Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A miało być bez zobowiązań

Polecane posty

Hej, spotkałam się niedawno z facetem, miało być bez zobowiązań, sam sex i tyle, tylko, że ja chyba coś do niego poczułam, ciągle o nim myślę, chore jakieś. Odezwać się do niego? Nie chce się narzucać ale kurde męczy mnie to..........

Gość <d vggghbnh
kolejna..

Gość o maj god o maj god
oj durna durna

Gość nastepna naiwna idiotka
do szkoly wroc i poczytaj i biochemii

No ale pytam poważnie co zrobić???????????????

Gość <d vggghbnh
w glowe sie puknac

Gość KasiaRyszka
Nie odzywac sie...Rozmawialam niedawno z pewnym kolega na temat seksu bez zobowiazan i on opiwiedzial, ze jesli facet jest zainteresowany znajomoscia to bedzie ja kontynuowac, a jesli nie to sie nie odezwie...wiec czekaj...nie rob nic bo jeszcze bardziej stracisz w jego oczach. Poza tym odwroc sytuacje...szukasz seksu, idziesz z facetem do lozka, a on po wszystkim wydzwania do Ciebie bo cos czuje....porazka, prawda?

No ale pytam poważnie co zrobić???????????????" znajdz sobie jakies hobby :) bo do zwiazków nie dosrosłaś

Gość KasiaRyszka
aaa i jeszcze cos...jesli facet mowi, ze szuka seksu to on naprawde szuka TYLKO seksu...Drogie Panie, nie dorabiajmy sobie do tego zadnych teorii...

No wiem, że to żałosne ale kurde... nie wiem czy to mi przejdzie a on skoro tydzień już się nie odzywa to się nie odezwie... a gadał co innego.... z resztą jak każdy facet......:-((((((((((9

Gość KasiaRyszka
Powiem tak: Ta sama sytuacje mialam z pewnym gosciem..Spotkalismy sie trzy razy i na ostatnim spotkaniu ustatlilismy ze nie chcemy zwiazku tylko seksu...sex byl...i on zamilkl. Ja tez sie nie odzywalam...i ...przed dwoma godzinami dzwonil...Z zapytaniem, jak sie czuje, czy u mnie wszystko w porzadku, i czy chce sie z nim spotkac...Mysle, ze calej sytuacji nie byloby, gdybym to ja przejela inicjatywe...Sex czy nie sex...facet nie moze czuc, ze ma Cie w garsci!

Gość sdsflfdjdlsgalepfjedeafafdfw
spokojnie,przerabiałam to - przejdzie Ci jak spotkasz jakiegoś innego ;)

A po jakim czasie się odezwał do Ciebie???? Czyli co, mam w ogóle nic się nie odzywać tak????

"facet nie moze czuc, ze ma Cie w garsci!" A w której książce takie mądrości wypisują? W zołzach czy Bridget Jones? Facet lubi gonić króliczka, ale jak już dogoni, to wręcz przeciwnie - lubi czuć, że dogonił... a nie. że padlina mu się z łap wymyka. Jak chcesz seksu i tylko seksu, to masz być zwarta i gotowa na zawołanie. Nie dorabiaj sztucznej otoczki do zwierzęcego seksu.

Gość sdsflfdjdlsgalepfjedeafafdfw
Nie odzywaj się! Pomyśl - jakby mu zależało zrobiłby wszystko żeby się do Ciebie zbliżyć ! ..

Pewnie przejdzie bo zawsze tak mam ale w tym przypadku jest tak, że to jest facet, że tak powiem, z najwyższej półki i szkoda trocheeeeeeeee...

Gość aga malaga
jak się mogłaś zakochać w Gównie Polskim? poloki to najgorsi faceci w europie kochać to gówno? NIGDY

Gość aga malaga
M o d l i s z k a jak jest wychowany poza polską to wszystko zmienia bo jednak mentalność inna

Gość aga malaga
Regres ja nie prowokuję, piszę prawdę - gówno to gówno

Gość KasiaRyszka
tez tak mysle o "szukanie dziury w calym":):):):)

Gość aga malaga
gdyby był wychowany w polsce miał by w sobie złość,. nienawiść, zaciętość był by mentalnie arabem

piszę prawdę - gówno to gówno" ktoś kto rzuca takim stwierdzeniami jak "gówno to gówno" raczej nic mądrego nie jest w stanie napisać :D

Gość KasiaRyszka
pati: odezwal sie po mhm...9 dniach...ale mialam tez taka sytuacje, ze umowilam sie z facetem na seks bez zobowiazan...seks byl i bylam pewna, ze on sie juz nie odezwie...Ale po dwoch dniach zadzwonil i dzwonil kazdego dnia...potem byl drugi seks i znow kazdego dnia dzwonil ...az...zamilkl...To byl tez facet z gornej polki...Odezwal sie po dwoch miesiacach...