Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszankazcebulą

alergolog warszawa

Polecane posty

Gość kaszankazcebulą

zna ktoś dobrego alergologa w stolicy?jaki koszt wizyty

Gość gość
Sprawdź sobie alergologa w szpitalu Medicover. Chodzę tam na wizyty kontrolne co jakiś czas i nie narzekam. Placówka ogólnie ok, nie ma problemu z szybkim umówieniem się. Wizyta- przebiega rzeczowo, widać, że lekarz jest zainteresowany stanem pacjenta i chce mu pomóc.

Gość gość
Mojego syna w alergii prowadzi dr Rubinsztajn. Prywatnie tylko można się z nią skontaktować w Medicenter. Mamy straszne przeżycia, szczególnie latem z synem. Sterylna atmosfera w domu praktycznie, a i tak ciężko funkcjonować. Zmienialiśmy alergologa kilka razy i teraz już jest w końcu lepiej. Polecam pójść nawet wstępnie i skonsultować dotychczasowe terapie. Duża wiedza, potwierdzam.

Gość askadudek
Od paru miesięcy chodzę z synkiem do pani alergolog do City Clinic i jesteśmy zadowoleni – wizyta bez stresu, sam gabinet przyjaźnie dla dziecka zaaranżowany, dr nazywa się Wójtowicz.

Gość gość
jesli zależy ci na czasie to z porady alergologa mozesz tez skorzystac przez serwis edoktor24.pl :) polecam, fajna stronka, kilka razy pomogla mi przy dolegliwosciach bólowych, kiedy nie mialam czasu na umawianie sie w przychodni.

Gość agnieszkaaga2
Ten namiar http://balumed.pl/specjalizacje/alergolog też można sobie sprawdzić. Trudno wskazać jakiegoś najlepszego lekarza w Warszawie, bo opinie są różne. Trzeba zawsze słuchać zaleceń i się do nich stosować. Wiele osób o tym zapomina.

Polecam dr Juszczyka, przyjmuje w Porta Medica na ul. Pory 78. Mam alergię i astmę, do tego jestem aktywna sportowo i leczę się u niego z dużym powodzeniem. Mimo dużych obciążeń trenuje, leki bardzo mi pomagają, praktycznie nie odczuwam teraz objawów choroby. Doktor ma duże wyczucie i świetnie mi zawsze dobiera leki, przeprowadzaliśmy także odczulanie.

Gość gość
Bardzo dobry alergolog w Warszawie znajduje się na Bielanach. Polecam wam udać się do przychodni specjalistycznej www.high-med.pl Tam możecie określić swoją alergię i rozpocząć odczulanie pod okiem świetnego specjalisty.

Gość werkaaa71
Zerknijcie sobie tutaj http://www.medipark.pl/alergolog/ .Mają tam bardzo dobrych specjalistów. Warto bowiem diagnozować się u lekarzy, którzy mają nie tylko odpowiednią wiedzą, ale również doświadczenie.

Gość gość
Bardzo dobry alergolog jest w www.cmprzyparku.pl na Bitwy Warszawskiej . Ja tam chodziłam z synkiem i lekarz bardzo dobrze wyprowadził nas z astmy oskrzelowej bez brania sterydów.

Gość gość
Bardzo dobrym gabinetem alergologicznym, który znajduje się w Warszawie jest www.kantecka-alergolog.pl Alergolog ten zajmuje się rozpoznawaniem i leczeniem alergii u dzieci i dorosłych. Polecam wam się tam wybrać.

Gość gość
Jeśli chodzi o dobrego alergologa to ja mogę także polecić poradnię https://www.przychodnia-sikornik.com/uslugi-nfz/ świetni specjaliści, genialne podejście i nie trzeba czekać miesiącami na wizytę. Uważam, że śmiało można i warto się zainteresować

Gość gość
W Centrum Medycznym Damiana na konesera robią testy dla dzieci. Moja siostra była z synkiem i z tego co wiem są pod stałą opieką i są zadowoleni. Raz że diagnoza szybka, nie było nie wiadomo jak długiego oczekiwania na wyniki, a dwa, że trafna- po zastosowaniu leczenia i zaleceń objawy momentalnie się uspokoiły.

Gość gość
Też polecam W CMD na pl. Konesera. Fajna przychodnia, nowa, widać, że bardzo się starają, super personel i oby tak dalej.

Gość gość
Jacy specjaliści przyjmują na placu Konesera w tej przychodni?