Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rntggggggjpo

jak mnie studenci denerwują

Polecane posty

Gość rntggggggjpo

denerwują mnie okropnie pełno ich wszędzie wszystko chcą mieć taniej bo studiują do pracy nie chodzą bo studiują na buty nie stać na kurtke nie stac do roboty nie pojdzie bo się uczy wryyyy to niecj zostawią te studia i idą do biedrony na kase ale nie bo biedrona BE oni chcą być magistrami za biurkiem a na buty ich nie stac i po tych ich studijach też ich nie będzie stać :P

Gość rntggggggjpo
mnie stać nawet na dwa lewe buty od armaniego i woże sie w nich na nowym świecie z wystawionym kutongiem i podrywam laseczki z kubkami Starbucks

Gość bbbbbcx
Ale z Ciebie jad aż kipi :O Idź qylewadź gdzie idziej swoje frustracje 🖐️

Gość genowefa z pigwy
co nas to obchodzi, że cię denerwują!!!

Gość a ja mysleee
ze autor ma racje studiują i nazekają ze ich na nic nie stać po studiach siędzą w UP na stażu i tez nazekaja nie lepiej iść do pracy

Gość córkabogatych:)
a ja mam bogatych rodziców mam na wszystko jak mi po studiach nie pójdzie do załapie się u ojca za 10 klocków na miesiąc a co najlepsze moi rodzice nie mają do mnie o to pretensji choć często podróżuje po świecie i chodzę na imprezy do najlepszych klubów i ciuchy mam drogich marek.więc teraz to ja jestem sprite a ty pragnienie:P

Gość pnebfmpkebwq
ale dużo takich co płaczą ze na nic ich nie stac a do roboty nie chcą iść nie kazdy moze być studentem jak nie mam co jesć i za co kurtki kupić to do roboty a nie do szkoły która i tak nic nie daje