Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ninananana

pytanko do facetów!!!

Polecane posty

Nie wykonałaś tego co wiele osób ci zalecało. Najprawdopodobniej mąż boi się , że ci coś uszkodzi. że cię będzie bolało. To my robimy z troski i obawy o was. Musisz mu sama powiedzieć, że już jesteś w pełni zdrowa o gotowa i masz chęć na duże bzykanko. Ponadto pamietaj ,że wiele kobiet po urodzeniu dziecka zapomina o mężu i całe uczucie przelewa na dziecko. Pokaż mu, że tak nie jest .Wykaż inicjatywę pod każdym względem również w wymyślaniu pozycji.

Gość Ninananana
o Boze niektorzy sa tacy madrzy w swych wypowiedziach...no coz nie kazdy jest taki sam i nie kazda dziewczyna ma taki sam temperament i odwage, ja akurat nie inicjuje seksu i tyle!!wole subtelnie dac facetowi do zrozumienia ze mam ochote na seks niz rzucac sie na niego, po prostu to nie lezy w mojej naturze i koniec kropka. Poza tym skoro mialam cesarke to chyba maz glupi nie jest i wie ze moge seks uprawiac i nic mi tam nie uszkodzi na dole

dziewczyno!!! zlituj sie nikt nie kaze ci sie na niego rzucac, subtelnie dotknij go tam gdzie trzeba i juz, tak jak ktos napisal chyba sie nie bedzie opedzal od ciebie. podpisuje sie pod powyzszymi wypowiedziami, macie racje, a kobieta dalej swoje. takim sposobem to sie nie doczekach. jemu moglo sie juz znudzic ze tylko on zaczyna, pewnie by chcial zebys sie za niego wziela- nawet subtelnie. samo przytulenie nie oznacza checi seksu. Moim zdaniem facet mysli ze jeszcze nie mozna. czeka na Twoj ruch.