Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martnka_89

co to znaczy u faceta

Polecane posty

Gość martnka_89

Witam, mam nadzieje że ktoś będzie mi wstanie uświadomić o co chodzi pewnemu facetowi. O tuż znam od dawna pewnego faceta podobal mi sie juz od poczatku ale nie robilam zadnych natarczywych krokow, od poprostu poznawalismy sie powoli jako kumple bez zadnych podtekstow. Aż pewnego razu na jakiejs imprezie troszke popilismi i zaczelismy przytulac itp (od razu wspomne ze nie bylo seksu) potem niestety on nie pociagnal tematu a moje delikatne zapytania zbywal. Jednakze potem po ronzego rodzaju imprezach zostawal u mnie na noc i bylo mega milo, zasypiamy przytuleni, trzymamy sie za rece itp (seksu nie ma ) no i teraz wlasnie moje pytanie jak to mozliwe ze niby ma on jakies mile gesty w stosunku do mnie tak jakby mu na mnie zalezalo ale jednak nie robi tego kroku w kierunku zwiazku (dlatego tez nie ma seksu miedzy nami ale w takim razie po co zostaje u mnie na noc?! Moze ktos mial jakas podobna sytuacjie zeby mi odpowiedzial o co moze mu chodzic? tylko blagam nie mowcie ze pewnie chce mnie tylko przeleciec skoro my tego nie robimy i pewnie sie raczej domyslil ze nie dostanie ode mnie niczego jesli nei bedziemy w zwiazku wiec to nie moze byc powod jego naprawde bardzo milych gestow i tego zostawania na noc

Gość martnka_89
eh to super a tak na serio nikt nei wie dlaczego tak z nim jest ??? przeciez jezeli nic by ode mnie nie chcial to po co by byl dla mnie taki mily ciagle?

Gość didididi
nie pociagasz go, dziwne ze sie nie domyslilas

Nie pomyślałaś dzieciaku, że nie poszypsza, bo nie chce abyś właśnie pomyślała, że chce Cię tylko zaliczyć????

Gość martnka_89
no ale skoro go nie pociagam to po co zostaje? (z reszta spimyw siebie wtuleni i czuje ze na dole z nim wszytsko wporzadku!)

Gość martnka_89
znaczy ze niby nie chce sie spieszyc tak? no aloe trwa to w sumie od dosyc dawna zostal tak u mnie juz pare razy i nic! nie chodzi mi o seks ale on nei proponuje randek itp

Gość martnka_89
co mam zaproponowac seks? ja bym chciala z nim cos wiecej a nie tylko na 1 raz

Gość martnka_89
z reszta kazdy wie ze jak facet dostanie na tacy to potem pobawi sie i rzuci a napewno nie doceni. to fajny facet nadajacy sie na zwiazek nie chcialabym zakonczyc tego tak tylko na lozku

Spytaj go wprost jak wyobraża sobie wasze dalsze kontakty i tyle.

Gość didididi
dziena jestes, moiwsz ze jak facet dostanie to co chce to odejdzie, a gdyby chcial sexu zrobilabys to, ale on nie cche , to on nie cche a ty udajesz cholwera wie kogo, chcialby to zapewne bylo by juz po wszystkim

Gość martnka_89
eh raczej faceci nie sa sklonni do wywewnetrzania sie raz delikatnie zapytalam sie czemu przyszedl to zbyl mnie ze jest milo i tyle. nie chce wyjsc na jakas rabnieta babe ktora by go naciskala to facet chyba jednak powinnien sie starac z mojej strony juz sie przekonal ze bylabym chetna

pójście przez faceta z babą do łóżka jest oznaką jego słabości, no to gościa rozumiem,,,;P

Facetom czasami trzeba powiedzieć wprost a nie liczyć na domyślność. Chyba, że wolisz czekać i się zastanawiać albo szukać złotych porad na kafe. :)

Gość martnka_89
eh dididi zle mnie zrozumialas bylabym chcetna na jakas blizsza relacje ewentualny zwiazek (znam go juz dosyc dlugo i wiem ze to napewde wartosciowy chlopak nie jakis kretacz) ale nie mam zamiaru wplatywac sie w relacje seksu bez zobowiazan. a skoro on nie chce seksu, zwiazku tez nie to o co chodzi po co to robi?

ja wyznaję anty-seks, spytaj swojego faceta czy nie chce się do nas przyłączyć...!

Gość martnka_89
baldur ale co ja mam mu w zasadzie powiedziec wprost? ze chce zwiazku?! no tak chce ale to powinno wyjsc od niego jakas inicjatywa

Gość martnka_89
z reszta nie chce go naciskac chyba jakby chcial to by cos zrobil wiecej (znaczy no wlasnie robi duzo jest bardzo mily i robi dla mnie roznego rodzaju przyslugi, zachowuje sie wiecej niz tylko przyjaciel ale jednak nie doprowadza do niczego wiecej

A gdzie jest napisane, że powinno wyjść od niego???? Średniowiecze już się skończyło, kobieta też może robić to na co ma ochotę i otwarcie o tym mówić. Wolisz marnować czas na jakieś dziwne sytuacje czy lepiej wszystko sobie wyjaśnić?

Gość martnka_89
no ale zbywa mnie jak probuje jakos deliatnie pytac sie dlaczego tu przyszedl odpowiada jakimis pol slowkami i nic wiecej wiec jak ja mialabym go zapytac tak zeby mi odpowiedzial

Normalnie, powiedz, że męczy Cię taki układ i oczekujesz konkretnej odpowiedzi a jak nie to kończysz te spotkania, bo zbyt wiele Cię kosztują. Czy ja mam Cię uczyć takich rzeczy? No chyba jesteś kobietą?:P

Gość martnka_89
no mam nadzieje ze mi sie uda uzyskac jakas odpowiedz bo rzeczywiscie dziwny uklad chcialabym miec jasna sytuacjie ;(

W końcu zaczynasz mówić do rzeczy. Grzeczna dziewczynka. ;) Powodzenia. :)