Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karol ale nie filmowy

po co kobietom staniki?

Polecane posty

nie,ale akurat tylko ten kto ma duze cyce rozumie po co jest stanik i jak ciezko jest bez niego... to sa takie sily,ze nawet bys nie pomyslal.ja mam w polowie stanikow polamane fiszbiny na pol,metalowe!

Gość ejjj...karol!!!!
w staniku sa ładnie cyce wyeksponowane!!!!! jestes facetem ,nigdy tego nie zrozumiesz:P

tak szczerze zacząłem ten wątek bo szukam powodów tak dużej ilosci nowotworów piersi u kobiet! Jeden zasadniczy znalazłem i znam jego wytłumaczenie. To niepowadzenia dzieci, stres z tym związany u matki. Wtedy - tak jak w okresie laktacji gruczoły mleczne wytwarzają intensywnie pokarm dla plączącego dziecka. To naturalny odruch macierzyński. A teraz gdy juz nie można wydzielić mleka to gruczoły wytwarzając pokarm degenerują się.... to tak w skrócie. Czyli ogólnie stres w rodzinie i wtedy kobieta choruje. Rozejrzyjcie się w znanych wam przypadkach,

Gość fk k'lkc
Tego debila trzeba by chyba uśpić...

Lady Love ładna jesteś!

fk k'lkc fajny masz login... on świadczy o właścicielu

Gość fk k'lkc
O tobie za to świadczą twoje wypowiedzi. Dotychczas myślałem, że taki poziom mogą mieć tylko jednostki po ostrej lobotomii - a tu proszę , naturalny talent!

fk k'lkc jak widać jeszcze musisz sie dużo uczyć, aby wiedzieć wiecej

AMEN

Gość vcbvc
jadra maja zwisać .. Jesli temperatura otoczenia rosnie - w ten sposob ochładzają sie.. Piersi wrecz odwrotnie

Gość beciakokocia
Karol za to nosi majtki na głowie - i nikt nie pyta PO CO. Wszyscy się już przyzwyczaili.

Gość kopczykww
no tak , ale jesli facet nie nosiłby majtek to dyndające jadra obijajace sie o uda byłby nieprzyjemne podczas biegu .. Czasem dla niektorych nawet bolesne

Gość nuav
Ale Karol nie ma jąder - to zresztą wiele wyjaśnia.

Gość jajecznica z 3 jaj
ale jaja

Gość Olive_pl
Nagie piersi kobiecie z pewnością wyglądają niezwykle pociągająco i stanowią podstawowy atrybut seksualny, jednak nie każdy mężczyzna ma świadomość tego, że choć piękne piersi są darem natury to utrzymanie ich w dobrej kondycji wymaga pewnych zabiegów, które pozornie mogą wydawać się stratą czasu. Męskie piersi, które wydają się być nienaturalnie duże wynikają z zaburzeń hormonalnych lub otyłości, także jest to całkiem odrębny temat, i nie można porównywać piersi damskich i męskich. W przypadku zaniedbań i braku zainteresowania ze strony dojrzałej właścicielki biustu piersi nie prezentują się tak pięknie jak w wieku dwudziestu lat. Właśnie, dlatego, że piersi składają się głównie z tkanki tłuszczowej potrzeba dołożyć wielu starań, aby utrzymać je w dobrej kondycji, i tu niezastąpiony jest dobrze dobrany biustonosz, który jest nieodzowną częścią damskiej garderoby. Gdyby kobiety zrezygnowały z noszenia biustonoszy wpływ grawitacji i upływ czasu sprawiałaby, że skóra na piersiach zaczęłaby się rozciągać, a piersi stałyby się miękkie i bezkształtne. Jest to jeden z najważniejszych argumentów wskazujący na to, że jednak kobiety nie powinny zaniechać noszenia staników, gdyż to od nich zależy wygląd części ciała, która tak bardzo podoba się mężczyznom. Dla wielu kobiet biustonosz jest także szansą na zatuszowanie niedoskonałości piersi i sylwetki ciała, podkreślenie swoich kobiecych walorów i kreowanie wizerunku zewnętrznego, poprawiając samoocenę. Pozdrawiamy, www.olive.pl - pokusa dla zmysłów

Gość dfsfdgfhgjh
po ciązy i tak zaden stanik nie pomoze

Gość Ania_Kulka_
a ja moje baloniki lubię wyciągać ze staniczka, bawić się nimi, lizać sutki :P

Gość gość
TYm idiotom co porównują klatkę piersiową do krocza męskiego można podziękować za inteligentne myślenie. Rozmowa tutaj o klatce piersiowej. Z tego co wiem to kobiety noszą staniki aby uformować sobie piersi, inaczej zwisały by im. W innym przypadku, stanik w zimne dni chroni przez zziębnięciem piersi. Natomiast kwestia czy kobiety powinny nosić stanik na plażach - cóż, w Polsce już taki obyczaj i długo się go nie zmieni. Kobieta w Polsce nauczona jest że piersi to wstydliwa część ciała, ale czy napewno?

Gość gość
Kobiety chcą pokazywać jak najwiecej swoje piersi gdyż wiedza ze nas facetów to kręci i maja racje ,lecz nie rozumiem dlaczego zasłaniają tylko sutki ,ta cześć ciała kobiety jako osobna nie jest podniecająca ,lecz jako całość tak .piersi prawie całe gole sutek zasłonięty .Ja porównuje to do twarzy kobiety cała twarz widoczna a zasłon sobie usta by nie pokazywać zębów i utworu gębowego bo to nie etyczne .Glupie prawda?

Gość gość
gość dziś ......Glupie prawda? W sumie nie głupie.