Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malutka_w_szpileczkach90

I choy !

Polecane posty

bardzo ostrożny bo to idiota😴,bez przerwy truje mi tyłek swoimi głupiutkimi i tępymi postami,nie zwracaj na niego uwagi to może sobie pójdzie.co do szpilek to wyolbrzymiłam;-)lubie je aczkolwiek preferuje takze inne obuwie.napisz lepiej skad pomysł na Twoj nick?

takie tam perypetie z dziewczynami miałem i tak jakoś przyszedł mi do głowy taki nick na innym topiku 28 lat samotna i został już :-) co do szpilek to ładnie wyglądają ale nie każda umie w nich chodzić no i nie są aż takie zdrowe ;-)

Wydawał się inteligentniejszy niż Ty i chyba mniej żałosny. Jednak upływ czasu mógł przytępić co nieco i doprowadzić do takiej desperacji jak Twoja.

Sory, serial oglądam. Z Trójmiasta był, dawno to dość było, zakompleksiony, z trądzikiem itp. Po prostu pasowałeś jako on po straceniu prawictwa u dziwek ;) Ale teraz znalazłam parę jego wypowiedzi, zdecydowanie Ty jesteś inny... 🖐️

A Ty student dalej żebrzesz o maile, zdjęcia i spotkania:D Chłopaku, trochę godności...

Wiesz, jak sobie napiszę, że nazwy mogą występować w trzech supozycjach, może i to jest mądre, ale raczej nie inteligentne. Mam Cię za przeciętnego pod wieloma względami desperata. I jako, że to tylko forum to masz prawo mieć to w dupie i tak też uczyń. I nie zawracaj mi głowy swoimi kompleksami.

Jezu, tak mi się skojarzyło. Nie rozpracowuję profili psychologicznych wszystkich nicków z kafe.... Ale przynajmniej wykazujesz się teraz kulturą, staraj się częściej tak:)

Jeden z setek nicków jakie się tu ciągle przewijają. Za rok ktoś Cię zapyta o kogokolwiek stąd bardziej znanego to będziesz ledwo kojarzył, jeśli w ogóle.