Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiojioj

Place z Allegro - do doswiadczonych Allegrowiczow!

Polecane posty

Gość jiojioj

Jezel ktos wybiera opcje przelewu bankowego, czyli drukuje sobie druczek i idzie wplacic pieniadze na konto podane przez Allegro, to kiedy Sprzedajacy dostaje informacje o dokonanej wplacie? Czy jest mozliwe, aby ktos wplacic pieniadze dzisiaj przed 10 i zeby nie doszly one jeszcze do Allegro?

Jeśli wpłaca się na poczcie to trwa to pewnie z pare dni a jeśli płace z allegro to od razu jest przekierowanie do banku, płatność i po kilku, kilkunastu minutach jest potwierdzenie wpłaty.

Gość jiojioj
zapasy, ale ja nie mowi o sytuacji kiedy ktos wysyla kase online ze swojego banku., Na koncu jest opcja "przelew bankowy" i Allegro podaje numer konta, na ktory trzeba wplacic pieniadze i mozna wydrukowac sobie taki druczek z danymi, isc do banku i wplacic pieniadze.

Gość idą kilka dni
jeśli pomyliłaś numer wpłaty to nigdy nie dotrą. trzeba być tłumokiem aby wpłacać na poczcie na konto payu.

Gość lknrrklglkqrnwgjkg
No to nie jest w takim razie płace z allegro, tylko normalna wpłata na konto, idzie różnie, zalezy, około 3 dni. DZISIAJ DOSTAŁAM KOMUNIKAT O WPŁACIE PRZEZ PŁACE Z ALLEGRO, KIEDY KASA WPŁYNIE REALNIE NA MOJE KONTO?

Gość jiojioj
a nie pomyslales tlumoku, ze to ja jestem sprzedajacym i zastanawiam sie kiedy dostane kase?:O Tak, jedna z opcji Place z Allegro jest normalny przelew bankowy.

Gość idą kilka dni
nie. sprzedający takie rzeczy wie. przelew przez pocztę to elementarz i każdy sprzedający wie ile to trwa.

Gość jiojioj
przelew przez pocztę a kto tu mowi o poczcie? :O Jestem sprzedajacym, ludzie przesylaja mi kase online w 99% i nie mam pojecia ile trwa przeslanie kasy do Allegro w tradycyjny sposob. Moim zdaniem pieniadze juz powinny byc, bo jezeli ktosa wyslal kase o 9 rano, to powinny juz zostac zaksiegowane, a zadnej informacji nie mam.