Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale jestem zestresowana

Czy to możliwe? Blagam pomocy!

Polecane posty

Gość ale jestem zestresowana

czy mozliwe jest zeby objawy ciazy byly na 3 dzien od stosunku? Bo boli mnie dol brzucha i mam wrazenie jakby tam byly babelki z woda i sie przelewaly. Mozecie cos wiecej napisac? Prosze, bo zaczynam juz panikowac... chociaz wydaje mi sie malo prawdopodobne bym byla w ciazy to jednak wole sie upewnic, czy taka mozliwosc istnieje...

Gość Perw przed snem
Nie, bo jeszcze się nawet zarodek nie zagnieździł. :o

Gość jagodowaROZKOSZZZ
Tak jak juz wspominalam w moim watku :) Babelki to Ty musisz miec w mozgu :D:D:D Po 3 dniach od stosunku nawet moglo jeszcze nie nastapic zaplodnienie a co dopiero objawy ciazy. Zastanow sie dziewczyno nad bzdetami ,ktore piszesz,bo albo jest to prowokacja albo rzeczywiscie nie masz mozgu. :) bez obrazy. pozdrawiam

Gość jagodowaROZKOSZZZ
KOCI PAZUREK AAA... NO TAKIEJ MOZLWOSCI NIE WZIELAM POD UWAGE. W TAKIM WYPADKU TO MOZLIWE OBCY STANOWCZO SZYBCIEJ SIE ROZMNAZAJA I RODZA NIZ MY ISTOTY LUDZKIE.... :D:D:d

Gość nikaadnkjo
Skąd te panny się biorą ??? Aż sie w głowie nie mieści ile debili chodzi po świecie!

wiem wiem, dziewczyna sie stresuje, a ja tala wredna :P ale szlag mnie trafia! Wystarczyloby odrobinke w szkole uwazac. I wiekszosci topikow tutaj byc nie powinno. Jak mozna nie wiedziec jak funkcjonuje wlasny organizm???

Gość jagodowaROZKOSZZZ
DOBRZE ZE CHOCIAZ WIEDZA JAK NOGI ROZKLADAC :D A MOZE W TYM TEZ SIE RADZA...? HMMM....:D

Gość nikaadnkjo
Nogi rozłoży a potem zdziwiona skąd ta ciaza....

Gość jagodowaROZKOSZZZ
OJ... POPROSTU SZKODA SLOW....

Na pewno nie. Ale dziewczyno następnym razem się zabezpieczaj i określaj dni płodne. Będziesz wiedziała kiedy zajście w ciąże jest możliwe. Możesz używać mikroskopu owu np Afrodyta. Są bardzo tanie.

Gość CrejziGerl
Oczywiście!!! 3 dzień to już smiało będziesz wiedziala czy jesteś w ciąży :))) najlepiej kup test, albo udaj się do ginekologa !!