Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość "kotek"

Kobiety czy możliwa jest miłość między kobieta a mężczyzna gdzie jest 20lat różn

Polecane posty

Gość "kotek"

On ma żonę i trójkę dzieci a ja chlopaka z którym mieszkam. poznaliśmy sie w pracy za granica.między nami jest ponad 20lat różnicy za to jest nadal przystojny i mimo to byliśmy para oczywiście nikt nie wiedział o tym. tylko ze jak praca sie skończyła każdy wrócił do swego domu i do swojej rodziny. Dzwonimy do siebie on mówi ze tęskni bardzo i ze nie układa mu sie w małżeństwie itp. mówi ze nie może sie doczekać aż znów sie spotkamy a ja nie wiem co do niego czuje i czy on cos do mnie czy tylko chodzi o seks,wiem ze brakuje mi go bardzo ale nie jestem pewna czy chce znów to ciągnąć bo mam wyrzuty sumienia, mimo to w jakims stopniu zależy mi na tym facecie a on ryzykuje ze czasem może sie żona dowiedzieć.za granica dużo czasu spędzaliśmy ze sobą i zadko byl seks.Nie mieszkamy blisko mamy 400km do siebie. Nie wiem co robić

Gość &qotkotek&ot;
A co zrobić z jego żoną?

A jego żona będzie przychodziła do was w odwiedziny, żeby wychowywać swoje dzieci. U niektórych ludzi w głowie pływa taki mały orzeszek... to jest mózg. Jak się czasem odbije od wewnętrznej strony czaszki, wtedy pojawia myśl. Na pewno nie przeoczysz.

Sugerując się kafeterią, można dojść do wniosku że kształtuje się nam nowa choroba społeczna :O

Gość oho jest slynna
panna z akcentu hahaha zawsze jak wieczor sie zbliza ta sie pojawia

Gość szukam żony na kafeterii
Oczywiście tyko mężczyzna musi być bardzo bogaty :classic_cool:

Autorko, jak Cię czytam to tak jakbym czytała siebie. Też 3 dzieci, i podobna odległość, tylko my poznaliśmy się na wyjeździe w PL. I róznica wieku nieco wieksza...a powiedz, co zamierzasz dalej?

Gość kotek:-):-):-)
Raczej mam zamiar zapomnieć skasować jego numer i skupic sie na teraźniejszości. jeden plus to to ze sie nie widujemy i może bedzie mi łatwiej

Gość kotek:-):-):-)
Raczej mam zamiar zapomnieć skasować jego numer i skupic sie na teraźniejszości. jeden plus to to ze sie nie widujemy i może bedzie mi łatwiej

Czyli zdradziłaś swojego chłopaka, rzecz jasna on o tym nie wie a ty jak gdyby nigdy nic dalej będziesz u niego mieszkać i udawać jego dziewczynę, jednocześnie nieudolnie starając się zapomnieć o romansie z jakimś podstarzałym facetem. Czy gdzieś tutaj się pomyliłem?