Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Samotnadziewczyna21

Czy jest tu jakiś samotny romantyk??

Polecane posty

Warszawa kojarzy mi się z lalusiowatymi frajerami którzy czyhają tylko na szybki seks... ale może znajdziesz ;)

myślisz, że spotkasz takich na internecie? Internet pełen jest podefilów i zboczeńców... to ryzykowne. Kobieta.......jest jak piękne zdanie wyjęte z kontekstu.

Gość Jeśli
Pielucha jesteś samotny i romantyk to ja Ciebie chcę od zaraz. :-)

Romantyce nigdy się nie przedstawiają......więc tu ich nie znajdziesz na 'zawołanie' ....bo się zlecą ci, którzy udają romantyków by zaimponować, albo narcyze zakochani w swoim 'talencie'! ...Zastanów się dziewczyno

Gość jeśli...
a mnie Pielucho nawet nie zauważyłeś. Sam się przecie przedstawiasz że romantyk i pewnie wiersze piszący :-)

tak tylko chciałem pokazać, że tacy mogą być, a ja zauważam tylko kobiety...na forum ich nie znajdę.. Kobiety mają zapach, dżwięk i wdzięk....czuć od nich ciepło i drżenie mięśni...ja ich nie czuję..

Gość jeśli....
a to nie było miłe. Skoro wierzysz tylko w to co namacalne, to po co tutaj bywasz?

Wierzę w to, że zmysły są najważniejsze w miłości. Gdybym wierzył w intelekt, to pewno bym się już zakochał w moich profesorach i doktorach od gramatyko opisowej, od fonetyki....

jakbym wierzył w to co namacalne, zostałbym gejem...;-P Bo wokół mnie wielu facetów, o których się dosłownie ocieram...

a dla mnie kobieta jest jak słowik, który usiadł na pobliskiej gałęzi, a ja jestem wewnątrz za oknem, i nie słyszę jego śpiewu....

kobiety...jesteście esencją poezji, to o was najwięcej wierszy....a wy jescze szukacie romantyzmu...