Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnasytuacja

on ma 2zycie

Polecane posty

Gość dziwnasytuacja

czesc wszytskim ! spotykam sie od kilku miesiecy z chlopakiem. nie ukrywam ze sypiamy i jestesmy razem tzn chyba bylismy bo zupelnie nie wiem co mam zrobic i myslec. wczoraj kochalismy sie i przyznal mi sie ze ma zon. stwierdzil ze jej nie kocha i nic ich nie laczy. ja w szkolu kazalam mu sie ubierac i wynosic. co mam zrobic ? kocham go on kocha mnie tez wiem to i czuje to !

Gość dziwnasytuacja
dokładnie tak.:( szkoda mi tej dziewczyny bardziej niz siebie... nawet nie wiem czy maja dziecko :(

Gość papla666
Pierwsza sprawa- jeśli z nią nadal jest...to czy z nią sypiał i z Tobą jednocześnie? Ja w takiej sytuacji nie była bym z nim dalej. To zdrada i tyle. I druga sprawa- jeśli jej nie kocha- czemu z nią jest nadal? Toczy zanim zostaniesz, czy nie, to Twoja decyzja. Ale pamiętaj w co się pakujesz...Obyś potem nie płakała, że obiecał, że myślałaś, że ją zostawi... Nawet jeśli składa Ci obietnice...

Gość dziwnasytuacja
dziekuje. jedno wiem ze go zostawie raz na zawsze mimo uczucia. zona moze i dziecko nie chce tego psuc szkoda mi tej kobiety :( fantastyczny facet az zazdroszcze ale niestety nie wolno byc egoista ;/

Gość dziwnasytuacja
jakbym wiedxziala wczesniej o tym ze on kogos ma inna sytuacja nie niszczylabym kobiecie zycia a jemu bym napewno nagadala i wrecz prosila aby sie sprobowal dogadac albo po prostu rozstral a nie szukal przygod;;/

no dokladnie .. wiekszosc facetow mysli fiutem i tylee uh nie zawracaj sobie nim juz glowy nie wartoo . Zastanawia mnie czy ta jego zona wiedziala ze on ja zdradza ?

Gość dziwnasytuacja
tego nie wiem ;/