Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chrisstiansoo

warto kupic nieruchomosc ??

Polecane posty

Gość chrisstiansoo

hej co myslcie o zakupie nieruchomości nad morzem, troche do mieszkania, troche do wynajmowania wczasowiczom w sezonie ?? To sie oplaci? jest jakas szansa żeby sie zwrocilo chociaz troche??

Gość misska7563
jak masz kapital i zapal to warto probowac, klienci beda chyba zawsze... tylko ceny nad morzem troche odrzucaja

Pamiętaj, że mieszkania same się nie wynajmą. Musisz mieszkać w miarę blisko. I móc dopilnowac całego procesu...Ceny sa kosmiczne..

Gość elficzkowa_85n
wg mnie jest szansa że się uda, ale po pierwsze to musisz mieć normalne ceny a nie jak wiekszosc i czymś sie wyróżniac, moze zrobić np na dole restauracje albo chociaż bar ?? To już zawsze jakaś atrakcja. Generalnie jak w to lato jechaliśmy nad Bałtyk to szukałam wcześniej jakiejś kwatery przez Panoramę Firm i powiem Ci ze dużo podobnych, niedużych pensjonatów się tam ogłaszało, czyli jednak ten interes się ciągle opłaca.

Gość ale gapa
Zakup nieruchomości to dalej najlepsza lokata kapitału pod warunkiem, ze kupisz w dobrej lokalizacji. Kupno mieszkania nad morzem tez może byc opłacalne o ile znajduje się w dobrym miejscu i znjadziesz firme do obsługi najmu.

Gość sadasd
Jak by sie nie opłacało to by marta kaczyńska nie kupowała nad morzem apartametu za 1 milion, :)

Gość Torunianka 23
Cześć Widzę że piszecie o nieruchomościach i ich sprzedawaniu. Chociaż szukałem innej informacji o Toruniu Potrzebuję mieszkania na wynajem w toruniu a ten artykuł http://mieszkania.torun.pl mnie zainteresował. Dobrze powiedziane. Poważnie, pisz częściej. Narka