Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama sama z dzieckiem

Czy zaufać facetowi po 30-tce?

Polecane posty

Ja nie pisałam o pedofilu. Ja pisałam ogólnie. Wiemy jak to jest jak dziecko, ktore ma ojca biologicznego i taki tatuś będzie kochać nad życie swoje dziecko, bo to jego, a dla tego faceta to dziecko jest po prostu " ah machnął ręką" a jak takie dziecko zdenerwuje jej faceta? Biologiczny ma sumienie, przecież to dziecko to jego krew, a obcy facet za grosz sumienia może nie mieć, przeciez to nie jest jego dziecko. Wiadome, ze czasem bywa i tak, ze ojczym lepiej zaopiekuje sie dzieckiem swojej zony niż własny biologiczny ojciec, ale tu chodzi o uczucia. Czy ten facet był by w stanie pokochac to dziecko jak swoje i tak samo dbac o nie by mu sie krzywda nie dziala, otoczyc je miloscia i bezpieczenstwem? Czy po prostu jest bo jest, niech sie sam wychowuje, bo przeciez to nie jest jego obowiazek, on dzieci nie ma... Rozny tok myslenia posiada mezczyzna i roznie w zyciu bywa. Ja mam kolege, ktory mial ojca alkoholika. Strasznie sie na nim wyzywał jak pił. Matka kolegi wyrzucila jego ojca z domu. Zaczela mieszkać z fajnym, spokojnym gosciem, ktory zadbał o kolege tak, jak powinien zrobic to ojciec :) Sprawa z kamerką rzecz jasna... facetowi na pewno by sie nie spodobało, ale musiala by to zrobic tak, by sie on o tym nie dowiedzial nigdy. Zle by sie poczul, awantura jak diabli. Przeciez brak zaufania, oskarzanie o pedofilie od razu by bylo. Ja bym nic mu nie mowila a w kamerce o to wlasnie chodzi :) bo po co nagrywac jak facet wie, ze jest obserwowany i moze "grać" ;P

Gość jestem facetem po 30-tce
możesz pisać co tylko chcesz ale miej na uwadze, że zostanie to ocenione w odpowiedni sposób dokładnie w myśl tej samej zasady - co ty masz w głowie, żeby wmawiać publicznie, że każdy facet rzuciłby się na 3-latkę? czy ty masz pojęcie jakie idiotyzmy wypisujesz? a czego chcesz ode mnie tylko dlatego, że mam normalne, zdrowe podejście i nie wstydzę się ogromnej sympatii do dzieci kochając swoje i darząc szacunkiem i otaczając dobrem wszelkie inne? ty śmiesz taką postawę nazywać pedofilią? ja bym ci kobieto w realu liścia wymierzył za to, a moja żona jeszcze kopa w brzuch bo kim ty jesteś żeby takie herezje pisać, a potem zwroty typu "faceci są całym złem"? masz osobiste problemy, przejścia, złe doświadczenia? to współczuję ale od tego są specjaliści którzy mogą ci pomóc a nie fora internetowe na których robisz z siebie pośmiewisko, dotarło? i przestań z tą żoną już bo polewamy tu ze śmiechu z ciebie oboje, ty chyba nigdy w życiu nie byłaś w żadnym związku 🖐️

I owszem... dziecko moze i na kolanach przesiaduje, ale wiedzmy jedno... dziecko jest istotą dobrą, niewinną, potrafi zaufac każdemu, kto da cukierka czy czekolade. Dzieci sie uczy, by z obcymi nie rozmawiali, ale dziecko ma troche inny tok myślenia. To ze dziecko siada mu na kolanach nie porusza faktu, że dany mężczyzna jest ok teraz i zawsze. Samo dziecko może szybko się przekonać z kim tak na prawde ma do czynienia. Ja bym za cholere nie zostawiala, ale autorka zrobi to, co powinna zrobic i musi podjąć decyzję sama, chocby ze statystyk tutejszych kto jest "za" a kto "przeciw" pozostawianiu dziecka pod opieką faceta, z ktorym zapewne nawet jeszcze nie jest. A ile go zna? Jak długo ze sobą czasu spędzili?

Gość a to dziecko
i jeszcze grozby pobicia. sam idz sie leczyć . jesli razem z zona smiejecie sie do rozpuku przy tym ze lizalbys siedemnstake to wspólczuje zony. i obawiam sie o dzieci z takim podejsciem. juz nie chce domniemywac jakie inne sprawy moga was bawic.

nie wiemy za wiele więc takie dywagacje można prowadzić bez końca, ja zakładam, że znają się chociaż rok czasu, że w tym czasie wspólnie z dzieckiem spędzili masę czasu, że ten facet miał okazję w ten czy inny sposób pokazać swoje uczucia wobec nie tylko kobiety ale i dziecka, a zapewne i pomógł np. ubrać małego do wyjścia, może nakarmić, a może poczytał baję, itd. i nikt nie ma prawa nazywać na tej podstawie facetów pedofilami i śmieciami tak jak robi to tutaj wiadoma osoba w niezwykle ordynarny, prostacki sposób! chore! nie zgadzam się również, że ojciec biologiczny zawsze będzie lepszy i kochający bo nie liczy się kto spłodził tylko kto wychował - prawda? podobnie jak patologia w rodzinie - często winna jest matka, a nie ojciec i czy mało było takich spraw, że matka piła lub źle dbała o dzieci? nie wolno uogólniać i nie wolno z góry zakładać samych złych rzeczy co do nagrywania to nie wyobrażam sobie czegoś takiego wobec osoby którą naprawdę się kocha i szanuje, a jeśli kobieta nie umie ocenić mężczyzny to jest już jej problem - kiedyś nie było kamer i ludzie sobie radzili prawda? a teraz są kamery, podsłuchy i inne bajery a patologia jak była tak i jest dalej więc po co to robić? jak przeglądać taki materiał, a potem patrzeć ukochanemu w oczy? poza tym dobra matka zna swoje dziecko na wylot i umie ocenić czy nie dzieje się coś złego z nim

przestań kobieto bredzić ok? pewnie sama założyłaś tę prowokację tak samo jak kolejną o 9latce i teraz wiercisz dziurę w brzuchu - napisałem tam jasno że to prowo i to długo przed tym zanim zaczęłaś mnie "oskarżać" więc co ty w ogóle pierdzielisz tu jeszcze? pytałem się ciebie ponadto czy wg. ciebie każdy facet tulący i całujący czule dziecko to pedofil i nadal czekam na odpowiedź której sprytnie nie udzielasz

a to dziecko kal cie kurwa czytam, to piwo mi kiśnie w butelce. Zapewne jesteś niedojebaną starą dewotą, która po niedzielnej mszy brendzluje się w toalecie udając świętojebliwą przed mężem.

wyzywać ludzi w sieci potrafisz ale jak ci ktoś mówi ile to kosztuje w realu to nagle czujesz się zagrożona? może wyjdź na ulicę i zacznij się drzeć, że każdy facet to zło i śmieć, a jak lubi dzieci to pedofil - założę się, że niejeden facet dostałby piany, a niejedna kobieta nazwała cię wariatką bo to co wypisujesz na 1ej stronie wątku to choroba umysłowa o ile nie prowokacja

Kobieta widać jest bardzo zakompleksioną istotką. Jak zresztą większość tutejszych pań. Nie służy wam internet jak i inne media. Waszym tokiem rozumowania my faceci mamy naturalne skłonności, do gwałcenia dzieci. W szczególności poniżej piątego roku życia. Żenada

Gość a to dziecko
jesli nie dopuszcza sie seksualnych czynnosci to nie jest pedofilem jesli tylko przytula i całuje i jest jego prawnym opiekunem. ale tak naprawde kto wie co siedzi wam w głowach podczas tych czynnosci. nie czuje sie zagrozona ani troszeczke. Ksu Zamknija jadaczke nie rozmawiam z patologia twojego pokroju .

i właśnie o tym piszę już kolejną stronę - choroba po prostu

jak to CO SIEDZI W GŁOWIE? a CO ma siedzieć? a co TOBIE siedzi w głowie? ty byś zryła psychikę każdej dziewczynki zaczynając ją straszyć od małego jakie to potwory z ojców, dziadków, wujków i kuzynów, a nawet starszych braci i dziecko miałoby nerwicę w wieku już 6 lat! czy ty naprawdę wierzysz w to co wypisujesz czy tylko grasz tutaj komedię?

a to dziecko milcz próchno niedojebane. Widac że ojciec cie rznąl z sąsiadem na dwa baty i teraz ty praktykujesz to samo rznąc swoje dzieci. Więc co do patologii to kurwa jego mać blizej ci suczko. Po drugie myj zeby jak krzyczysz, bo jebie az tu .

i NIE musi być prawnym opiekunem żeby przytulić i pocałować dziecko! co za herezje i dyskryminacja facetów pełną parą - kobieto, ty mi chcesz wmówić, że nie jesteś feministką? facet ma TAKIE SAMO PRAWO do czułości wobec dziecka jak kobieta i każdy prawnik to potwierdzi są wręcz faceci którzy sami wychowują dzieci i nieźle im to wychodzi i co? to pewnie tam za zamkniętymi drzwiami dzieci przechodzą katusze i tortury psychiczno-fizyczne? podły dzieciojad molestuje je od rana do nocy i straszy, że zabije jak komuś powiedzą? co ty masz w tej głowie...

Gość a to dziecko
przeciez to jasne ze zaden mezczyzna nie przyzna mi racji. i bedziecie sie nawzajem wspierac i klepac po plecach w swoich czynach. ja jestem kobietą więc widok dziecka wzbudza jedynie we mnie odruch macierzynski. ktorego wy nie posiadacie.

Ty jesteś pojebana. Naprawdę można by pomyśleć nad wizytą u psychologa. Co ma siedzieć w głowach ? Biorąc swoją córkę na kolana, albo kąpiąc według ciebie zapewne jestem pedofilem ? Miałbym ochotę dać ci plaskacza.

żona mi podpowiada temat o babie, która siedząc samotnie z małymi dziećmi chlała od rana piwo za alimenty wysyłane z zagranicy od ojca, biła i upokarzała te biedne dzieciaki za byle co, a ojciec nie był tego świadomy pomimo iż miał kontakt z siostrą tej kobiety która wiedziała o wszystkim! i co ty na to wielka feministko?

marceli no więc właśnie - aż chce się dać z liścia prawda? jakby mi ktoś napisał, że molestuję syna myjąc mu co trzeba w wannie to bym chyba łeb urwał takiej babie no - jest albo chora psychicznie albo tak bezczelnie prowokuje

Gość a to dziecko
zajrzyjcie w policyjne statystyki udział kobiet w takich przestepstwach to moze 10 procent. wam zostaje cale pozostałe 90 ! nie jestem feministka kretynie bo nie wiem czy zauwazyłes nie daze do równouprawnienia

Przykro mi to stwierdzić, ale dziewczyna musiała mieć ciężkie przeżycia z dzieciństwa. W 100 % popieram chłopaków. Masz jakieś kłopoty w pojmowania miłości ojcowskiej.

Gość a to dziecko
no i kolejny dowód waszym rozwiazaniem na cale zlo jest seks. pisze kilka słów gorzekiej prawdy i suchych faktów na wasz temat wiec od razu "ktos mi komina nie przeczyscil" :O dno

nie jestem feministka kretynie bo nie wiem czy zauwazyłes nie daze do równouprawnienia Ten oto argument powiedział wzystko o twoim IQ :D

i co ty kobieto wiesz o empatii i odruchach macierzyńskich u facetów? masz w ogóle jakiegoś? bo mniemam, że nie i to już od bardzo dawna, a ostatni strasznie cię skrzywdził - nie ma innego wyjaśnienia dla twojej dziwnej postawy - węszysz wielki spisek, atakujesz, wyzywasz i mieszasz nas z błotem jednocześnie unikając odpowiedzi na moje pytania myjąc dziecko myślę o myciu dziecka, a twoje chamskie domysły świadczą nie o mojej chorobie tylko o twojej bo ja nie mam żadnych skojarzeń podczas tego typu czynności - to ty o tym myślisz teraz wrócę jeszcze do kwestii zamknięcia paru bab w polsce za pedofilię - skomentujesz? a może mi powiesz w jakim celu matka całuje dziecko po narządach płciowych co jest praktykowane niestety dość powszechnie? spotkałaś się z FACETEM który robiłby coś takiego? rozumiem, że u kobiety to tylko odruch macierzyński, a u faceta to już zboczenie? eh ty...

Gość a to dziecko
nie pisze o milosci ojcowskiej, a dziecka i jakiego obcego dla niego faceta.

marceli ja to pisałem do niej... posty się nałożyły - to nie do ciebie było przecież :D

Gość a to dziecko
Marceli a moze tak sprawdz definicje słowa femiznim ?

a to że statystyki policyjne wskazują na przewagę mężczyzn to tylko z tego wynika, że dotychczas powszechnie sądzono, że tylko facet może być zboczony i nadal ten mit pokutuje i latami jeszcze tak będzie, a fakty są takie, że kobiety potrafią być o wiele bardziej przebiegłe i okrutne manipulując dziećmi fizycznie i psychicznie na milion sposobów czego faceci nie robią akurat w znakomitej większości przypadków na szczęście zaczęto przyglądać się kobietom uważniej i na całym świecie zapadają wyroki za molestowanie więc nie próbuj tu mydlić oczu i wybielać babek robiąc z nas potworów bo one są na uprzywilejowanej pozycji i z natury kryte - dlatego tak ciężko coś im udowodnić, co nie oznacza że problem nie istnieje

OK facet po 30tce Czyli wszystko jasne. Masz kompleks na punkcie sexu :D Kobieto, nie demonizuj i nie strasz. Wiesz jest takie brzydkie przysłowie. Każda kobieta to k..... W twoim mniemaniu trzeba wierzyć w plotki, przysłowia i durne statystyki.