Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegrałem 500 000 zapałek

154 cm wzrostu u faceta

Polecane posty

Gość przegrałem 500 000 zapałek

Mam 24 lata i 154 cm wzrostu jestem wysportowany, ale niestety bardzo niski. Nie mam powodzenia u kobiet, patrzą na mnie i śmieją się z tego że jestem od nich mniejszy. To nie moja wina. Co mam zrobić, żeby wyglądać na większego ? Kupiłem glany ale są strasznie ciężkie i już raz wywaliłem się na kolano. Poradźcie coś. Pozdrawiam

nic już z tym nie zrobisz. teraz pozostaje Ci tylko znaleźć baaardzo niską dziewczynę albo może pojawi się jakaś której Twój bardzo niski wzrost nie będzie przeszkadzał. wiesz, jak to mówią - miłość jest ślepa. nie byłeś leczony nigdy pod tym kątem? nie podawali Ci hormonu wzrostu? rodzice się nie martwili że nie rośniesz??

Gość widzewwidzew
pierdolisz? to jakiś żart czy co? 154?

Gość dwudziestolattekk pytong 20cm
ja mam 190 i dużego kabana w spodniach :D

Gość romulus
sa tacy mali faceci,to jest jakas choroba,nieleczona w mlodosci powoduje ogromne kompleksy u tych ludzi, ale uwierz sa tez takie male dziewczyny wiec pewnie jest taka ktora cie zechce

Gość wójekstaryhueik
mam taka koleżankę tak samo 159cm a ja mam 182 cm też mi raz powiedziała że czuje się poniżona

Gość romulus
w sumie taki Kaczynski ma 159cm i byl premierem,ale w sumie tez kobiety nie mial podobnie jak autor watku ,he

Gość u mnie utka wszystko, ale
Jakąś w końcu znajdziesz, np. jeszcze niższą, sa takie i za takimi się rozglądaj. Rzeczywiście do kitu, ale nagle nie irośniesz, choć pocieszę Cię - rośnie się do 30 paru lat, zatem jeszcze ze 2 cm urośniesz i do tego wyższe butki i po 30 ce to już musisz kogoś znaleźć,a dodatkowo wtedy już wzrost nie jest miernikiem powodzenia w związku. Powodzenia!

Gość efdfdf
spójrz na to inaczej - przynajmniej nie masz problemu z wsiadaniem do samolotów, samochodów(zwłaszcza małych i wyścigowych).... ja np. mając 18kilka cm czasem ciągle uderzam się w głowę. Zresztą dla mnie dziewczyny w okolicach 150 cm są za niskie...