Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Która sukienka jest najlepsza?

Polecane posty

No dobra dziewczyny:)Znalazłam sobie kilka sukienek na kolację wigilijną i zastanawiam się która jest najfajniejsza Zatem zbieram wasze głosy:) PS:Komentarzom,że brzydka dziękuję bo mi się podobają Liczę tylko na podpowiedź która najlepsza:) 1. http://zaffiro-art.pl/p/177/10756/figl-83-sukienka-odziez-damska.html 2. http://www.jestesmodna.pl/sukienki_2/sukienki_4/klasyczna_sukienka_z_bufkami_f82_22.html 3. http://zaffiro-art.pl/p/177/10755/figl-81-sukienka-odziez-damska.html 4. http://www.olive.pl/?zobacz=15686

Uprzedzając dziwne pytania: muszę zamówić w najbliższych dniach bo już się kontaktowałam z dwoma sklepami internetowymi i trzeba zamawiać wcześniej żeby przed świętami doszło:)

żona-swojego-męża No tak jak pisałam - po galeriach nie będę biegać bo nie mam z kim syna zostawić Więc w tym roku zamawiam z neta:)A jak chcę mieć sukienkę na święta to niestety już trzeba zamawiać!

Gość zadna nie jest
ładna. Lichutkie,poszukaj czegos oryginalnego. Bo te są takie pospolite.

Ciekawa uwaga - hm a mi się wydawało że ładnie będą podkreślać talię....No nie wiem moze sie nie znam

A coś oryginalnego na wigilię to niby co?Nie chcę robić konkurencji choince:PMozecie podac przyklad? Wg mnie ma być elegancko i skromnie

Gość erw
wsztstkie sukienki super! a powiedz jaki masz kolor wlosow:)

Gość MI SIĘ NAJBARDZIEJ
PODOBA WŁAŚNIE TA 2 ale ja się może nie znam te rozkloszowane doły wg mnie to dla dziewczynki góra 15 letniej

Gość erw
no jak juz pisalam dla mnie 2 fajna:) fajny żywy kolorek :) i krój super:) no nic uciekam pozdrawiam:)

Cenowo też mi te sukienki odpowiadają Bo wydatków w te święta będę miała mnóstwo

Gość aswieczka
ladne wszystkie, potwiedzam.a tobie ktora sie najbardziej podoba> tak jakbys musiala wybrac jedna teraz pod przymusem ktora bys wybrala?:P

:P 1 albo 2 gdybym musiała zaraz wybrać:P Jeszcze zobaczymy co powie szanowny mężuś Jego zdanie będzie decydujące:)

Gość aswieczka
a moze zapytam inaczej- w jakich kolorach sie najlepiej czujesz>

Lubię beże,czernie, fiolety i żółcie Takze akurat takie kolory są tutaj Ostatnio podoba mi się chabrowy Mam ciemne włosy i niebieskie oczy

Gość aswieczka
ja tez bym obstawiala 2 albo 4:) z tym ze 4 to jest bardzo prosta, skromna 2 troszke ciekawsza i ma fajne marszczenia na ramionach:) a 1 i 3 tez ladne ale takie jakby powiedzieć..gm..za baardzo "galowe".

Gość Andzia z parku
W sumie Wigilia jest taką trochę "galą" - zalezy oczywiście od rodziny. Mnie się podobają wszystkie, ale najbardziej nr 1, potem numer 2 i 4, na końcu numer 3. Tyle, że do tej pierwszej i czwartej trzeba by coś dorzucić, bo moze chłodkiem po ramionach powiać ;)

Dzięki za pomoc:)Ja zawsze mam duży problem jak podoba mi się kilka rzeczy a mogę wybrać jedna:P

Andzia z parku W tym roku wigilia u teściów na 22 osoby:P A tesciowa tak zawsze napali w piecu ze człowiek płynie Wiec narzutka niekoniecznie bedzie potrzebna;)Tyle co na dojazd a mamy blisko:)