Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż zatroskanej żony.

Swing - czy koniecznie musi rozbić małżeństwo?

Polecane posty

a zycia nie mozna smakowac jakos inaczej? mozna rozwijac pasje, talenty, podrozowac..ale po co-lepiej wrocic do jakis pierwotnych instynktow,zezwierzecic sie i pieprzyc obce baby... a nie lepiej sie rozwijac?

Bywam zazdrosny ale nie jestem zazdrosny non stop" wiec swing nie jest dla ciebie i tyle w temacie

Gość dres
facet trzepiesz jak te bzdety piszesz? jebni sie w ten pusty sagan i wez za robote bo rozum masz miedzy nogami, a na to nie ma lekarstwa, pozostal tylko psycholog podsumowanie: jestes starym zbokiem erotomanem

"Chcę razem z nią smakować życie, poznawać nowe jego odsłony" to czemu nie pojedziecie pomagać dzieciom w Afryce? albo nie wybierzecie się w podróż autostopem? nie pierdol nam tu o smakowaniu życia z żoną, skoro chcesz po prostu zamoczyć w innej dziurze :D

"Chcę razem z nią smakować życie, poznawać nowe jego odsłony" po raz drugi już dzisiaj hahahahahahahahahahahaha:D

nie pie**ol nam tu o smakowaniu życia z żoną, skoro chcesz po prostu zamoczyć w innej dziurze " trzeba dodać w imię szczęscia dla żony :D

Gość pewna38latka
Żaba jesteś niemożliwa. Oplułam monitor :D Nic dodać, nic ująć!

Zakładacie wszyscy, że nie robimy niczego razem? Błąd. Podróżujemy, zwiedzamy, chodzimy na imprezy, itd itp. Pytanie tylko czy musimy omijać temat swingu?

Regres po poziomie wpisów widzę, że masz 16 lat albo zwyczajnie zatrzymałeś się w rozwoju na tym poziomie.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
Nie.......... nie ja pisałam....... Uważam, że można mieć inne podniety, a niżeli trójkaty lub czworokąty.

Inne podniety wykluczają swing z zasady, tak?

nie musicie omijac tematu swingu...nie musicie rowniez omijac tematu dziecka, wolontariatu itd... czemu akurat takie prymitywne zajecie?

Gość panna z sucha glowa
"Regres po poziomie wpisów widzę, że masz 16 lat albo zwyczajnie zatrzymałeś się w rozwoju na tym poziomie." Powiedzial facet wyposazony w pojedyncza komorke mozgowa, znajdujaca sie w dodatku miedzy nogami. Sory facet, ale nie wygladasz mi na kogos, kto moze udzielac rad na temat dojrzalosci :O

Ale z was pelikany:D

Pytanie tylko czy musimy omijać temat swingu?" na pewno tak jesli chcecie mieć zgodny,trwały i szczęsliwy zwiazek Twojej drugiej wypowiedzi nie skomentuję bo nie widzę sensu jej komentować,jest zbyt dziecinna jak na 30-latka ...

panna z suchą głową a ty robisz za adwokata regresa? Wybacz, ale ja nie twierdzę, ze jesteś tempa i pusta tylko dlatego, że masz na jakiś temat inne zdanie.

Inne podniety wykluczają swing z zasady, tak?" swing wykluczają uczucia miłosci do drugiej osoby

tu nie chodzi o swing...sprobuj zrozumiec,ze wszyscy ci tu probuja wytlumaczyc,ze wasz zwiazek nie jest normalny.pisza tu ludzie z malzenstw,gdzie jest ogromna milosc,SZACUNEK (sxpecjalnie z duzej litery) i sex przestaje byc najwazniejszy i jest to kompletnie normalne.kochasz i cieszysz sie jak maly szczeniak z kazdej chwili,dotkniecia, spojrzenia w oczy.co w tym zlego wypic lampke wina i tylko pogadac?gdzie jest napisane,ze w wieku 30 lat trzeba walic codziennie?

Gość ziemoowitkaa
Tak to czytam i myślę sobie, że któreś z was najwyraźniej przestało już kochać, a tonący brzytwy się chwyta... Obstawiam jak większość, że brakuje Ci wyobraźni i w ten sposób chcesz ratować związek. Jest milion sposobów, by urozmaicić życie seksualne, wystarczy trochę wyobraźni. Jesteś w stanie zaryzykować, bo czujesz, że nie masz już nic do stracenia. Prawda? Tak to wygląda " z boku".

Gość TakaJedna11111
Autorze topiku - ale nie odpowiedziałeś na jedno zadane tutaj pytanie, a jestem strasznie ciekawa Twojej odpowiedzi: Jak będziesz się czuł widząc żonę uprawiającą seks z innym mężczyzną? W ogóle Cię to nie zaboli? Pomijając już co będzie czuła Ona, jestem ciekawa Twoich odczuć na TAKI widok.

regres być może moje wypowiedzi są dziecinne, zastanawiam mnie tylko powód dla którego większość atakuje mnie z taką pasją? Nie można po prostu napisać swojej opinii ale koniecznie trzeba kogoś, kto zwyczajnie chciał na forum dla kobiet zasięgnąć ich zdania?

Gość nie poniedzialek
Mąż zatroskanej zony....piszesz...Z NIĄ i tylko z NIĄ. Taki układ o jakim piszesz nie wchodzi w grę. ...to czym my tu chlopie rozmawiamy...nie kochasz zony..chcesz sie ruchac z innymi tylko za jej pozwoleniem..to po chuj z nia jestes...dla wygody, glupoty, przywiazania, seksu, bo chyba nie z milosc

Gość panna z sucha glowa
yyych, dobra, opuszczam ten temat, wszelka argumentacja nie ma sensu. P.S. Adwokata to bedziesz potrzebowal ty i to wkrotce, do razwodu juz niedaleko 🖐️

ad vocem - taka jedna 11111 Nie wiem co będę czuł. Nie mogę tego wiedzieć bo nigdy tego nie robiliśmy. Może umrę z zazdrości a może nie? Pytanie tylko, która odpowiedź jest dobra? Jeśli umrę tzn. ze swing nie jest dla nas, jeśli przyjmę to z podnietą i ze spokojem to czy to znaczy, że nie kocham żony?

Gość TakaJedna11111
A ja ponawiam pytanie: Jak będziesz się czuł widząc żonę w "akcji" z innym mężczyzną? No uracz mnie odpowiedzią ;P bo skręcam się z ciekawości

Taka jedna - Już na nie odpowiedziałem.

zastanawiam mnie tylko powód dla którego większość atakuje mnie z taką pasją?" widzisz jak to ci wytłumaczyć? Odmienne zdanie niż twoje uwazasz za atak? przez 4 strony uparcie trwasz przy swoim zdaniu nadal nie widząc niczego złego w pukaniu innych kobiet mając tą swoją jedną jedyną to wybacz ale ja tu ataku na twoja osobę nie widzę i jeszcze coś na koniec !!! swingowac sobie mogą ludzie wolni,będący w wolnych zwiazkach ,single ,którzy zmieniaja partnerów jak rekawiczki nigdy pary małżenskie a tym bardziej tak swieże jak twoje gdyż ewidentnie i bezpretensjonalnie takie układy swingerskie sa po prostu zaprzeczniem miłości,partnerstwa i wspólnego dla siebie szacunku !!! dziękuję za uwagę 🖐️

POEMATE EROTYCZNE za górami, za lasami żyli murzyni z wielkimi pałami żona autora wciąż o nic marzyła lecz by to wyznać zbyt nieśmiała była więc wymyśliła, że dla odmiany zaproponuje swing kontrolowany i może się sposobność nadarzy by z murzynami też się odważyć z mężem seks nudny, ptak mu flaczeje na nic lepszego nie ma nadziei ale murzyni, jędrni i młodzi sprawią że będzie wreszcie dochodzić jak pomyślała, tak też zrobiła na męża jakąś sucz napuściła a mąż rad wielce z takiej odmiany nie zauważył, że jest dymany gdy on się z jedną dziurą zabawiał żona swe dziury wszystkie wystawia i stwierdza przy tym, że miała nosa pozbywając się tego kabanosa murzyni dali jej czego chciała i odtąd będzie się z nimi puszczała podczas gdy panna co z mężem chędoży więcej już panu nóg nie rozłoży „po kabanosa rzekła do niego „mogę ja sobie iść do mięsnego! orgazmy daje mi tylko boska oraz obszerna sucha krakowska! :classic_cool: * kiełbasy wspomniane w nawiązaniu do klasyfikacji stworzonej niegdyś przez ike :P