Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama sama z dzieckiem

Czy zaufać facetowi po 30-tce?

Polecane posty

a fakty są takie, że kobiety potrafią być o wiele bardziej przebiegłe i okrutne manipulując dziećmi fizycznie i psychicznie na milion sposobów czego faceci nie robią akurat w znakomitej większości przypadków W samo sedno sprawy trafiłeś.

Gość a to dziecko
procentowe statystki nie zmieniaja sie od kilkunastu lat i nie jest to kwestia przygladaniu sie sprawy tylko kobiety nie sa w takie przestepstwa zamieszane. wiec zawsze procentowo bedzie ich mniej. czytałam niedawno wywiad z pania psycholog która mówiłą o pedofili wsród kobiet i jest ona spowodowan wpływem mezczyzn na te kobiety, pojedyncze przypadki w ktorych kobieta czerpie z tego jakas przyjemnosc pojmujesz seksualnosc kobiet tak jak wasza . a jest ona zupełnie odmienna.

Gość a to dziecko
nie mam na punkcie seksu zadnych kompleksów :) znam mezczyzn i wasze chore rzadze . które tak pieknie ukrywacie pod postacią dobrych tatusiów i przykladnych mezów. im wieksze jest wasze oburzenie tym bardziej upewnia mnie ze jest w tym prawda

Gość jestem facetem po 30-tce
no ale znowu unikasz i lawirujesz... to żadna rozmowa - ponadto zauważ może w końcu, że pedofil to wyjątek i malutki odsetek facetów (zapewne kobiet też zresztą) i jest to taka kategoria wynaturzenia jak zoofil, nekrofil, i inne file - margines - więc na jakiej podstawie robisz z nas wszystkich brudne świnie i zboków? czy jak A. Samsona zwinęli to znaczy, że całe lekarskie środowisko pediatryczne to zboki? albo jak woźny w szkole okazał się pedofilem to trzeba w całej Polsce zamknąć woźnych? to się kupy nie trzyma...

możesz przybliżyć te "chore żądze"? o co ci chodzi tym razem?

i dziwisz się oburzeniu facetów pisząc kompletne bzdury o nich? czyli jakbym tu napisał, że wszystkie baby to dziwki to mam rozumieć, że ich protesty i sprzeciwy byłyby dowodem, że mam rację? 🖐️

Gość a to dziecko
nie unikam i nie lawiruje ,waszych wpisów jest wiecej . nie sposób mi odpowiedziec na wszytkie sugestie i zapytania. malutki odstetek bo jest to społecznie nieakceptowalne , bojcie sie konsekwencji i zlamania prawa chciałbym zobaczyc wasza postawe na ten temat nie wymuszona poprzez paragrafy. tak naprawde wszytkich przestepstw sie nie wykrywa ,problem jest zapewne duzo wiekszy . taka jest wasza chora natura, jesli prawo przyzwala lub chociaz nie nie ingeruje w ta strefe tak jak w krajach trzeciego swiata .dziewczynki sa gwałcone przez własnych ojców . nawet w wieku 2- 3. ty tego nie robisz podejrzewam nie z milosci do dziecka lecz z obawy przed konsekwencjami.

kolejne pytanie: ta samotna matka pijąca piwo na śniadanie przy dzieciach to pewnie też wpływ jakiegoś faceta albo genów pradziadka bo kobiety tego nie robią i są idealne? 🖐️

to co piszesz to muszą być prowokacje tak jak napisał marceli bo nie można być aż tak głupią i zawziętą w realu - a jeśli jednak to zalecam konsultację psychiatryczną zupełnie serio i żegnam - szkoda dalszych słów 🖐️

Gość a to dziecko
gdybys napisał ze wszystkie baby to dziwki poprosiłabym cie najpierw o zdefiniowanie słowa dziwka. ale troche byłoby w tym racji ,te które najbardziej upieralby sie ze nimi nie są miałaby pewnie z dziwka najwiecej wspólnego. ktos kogo temat nie dotyczny podchodzi do niego z dystansem i obojetnoscią. "kolejne pytanie: ta samotna matka pijąca piwo na śniadanie przy dzieciach to pewnie też wpływ jakiegoś faceta albo genów pradziadka bo kobiety tego nie robią i są idealne? " to gdzie jest ojciec sie pytam? oczywiscie ze to wina sukinistycznego faceta który odszedł od kobiety , bo tak mu prosciej. a samotne macierzynstwo i porzucenie najwyrazniej kobiete przerosło. całe zlo pochodzi od facetów .wami rzadzi testosteron .wojna .przemoc. gwałty to wszytko wasza sprawka .