Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co chodzi to ja nie wiem

facebook - wszyscy pisza "bede mieszkac np w Londynie 16 miesiecy''

Polecane posty

albo ''bede mieszkac w St. Petersburg przez 26 miesięcy'' o co chodzi? Co to za podpucha? czy ktos wie?

Ok dziewczyny! to znowu ten czas, WALKA z RAKIEM PIERSI. NIE MÓWCIE ŻADNEMU FACETOWI CO OZNACZA TEN STATUS!!!! Skopiuj tę wiadomość i prześlij do wszystkich swoich przyjaciółek/ koleżanek. Pomysł będzie związany z miesiącem i dniem urodzin. Najpierw wybierz miesiąc z listy poniżej: Styczeń: Chile Luty: Londyn Marzec: Miami Kwiecień: Dominikana Maj: Francja Czerwiec: St. Petersburg Lipiec: Austria Sierpień: Niemcy Wrzesień: Holandia Październik: Amsterdam Listopad: Las Vegas Grudzień: Kolumbia później napisz w statusie: Będę mieszkać w (tutaj nazwa miejsca odpowiednia do miesiąca w którym się urodziłaś) przez (i tutaj cyfra z dnia urodzin) months. Jezeli urdziłaś się 21października Twoje zdanie będzie wyglądać tak: Będę mieszkać w Amsterdamie przez 21 miesięcy. Dziekuję bardzo za przyłączenie sie do akcji kolejny raz. Pamiętaj aby skopiować wiadomośc i posłąc do wielu kobiet przez PW !!!!!

Gość fesco
Ta, jedna taka będzie mieszkać ileś tam czasu na Karaibach... :P Jakieś nowe szaleństwo??

dzieki :)