Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Eduśka

Plamienie a ciąża

Polecane posty

Gość Eduśka

Witam. W czasie w którym powinnam mieć miesiączkę wystąpiło tylko ciemne plamienie, ogólnie od zawsze mam problem z regularnością okresu (nigdy nie był regularny dłużej niż 4-6miesięcy) jak byłam młodsza (nie współżyłam) ignorowałam ten problem po 18 roku życiu zaczęłam się tym przejmować na poważnie byłam u Pani dr Ginekolog 3 razy i za każdym razem odsyłała mnie do domu z Luteiną (po prośbie skierowanej do Pani dr o tabletki antykoncepcyjne zostałam zmieszana z błotem i oczywiście brakiem recepty) .. w każdym bądź razie plamienie to trwało około 5 dni od dnia 2/3 listopada (ciąże wykluczam gdyż nie współżyłam wcześniej od około 6miesięcy).. 12 listopada współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia (niestety jakiś czas temu okazało się że prezerwatywy mnie najzwyczajniej w świecie uczulają..mimo że próbowałam różnych zawsze było tak samo) oczywiście uważaliśmy a przynajmniej staraliśmy się ale mam obawy że nie za bardzo skutecznie gdyż nie był on w 100% trzeźwy ...jakie jest prawdopodobieństwo ciąży (niechcianej) czy można jeszcze coś na to poradzić ...i co z tym okresem?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować