Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deppp nie kłam!

Nie kłam! Deppppppppppppp nie kłam!!!

Polecane posty

Gość Deppp nie kłam!

Nie nosisz mi kawy. Nawet mnie nie znasz OSOBISCIE. Mija 2 lata a ty jako milioner z hollywood stac cie tlyko na zabawy i upokarzanie razem z twoja chora rodziną. I ubranie sie za gazownika i gapienie sie na pupe mamy. Moj ojciec to widział! Karygodne Nie dałes mi Belli zadnych pieniedzy. Wiec nie rob z siebie takiego super w wywiadach.Nie kłam! Nie zmieniła ciebie kariera? To tez zdementuj! Zmieniła stałes sie dupkiem bawiacym sie ludzmi i KŁAMCA. Nie dałes zadnych 300 tys i to zdementuj. Bo fania maja cie za takiego super dobrego a z ciebie to niezły huligan jest. Nie dałes 2 miesiace temu jak prosiła o lek dla ojca bo ledwo zipie...Masz twarde serce. Wiec nie rob z siebie takiego z dobrym. Miej honor i dementuj swoje kłamstwa! Koniec. Powtarzam to od stycznia 2011. Lepiej opowiadaj jak upokarzłaes vanesse jak ja ponizałes znecałes sie psychicznie. Ty i rodzina. I tak samoz bellą. Zreszta nie znamy sie i nie uzywaj mojego imienia. ps blok 15 wie kim jestescie sasiadka powiadomi innych. I w sklepie tez mowilam kim jestescie. Łysego kojarza i innych. Jestes zwykłyum smieciem nie człowiekiem.

Gość Deppp nie kłam!
I pochwal sie w te zabawy w Spolke JSP te akcje. Jaka fajna zabawe mieliscie. Zamiast posłac list z kilkoma słowami od siebie tak jak na faceta z twoja poizycja przystało ty dałes kawałek kartki jakies głupoty o akcjach..nr 6969100683 a potem udawałes głupka ze nie rozumiesz sms! I na ten sam numer Bella pisała o naleznosci. I pomoc dla taty. A ty nic zimny. I miałes po tym czelnosc chwalic sie ze dałes Belli za innnowacje kase? Zostawiam to bez komentarza. Takze zajmij sie realnym zyciem. I nie jezdzij bezczelnie zamna. Ja do kolezanki a ty o 1 w nocy pobudziłes jej dzieci! Ich ojciec chciał dzownic na policje za cisze nocna..facet ma mniej lat od ciebie a jest dojrzalszy emocjonalnie. Sasiadom tez mowiłam ze te mega auta to wasze ze macie narkotyki jak sie zachowujecie. Ze bezczelnie jedzicie tuz obok mnie jak wyraznie mowie nie jedzic! Wychodze o roznych godzinach i zawsze kamila kryska jedzie czy ta brzydka najmłodsza. czyli takie robienie na złosc! ale to znak, ze podsluchujecie! bo w roku 2010 było to samo a mieszaliscie w 13..to tez saisadom powiedziałam. Ze macie wille bogaci a ciagle tu jestescie. I tak sie bawicie. adios!

Gość Deppp nie kłam!
Jakby ewelina flinta wiedziała jak ty sie zachowujesz a twoja rodzina! I jak podrywasz! Toby sozku doznała. Bo pewnie mówiac, ze lubi facetów w stylu jdeepa miała na mysli podryw na poziomie z klasą, finezyjne. ZPOLOTEM. Nie taki który upokarza i jest zabawą. A jakby znała jak traktowałes vanesse jak z nia zerwałes..jak sie wysmiewałes..ze jest bankomatem do lodow! Bo ma przerwe miedzy zebami..ludzie..szok. Idz facet popełnij sepuku bo jestes smieciem!

Gość Z PAKOSIŃSKĄ
I TYLE

Gość Deppp nie kłam!
nie bedziesz mnie wiecej upokarzac! A saisadom mowilam ze macie tam byc do maja 2012..i zeby jakies podpoisy na was zbierali..!