagnąc to co niby osiagnełas. i nie chwal sie kredytem, bo to nic nadzwyczajnego,

Gość tylko ja444
po 1 nie płaciłam za szkołe po 2 jakoś bardzo dobrze sobie radze, moze straciłam mnóstwo czasu ale teraz jestem spokojna po 3 ja stąpam twardo po ziemi, doszłam do tego do czego doszłam i nie Wam to oceniać bo mnie nie znacie więc .. jaki sens ma najazd na mnie o proszę:)haha teraz poszłas po całosci. Moze na poczatek naucz sie "cnotko nie wydymko" sama nie oceniac ,zwłaszcza tych których nie znasz i których nie chciałabys spotkac na drodzę do koscioła:).a propo twoich osiągniec:) to nic nadzwyczajnego.. i ta zawodówka,,potem liceum dla dorosłych..trzeba byc naprawde tępym umysłowo aby przez to przebrnąc:) ahah a.domyslam się że szkoły specjalnej nie ominełas w dziecinstwie:()i co mnie kurwa obchodzi twój wymyslony kredyt,twoja poprzeczka jest pod moja nogą:) a charakteru nienie nabywa,tylko trzeba sie znim urodzic. a twoje wypociny mówią konkretnie że go nie masz:) pa. koniec dyskusji z bajko pisarko:)

Gość tylko ja444
ja "suczka" ?? och dziekuje:) ale fajna suczka:) a nie byle jaka.:) po trupach nie koniecznie:) chodz sie zdarzyło:)

Gość amstafgrony655
ładnie sie przedstawiłas,lubie ostre z cietym jezykiem, a te błędy domyslam się przy tobie gasną .')może jakis link ze zdjeciem?? mozemy sie poznac. nie bedziesz załowała

Gość a co tu odświeżać jak autorka
taka cudowna, a słownika na oczy nie widziała:D

Gość ola898
no to gratulacje,znam takiego co ma 28 i siedzi z mamusia i jezdzi starym oplem