Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol ale nie filmowy

po co kobietom staniki?

Polecane posty

Gość Mama Oliego
widać was też to bawi z koro same odpisujecie :) faceci by chcieli żebyśmy nie nosiły staników bo podobają im się sterczące sutki ;)

Gość ejjj...karol!!!!
przestan juz:) ilez mozna????....hehehehe

Gość mc9if
Serio myślę ze to zbok - wskazuje na to dobór słów. ciekawy by się po prostu spytał, ten zaczyna już odlatywać. "widać was też to bawi z koro same odpisujecie" - daruj sobie, idiotko nie umiejąca pisać po polsku . Z KORO !!!

Gość Polinaazzzz
Nie mam dużych piersi, raczej średnie. Ale nie wyobrażam sobie gdybym musiała gdzieś pobiec np. do autobusu bez stanika. To po prostu boli. A posiadanie piersi do wygodnych nie należy. Dobrze jest mieć stanik który trzyma je w miejscu. A poza tym jeżeli chodzi o estetykę to widok wielkich piersi bez stanika... I jeszcze jedno tak się w naszej kulturze utarło że okazywanie piersi do widoku publicznego jest dla nas wstydliwe i już. Przekonuje Cię takie wytłumaczenie?

nie jestem facetem który bez powodu tu piszę. Chcę wasz dziewczyny namówić do powrotu do natury. Precz ze stanikami. Przecież nie mówię, ze macie gołe chodzic! A tak na marginesie... kiedyś nie było nowotworów piersi! jak myślicie dlaczego teraz są?

ad mc9if dziecko powróć do podstawówki i naucz sie pisac!

Gość mc9if
Nie dość, że żałosny onanista, to jeszcze do tego po prostu głupi. Idź śmierdzielu, lekcje do odrobienia czekają. Ile masz lat, 12? 14?

ad Polinaazzzz dziekuję! Napisałaś bardzo roztropnie i sensownie. Ale ja dalej twierdzę, zę mozna te "latajace" piersi utrzymać na "wodzy" za pomocą przylegającej odzieży wierzchniej ... jak to czyniły kobiety w XiX wieku i wcześniej

Gość jewyyy
Tak przez staniki haha skąd wiesz że kiedyś nie było nowotworów? Przecież dawniej ludzie umierali części i nie tylko ze starości. Nowotwory wtedy nie były wykrywane... Wiesz na Twoim miejscu troche by mi było wstyd takie rzeczy wpisywać... No ale internet daje anonimowość.

Gość Polinaazzzz
Kobiety w XIX wieku nosił deformujące ciało gorsety.

Gość mc9if
ad Polinaazzzz - a teraz nam opowiedz, co takiego podniecającego jest w opisywaniu swoich piersi 14-letniemu onaniscie? Dziewczyny, wy naprawdę nie szanujecie się ani trochę? Faktycznie, internet dając anonimowość wyciąga z ludzi całe szambo.

Gość Polinaazzzz
Wcześniej też

Gość Polinaazzzz
Czy ja gdzieś opisałam swoje piersi? Opisałam jedynie niewygodę wynikająca z braku stanika. Czytaj ze zrozumieniem.

masz zbyt wysokie mniemanie o sobie, skoro sądzisz ze Twoje wypowiedzi mogą kogoś sprowokowac do takich zachowań o jakich piszesz.

Polinaazzzz dziękuję ponownie, ale ja czytam i pisze ze zrozumieniem. Zastanówcie sie... czy nie czujecie, ze po zdjęciu stanika następuje ulga i nagły dopływ krwi do gniecionego ciała? To utrudnienie w krążeniu krwi to brak odpływu limfy... itd.

Gość Polinaazzzz
A skąd wiesz o takowej uldze? Mnie nic nie gniecie kiedy nosze stanik... Wiesz to podejrzane.

ja nie podejrzewam. Ja wiem, bo widzę kobiety zdejmujące stanik i widzę te pręgi pod piersiami... oczywiście nie twoimi!

Gość mc9if
Nie opisałaś? Skleroza? "Polinaazzzz Nie mam dużych piersi, raczej średnie " I teraz mamy w wątku ropzmowę dobranej pary: dwoje onanistów róznych płci...

a co niby wskazuje na te czynności pseudo seksualne?

bez tych prag pod piersiami stanik nie trzyma dobrze,inaczej sie nie da...i tak,czuje ulge,bo mnie prega nie uciska,ale tez skora ciagnie i najnormalniej boli. ja chcesz utrzymac prawie 1,5kg miesa obcislym ubraniem?musialby by byc tak obcisle,ze wychodzi na jedno czy stanik czy bandaz uciskowy :P

Gość mam pytanie......
skąd wiesz ile ważą twoje cycki? :D

Gość mc9if
kOLEJNE IDIOTKI... No, onanisto, masz dzisaj zniwa!

Piszesz z własnego doświadczenia dzieki. Ale ja nie twierdzę,z ę nie trzba utrzymywać piersi, lecz zachecam do likwidacji staników a zastosowania takiego ubioru - bliskiego ciału- aby utrzymywał je na wysokości bez koniecznosci UCISKU!

mc9if spadaj głupia. Nie przeszkadzaj w rozmowie. jak sądzisz ze taka rozmowa mozę podniecać to widać nikt jeszcze Ciebie nie podniecał.

nie stanik a taki ubiór co podpiera do dołu biust. Ale to problem tylko tych kobiet ktore mają wielkie obwisłe piersi. A te ktore mają małe sterczące jak mężczyźni to w jakim celu noszą staniki? Aby je wypchac i okazać, że mają duże?

no wiec juz ci mowie- przy duzych piersiach nawet stanik bez fiszbiny to za malo zeby je utrzymac w miejscu...to musi byc cos stabilnego.zreszta jak je obtoczysz czyms uciskajacym to przeciez bedzie jeszcze bardziej bolalo-cale piersi ucisniete,zero doplywu krwi na calosci,przeciez sciakanie nawet reka boli. dlatego ucisk w miejscu fiszbiny jest duzo mniejszy powierzhcniowo i daje wieksza stabilizacje.dobra uciekam,tyle w temacie:)

poddaję się. Skoro wolicie nosić staniki! Ale jak widze są tu same liściaste z rozmiarem co najmniej cup D.

biuściaste mialo byc