Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zauroczylem sie w spanialej mlodej kobiecie

Polecane posty

ona nawet nie wie ze istnieje mieszka daleko chcial bym jej byc chociaz przyjacielem chcial bym byc jej blisko to naprawde wartosciowa pozadna mloda kobieta :o

Gość begiebe
faktycznie nie grzeszysz ortografią

Życ. Ale ja bym nie chiał być przyjacielem takiej, w której się zauroczyłem. Jak mnie niechce, to niech spada i żebym jej więcej nie widział.

Gość 53453454
Chciał byś być przyjacielem kobiety i słochać jak to ją krzywdzi inny ziomek ,a ta i tak leci do niego :P ? Choć ewentualnie w twoim przypadku to może jak byś dobrze zagadał to by Ci pomogła jakoś stanąć na nogi w sensie ogłady z kobietami . Choć z drugiej strony od roli przydupasa zaczynając na przydupasie się skończy . Baby są brutalne.

Gość loser to niezły psychol
dziewczyny mają szczęście że on jest taki nieatrakcyjny i żadna się na psychola nie zdecyduje

Dziewczyna, która mnie pokocha i ja ją, będzie miała bardzo dobrze ze mną. A taka co mną wzgardzi, może liczyć na nienawiść.

I jej rodzina i przyjaciele też. Jak będę mógł to im będę rzucał kłody pod nogi.

Gość bu ha hah ha ha ha ahha
ale żałosny typ :classic_cool: na pewno każda już marzy o bezrobotnym nieduaczniku co mieszka z mamusią i ledwo skończył LO. he he he 🖐️

Gość lider in ekszyn
I ty się uwazasz za chrześcijanina. Kpina jakaś.

Jestem crześcijaninem, ale jestem też człowiekiem zasad i honoru, jak Don Corleone.

Gość lider in ekszyn
Chrześcijanin ma wolną wolę i nie nienawidzi. Nawet don corleone.

To sobie dalej nie nienawidz. Ciekawe czy ludzie będą Cie szanować. Jak mnie ktoś nie szanuje i kpi, to ja nie bedę go kochał.

Gość bu ha hah ha ha ha ahha
ktoś się chyba zapędził w pisaniu tej prowokacji albo naprawdę się chłopakowi pogorszyło. Chociaż tak samo było z Siekiera z Sopotu zwaną TMT :classic_cool: wpierw był w miarę normalny a potem zaczał pisać o zapierdalaniu siekierą i wydłubywaniu oczu. Jak nic prawictwo rzuca się na mózg :O🖐️

Gość a chrystus powiedział
co innym uczynicie to tak jakbyście mnie uczynili. jeżeli uderzą cię w policzek to nadstaw drugi. Widać nie kochasz Chrystusa i jesteś tylko farbowanym katolikiem. jak większość. Katolicyzm to religia cierpienia na ziemi i oczekiwania na radości w niebie u stołu panskiego.

Czyli jak mi ktoś np. obrazi żonę i wyzwie od k..wy, to mam jeszcze powiedzieć, że jest dzi.wką?

Gość terapeuta Looooosra
Wiesz co? chodzisz na te spotkania do bierzmowania, idź zapytaj ksiedza, czy jak będziesz nienawidził kogoś, kto cię nie kocha, to czy pójdziesz do nieba, czy do piekła?

Gość nie martw się chłopie
twojej żony nikt nie obrazi bo jej nie będziesz mieć

Gość kamelija
"spaniała" kobieta, to od spaniela? ;)

Gość udający katolika
koleś robi sobie bierzmowanie żeby wziąć slub kościelny, na który go nie stać, z dziewczyną której nigdy mieć nie będzie bo jest największym frajerem na całej kafełe :)🖐️ komiczne

Gość terapeuta Looooosra
Podobno jesteś wyznawcą kogoś, kto jako cżłowiek dał sie poniżyć i zabić swoim wrogom, kto w zamian za to dał im swoją bezwarunkową miłość i ten ktoś zwyciężył. To twój idol, podobno. Z naciskiem jak widać na: PODOBNO.

Gość i patriotycznie siedzi na
bezrobociu od 10 lat. ku chwale ojczyzny pierdzi w stołek :classic_cool:

Do wielkich Polaków, którzy zabijali Niemców w wojnie itd. też pewnie macie pretensje? Albo do Joanny d'Arc? Została świętą kościoła katolickiego, mimo że zabijała ludzi. I tyle w temacie 🖐️

wy chłopaki to potraficie humor poprawić 10/10 !!!!!!!!!, wśród tylu beznadziejnych i dennych tematów typu : mąż zdradza, bądź obecny facet sypia z byłą, itp i itd wasz jest dzisiaj najciekawszy, dobrze że ta spaniała kobieta jest młoda, bo co gdyby była starsza, nie było by zauroczenia?????