Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

A miało być bez zobowiązań

Polecane posty

Kasia a po jakim czasie sie odezwał??????????????????

Jestem za tym, żeby nazywać rzeczy po imieniu. "to jest facet, że tak powiem, z najwyższej półki i szkoda trocheeeeeeeee..." Do seksu bez zobowiązań dochodzi jeszcze tylko zestaw cech "odpowiedniego " faceta. Tylko rżnięcie i status społeczny. Jak kto lubi:) Idealizm? :) Nie ma ludzi idealnych. Są za to wyrachowani.

Gość aga malaga
jestem w stanie wiele dobrego napisać, ale nie o przeciętnym polaku i nic się nie dzieje bez powodu chce dziewczyny ostrzec przed smutnym losem, to wszystko...

To byl tez facet z gornej polki" jaki to facet z górnej półki?

Gość <d vggghbnh
Regresq: jezdzi golfem 4 ;)

No właśnie z tymi tak jest bo mogą mieć każdą a ja dopiero pierwszy raz się tak spotkałam...........-((((((((((

Gość proekozielona
a co znaczy z górnej półki...??? Kaśka?

Gość KasiaRyszka
Pati ten moj tez byl z gornej polki...Jak go pierwszy raz zobaczylam, to nie potrafilam wykrztusic slowa z siebie, trzeslam sie jak galareta..och...ciacho:-) P.s.Odezwal sie po 9 dniach, a jak dlugo ten "twoj " milczy?

Facet z górnej półki to taki, który kupuje dżem za 15 zł tylko dlatego, że taki za 8zł nie jest go godny :) A ten z najwyższej pólki w ogóle nie kupuje dźemu, bo twierdzi, że jak będzie miał ochotę na dżem, to kupi sobie całe gospodarstwo ekologiczne.

Gość KasiaRyszka
Z gornej polki, to taki, ktory jest w moim guscie, ktory nieziemsko mi sie podoba, ktory ma klase...pisac dalej?

No już tydzień minął, po pierwszym spotkaniu odezwał się zaraz na drugi dzień. A teraz lipaaaaaaaaa

Tak, facet z klasą... Nie z Naszą-klasą, jak większość "zwyczajnych" matek-Polek. Facet z klasą oznacza, że jest inteligenmtny, oczytany, ma poczucie humoru, realizuje swoje pasje, ma ważne stanowisko i dobre dochody... A, nie! przepraszam! - dochody nie są ważne! Ważne, że ma klasę! :P

Z gornej polki, to taki, ktory jest w moim guscie, ktory nieziemsko mi sie podoba, ktory ma klase...pisac dalej?" pisz,pisz :) czyli górna półka jest zależna nie od wartosci i "przystojności" faceta lecz od gustu np Ireny :D dobre... ale czekam na wiecej

Gość bluszczyk kurdybanek 34
Patiii ikasiaRyszka a czy Wy chcecie zostać partnerkami tych facetów? Dlaczego zdecydowałyście się na seks bez zobowiązań?

Gość KasiaRyszka
No oczywiscie, ze wszystko jest powiazane z moim gustem...Przeciez jesli facet mi sie nie podoba, to nie ma mowy, zeby do czegokolwiek doszlo miedzy nami...

Gość KasiaRyszka
bluszczyk: ja zdecydowalam sie na seks bo tego chcialam...nie szukam zwiazku i za kazdym razem licze sie z tym, ze on zamilknie i juz nigdy sie nie odezwie

Dlaczego zdecydowałyście się na seks bez zobowiązań?" a myślisz że wszystkich facetów stać na wyjscie do burdelu? ;)

Dokładnie, a mi do tego rzadko się ktoś podoba a ten był idealny i lipaaaaaaaaaa, a najlepsze jest to, że od grudnia będę mieszkać w bloku naprzeciwko jego, jak się spotkamy to jeszcze sobie pomyśli, że go prześladuje.

Szukanie dżemy za 15 zeta do pięt nie sięgają dżemikom mojej mamuni. Ale co kto lubi...

No oczywiscie, ze wszystko jest powiazane z moim gustem...Przeciez jesli facet mi sie nie podoba, to nie ma mowy, zeby do czegokolwiek doszlo miedzy nami..." tylko wiesz ... w takim przypadku okreslenie "górna półka' nie ma racji bytu :) bo dla kogos innego ta półka nie będzie górna lecz dolna :)

iftar ale dżemik Twoje mamuni nie ma tego co ma dżem za 15zł... tamten stoi na górnej półce i można po niego sięgnąć w towarzystwie kobiety lubiącej górne półki która chętnie z tego dżemiku przyrządzi facetowi z górnej półki pyszne śniadanie do porannej kawy

Uwierz, że są tacy faceci, którzy podobają się prawie każdej....

Uwierz, że są tacy faceci, którzy podobają się prawie każdej...." wiem ale tak jak pisała szukanie musi miec klase S :P

Szukanie dziury w calym czy Ty potrafisz czytac ze zrozumieniem? Piszac ze jestes idealista nie mialam na mysli tego, ze jestes idealny, tylko to ze jestes idealista czyli zyjesz w swiecie iluzji, idealow i marzen. Ale to bardzo pozytywna cecha wiec tak naprawde jestes intrygujacy. To kto jakim jezdzi samochodem nie czyni go czlowiekiem z klasa. Mozna miec najnowsze BMW i byc chooyem i pizdzielcem, a mozna jedzic starym Saabem i byc dzentelmenem.

Oj no przecież wiem :D :P Ale i tak wolę dżemik mamuni na śniadanie...

...wiem ale tak jak pisała szukanie... czy wróciliśmy do tematu "Szukanie to kobieta"???