Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukiwany_copywriter

Szukamy copywriterów!

Polecane posty

Spędzasz dużo czasu przy komputerze? Obsługa Internetu to dla Ciebie bułka z masłem? Poszukujesz możliwości dodatkowego zarobku? Mamy dla Ciebie ciekawą ofertę! Poszukujemy osób do pracy na stanowisku COPYWRITER Praca zdalna, skierowana do osób z terenów całej Polski, które posiadają stały dostęp do Internetu. Sam regulujesz swój czas pracy! Jesteś KREATYWNY ?? JEŻELI: - potrafisz łatwo i szybko ubrać w słowa swoje najbardziej nieokiełznane pomysły, - jesteś osobą zorganizowaną, dotrzymującą terminów - pisanie sprawia Ci przyjemność, posiadasz lekkie pióro zapraszamy do aplikowania na stanowisko COPYWRITERA Wyślij swoje CV (oraz portfolio jeżeli takim dysponujesz) na adres: boot.creativity@gmail.com Oznajmiamy, że skontaktujemy się tylko z wybranymi osobami.

zarobki 198 zł miesięcznie

proszę się nie podszywać. Zarobki zależą od ilości wykonanych zleceń. Na Państwa zgłoszenia czekamy do środy.

Gość Klarka29
taaa. i wyjdzie że jeszcze ja będę wam musiała płacić oszuści!

Gość pffff a ja wyslalam Cv, co mi
szkodzi :P

Gość może być ???
Niczym wygłodniały lampart przeszukujący puszczę, z wielką godnością i całkowitą pewnością o słuszności swojego postępowania, z majestatycznym spokojem i skupieniem umysłu godnym medytującego buddysty, przemierzam bezkresne szlaki doliny Kongo w poszukiwaniu ciepłych aromatycznych stolców dzikich zwierząt, aby móc zaspokoić swój niedający się opisać głód oraz uświadczyć podniebienie smakiem tego cudownego przysmaku, który gdy już znajdę to z wielkim pietyzmem i z poszanowaniem godności oraz ze świadomością wspaniałości chwili wyniosłym ruchem ręki obejmuję upatrzony stolec i w sakramentalnej ciszy konsumuję swój posiłek, aż mi się uszy trzęsą, odczuwając przy tym stan głębokiego oczyszczenia duszy i całkowitego spełnienia swojej egzystencji. :classic_cool: nadaję się ?

ujmę to inaczej - szukamy frajerów którym będziemy płacić marne grosze, umowy nawet nie dostaną a na ich pomysłach mamy zamiar zarabiać grube tysiące :) to tak szczerze ode mnie :)

a w temacie jest literówka - powinno być Oszukamy copywriterów :)

Gość haha! leserksie podejscie!
jak mnie wkoorwiaja takie osoby! narzekaja, ze nie ma roboty, ze polska jest be, itd. uzalaja sie nad soba. A prawda jest taka, ze wiekszosc z was odrzuca kazda oferte pracy, bo albo placa za malo, albo weszycie w tym oszustwo :-o przeciez jak ktos wam kaze zaplacic z wlasnej kieszeni - bedziecie o tym wiedzieli przed podpisaniem umowy. nie kumam o co tyle halasu. Szukajcie swojej wymarzonej pracy dalej. Powodzenia zycze :-o

Gość Maryśka_bebiko_32
Już kiedyś tu pisałam - żadne ankiety, mlm, klikanie w reklamy i inne śmieci. Na MLM dorobić się można tylko będąc na samej górze i kilka osób z średniego szczebla - piramida, proste. Ankiety i klikanie w reklamy ? Jak chcecie "zarobić" astronomiczne 5-10 dolarów miesięcznie siedząc 4 godziny dziennie przed ekranem - gratuluje straty czasu ! Ja kiedyś wpadłam tutaj : http://www.jakzarabiambezetatu.pl/ I cieszę się z tego strasznie. Po porodzie nie musiałam wrócić do pracy - bo "pracuje" w domu (około godzinki dziennie :P). Nie namawiam ! Tfu tfu tfu - ale być może komuś to pomoże tak jak mi. Wszystko poparte dowodami - kontakt z autorem, dla mnie rewelacja. Tyle co Autor nie zarabiam (było by super :P) ale starczy na życie + jakaś przyjemność, a to mi w zupełności wystarczy. Tym bardziej że mam wolne i nie muszę tyrać na etacie. Pozdrawiam świeże mamy :)

Gość wypiekam kolacze
szukajcie a znajdziecie mowi Pismo Swiete :classic_cool: