Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BEZGŁOŚNY LAPTOP

BEZGŁOŚNY LAPTOP 17,3 ewentalnie 15,6 DO PISANIA i internetu

Polecane posty

Gość BEZGŁOŚNY LAPTOP

kto ma BEZGŁOSNEGO LAPTOPA DO PISANIA i internetu i chiałby się podzielić taki w którym podczas pisanie nie włącza się wiatrak przez godzine albo dłuzej (najlepiej wogule nie załącza się wiatrak gdy jest nie obciązany Cisza jest wspaniała Kto się podzili i pomoże innym osobom jaki to model:

Gość BEZGŁOŚNY LAPTOP
Proszę podac dokłądny model jęsli jest to laptop zupełnie cichy.Pracuje ale tego nie słychac nie jakiś delikatny szum poprostu cisza zupełna

Gość BEZGŁOŚNY LAPTOP
jestem pewien ze z tego tematu skorzysta duzo szukają cych takiego bezgłosnego notebook-a

Gość nuihi
MacBook Pro 15 albo MacBook Pro 17 macbook 13 tez cichutki ale maly

Gość BEZGŁOŚNY LAPTOP
czy ten Apple MacBook Pro 17" jest zupełnie niesłuszalny tzn wiatrak nie chodzi gdy się pisze w WORD-zie troche drogie te APPLE a cos tanszego i bezgłośnego?

Gość BEZGŁOŚNY LAPTOP
Ciche są SAMSUNG LENOWO ale tam co pewien czas załącza sie wiatrak procesora z tego co wyczytałem HELP

Gość szukam żony na kafeterii
Na pewno nie jest niesłyszalny, musiałby być z aluminium a więc ciężki, a więc to kłamstwo :) Na bank będą to laptopy z procesorami SU (ULV),core i3, pierwsze niezbyt mocne ale długo działają na baterii. I na bank zintegrowana grafika.

Gość ból istnienia......
toschiba satelitr

Gość ból istnienia......
przeciez musi sie lapek chlodzic

Gość szukam żony na kafeterii
Może być np Samsung RV511

Gość nuihi
szukam żony na kafeterii macbook pro jest z aluminum wiec jesli nie wiesz to nie podawaj blednej informachi BEZGŁOŚNY LAPTOP - jest baaaaardzo cichutki, nic nie 'warczy' gdy sie go nie przeciaza. zdarzylo mi sie tylko, ze glosniej chodzil podczas edytowania filmu, sluchania muzyki i sciaganiu kilku plikow rownoczesnie, podczas gdy laptop byl na koldrze.. owszem sa drogie ale polecam.

Gość begłosny laptop
U kogo w notebook-u podczas pisanie nie pracuje wiatrak dysk można wymienić na SSD i wtedy jest zupełnie cicho wiem jeden samsung 15,6 na kołdrze się nawet nie załącza tamperatura procka 50 C ale cisza zupełna w trybie silent A 17.3 kto ma zupełnie bezgłośny dysk zawsze troszke słychac ale wymeinił bym na SSD DZIĘKI ZA WSPARCIE.

Gość begłosny laptop
Do szukam żony na kafeteri seria SU jest w technologii 45 nm to core 2 duo to już i3 powinien byc lepszy bo w technologi 32 nm i3 powinien mniej się grzać NOtebook moze być zupełnie niesłyszalny bo mam Fujitsu Siemens amilo on w trybie silent zaąłcza wiatrak co 5 minut dysk ledwo słychać ale gdyby wyminić w nim dysk na SSD byłby zupełnie niesłyszalny szkoda ze załącza się wiatrak co 5 minut ale w tym samungu co wspomniałes podobno zupełna cisza na silnt. ale 15,6

Gość Anonim6285
samsung x 360 komorka moze tablet PC poszukajcie na Google

Gość Anonim6285
słuchajcie a jakby kupic normalnego PC i długie kable chodzi mi o to zeby jednostke dac w pokoju obok ktory by mozna wytlumic lub jeszcze dalej a w swoim pokoju miec monitor myszke klawiature sluchawki/głosniki(uwazajcie zeby sluchu nieuszkodzic ja w ten sposob sobie spieprzylem sluch mam tera szumy uszne nadwrazliwosc sluchowa)

Gość gość
Ja osobiście uważam, że laptop z plebis.eu to dobry wybór.