Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graandziaa

czy to może być ciąża???????

Polecane posty

Gość graandziaa

Witam, Od 10 dni spóźnia mi się okres. 4 mc temu miałam leczoną cystę. Po nim miesiączka pojawiała się regularnie co 29 dni. Mam powiększone pobolewające piersi, ból w krzyżu, zawroty głowy, poranne mdłości oraz często boli mnie głowa. Czy to może być ciąża ??

Gość mnue tez swego czasu tu nie lu
raczej mdlosci nie wystepuja tak od razu

Gość graandziaa
nie wymiotuje. rano jest mi po prostu niedobrze. przez co robi mi sie slabo + zawroty głowy. test ciążowy negatywny.

mnie mdlilo dopiero w pozniejszych miesiacach 2 czy 3 jakos tak i tez nie rzygalam

Gość acha
Zrob test, nikt tu nie jest jasnowidzem.

napisala ze negatywny test.to juz lepiej zrob z krwi bhcg.to wykaze szybciej niz test na mocz.

Gość Ludzie na łeb upadli
A ciemniejsza kreska na brzuchu już ci się pojawiła ? Buauaua...

Gość niuniulkai
jak test ciążowy negatywny to czego ty oczekujesz? Naewno nie jesteś w ciąży porostu się spóźnia i już

Gość graandziaa
ja nie twierdze że to ciąża tylko czy to może być. jak napisałam wyżej miałam cystę dlatego też również może być prawdopodobieństwo powtórki. mdlić mnie mdli ale również może być to zatrucie pokarmowe, napisałam po prostu co mi jest od kilku dni. nie wszystkie objawy mogą wskazywać na jedną przypadłość więc ataki i wyśmiewania są nie na miejscu szczególnie że nie mam 15 lat i nie panikuje jak to w ich przypadku. chciałam się doradzić doświadczonych koleżanek :) pytanie było czy to może być ciąża a więc czytaj : czy to również może być ciąża. dziękuje i proszę o pomocne komentarze