Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kanon'ek

Witam - czy moge liczyć na pomoc?

Polecane posty

Witam. Mam szesnaście lat... od razu na wstępie prosiłabym o nie zostawianie głupich odpowiedzi pod tym pytaniem. Otóż od pewnego czasu jestem załamana... nie mam sił na nic... wszystko mnie przytłacza. Wszystko dołuje, związek się rozpada... rodzina ma zupełnie gdzieś, w szkole mnie odrzucają... może to będzie głupie o co bym chciała zapytać Ale... Czy jest tutaj osoba, interesująca się psychologią, która poprzez rozmowę mogłaby mi pomóc? Podam maila... bądź gg gdy będzie taka potrzeba... Z góry dziękuję.

Gość Dastingdor
"Za dobrze" piszesz jak na 16-letnia osobe, chyba, ze pochodzisz z patologicznej rodziny, dzieki czemu nabylas syndrom perfekcjonizmu.

Gość Sanders29
związek w wieku 16lat? dziecko mówisz o sprawach o których nie masz pojęcia

Za dobrze piszę? Ja prowadziłam blogi... pisanie jest dla mnie odskocznią od realnego życia... Pisząc przenoszę się w lepszy świat... Ja nie oczekuje osądzania mnie tylko pomocy... myślałam, że są tu mądrzy ludzie... którzy będą potrafili pomóc mi w takich sprawach jak odrzucenie... itp itd...

I Nie, to nie jest prowokacja. Nie mam zamiaru bawić się w coś co sama uważam za żałosne i niesmaczne... ja oczekuję tylko pomocy osób dorosłych, które wiedzą.. jak mogłabym sobie z tym wszystkim poradzić.

Gość blabliblu
ehh też bym sie komus pozaliła...

Gość blabliblu
wiesz co, moim zdaniem najlepiej zrobisz, jak znajdziesz sobie jakieś zajecie na dłuższy okres. zajmij się np problemami przyjaciół, znajdź hobby, poszukaj znajomych w necie, ot tak zeby popisać. mi to pomaga