Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannanikt000

Zakładam się o 100 zł, że nie przeżyliście czegoś takiego jak ja-->

Polecane posty

Gość pannanikt000

Byłam dziś na porodówce u mojej najlepszej przyjaciółki. Nie miała własnego pokoju, tam rodzące są odgrodzone tylko takimi futerałami. I generalnie tam kręcił się jakiś dziwny facet, ale nie zwracałam z Martą na niego uwagi, sami wiecie, ona rodziła, więc mało co ją wtedy obchodziło. Ten facet stał za ścianą i podglądał. W końcu powiedziałam dość, i wstałam, zapytać sie co tu robi, ze to nie teatr, żeby tu sobie stał i oglądał, wychodze zza drzwi a okazuje się, że on się onanizował. Miał rozpięty rozporek i trzepał sobie na widok rodzących kobiet. Myslałam, że sie pożygam. Oczywiście wezwana została policja. Ale kurde, co sie w tym kraju dzieje, to ja nie mam pojęcia. Dewianci zasrani. !!!

Miałam taką sytuację. Centrum Warszawy, styczeń, mróz -30 stopni, a jakiś brudas sobie ręką, za przeproszeniem, ciągnie druta. Strasznie mu zmarzł zapewne.

Gość jestem facetem po 30-tce
pierwszy post to prowokacja, a drugi to fantazja - trzepanie przy 30 stopniach mrozu jest tak samo sensowne jak czochranie bobra :D

Gość pannanikt000
Obnażanie się w miejscu publicznym. Myślisz, że możesz tak sobie przy ludziach fujare wyjąć i trzepać? Tam były dzieci też

przestań pieprzyć ok? sytuacja nierealna w praktyce i jakie dzieci na porodówce? :D

Gość pannanikt000
Był choćby ojciec z 12 letnim synem, czekali przy porodówce na mame. Spróbój wyjąć hujka przy ludziach, zobaczysz że ktoś zadzwoni po policje. Ja ją wezwałam i nie żałuje. Stop dewiacjom nienormalnym

Nie wiem jak to u was działa, ale jemu najwidoczniej aż tak to nie przeszkadzało. Wiem też, że to nie pierwszy raz ten brudas tam się przewijał. Ale co tam

ale przestań... podnieca cię fantazjowanie o walikoniu na porodówce czy co? w każdym temacie to wklejasz od pewnego czasu - a ludzie rzekomo siedzieli i patrzyli tak? i ty niby jako jedyna zareagowałaś tak jakby tam kamer i ochrony nie było - daj spokój z takimi prowokacjami bo to niesmaczne jakby

Gość Killerus
Pierdol pierdol ja posłucham. Dobranocka już się dawno skończyła także spać a nie bajki opowiadać

a wiek tego dziecka to niby skąd znasz? :D żałosne

Gość pannanikt000
Nie rozumiesz że ona cały czas tylko stał i patrzył i nagle wyjął tego swojego brudnego siusiora? Bo jak ja podeszłam to już ktoś z holu też się tym zainteresował.

otóż to - przy takim mrozie penis kurczy się i nie ma żadnej opcji na wzwód

A czy ja powiedziałam, że był zdolny do wzwodu? :D To jakiś flak był. Masakra, i tak nikt nie wierzy w moją prawdomówność. Milkne więc na zawsze i do drastyczne wspomnienie z dzieciństwa zachowuje dla siebie.

Gość pannanikt000
Nie znam wieku przeciez, na oko na tyle mi wyglądał, chłopaczek z podstawówki czy gimnazjum.

jak mógł stać i patrzeć w ogóle? mamy XXI w. i nie jesteśmy w 3 świecie, żeby obcy ludzie mogli sobie oglądać porody trzepiąc gruchę przy tym

no to nie trzepał tylko skończył sikać i usuwał resztki moczu odciągając napletek i to jest jedyne co mogłaś w tym momencie zobaczyć

Na porodówkę nie wchodzi się od tak. żeby tam wejśc trzeba najpierw przedstawić konkretny powód, a dzieci nie wpuszcza się na porodówkę.

Gość pannanikt000
O rany, tam się kszątało wiele osób, nie byłeś nigdy na porodówce? Bo w polskich szpitalach nie wygląda to tak jak na amerykańskich filmach. Nie zawsze kobieta dostaje osobny pokój, i sporo osób wchodzi, wychodzi, czeka na holu. Ale po co ja Ci się tłumacze. Chciałam tylko napisać o tym co się stało, bo mnie to poprostu zszokowało

to napisz w jakim szpitalu to rzekomo było ok?

Gość pannanikt000
Biziel w bydgoszczy, a co, pójdziesz na sobie wypróbować, czy sie da? nie radze

Gość Night oł Night
Czasem widzimy to co chcemy widzieć Night Nurse:classic_cool: Choć przyznam iż jeśli to prawda-stopień determinacji jak i siła skrzywionego libido u owego osobnika jest warta prawie tych stu złotych które stawia Autorka. Co do tematu to fakt. To jakaś paranoja.Kto to był?

Gość Boshe:(:(
ja tez z ta porodowka nie wierze nawet 20 lat temu jak moja mama rodzila to moglismy ja odwiedzac na sali ale jak ja zabrali rodzic to wstepu nie bylo, czekalismy pod drzwiami.

trzepanie w ruchu też nie jest technicznie możliwe zbytnio... musiałaś widzieć moment chowania fiuta po sikaniu i tyle, a czemu robił to w biegu - może się spieszył, a może było to odludzie i nie spodziewał się, że ktoś idzie z naprzeciwka świetny temat na nocną rozmowę - pełen relaks :D

po prostu tam zadzwonię i zapytam czy dzieci mogą wchodzić na porodówkę