Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany222

Była dziewczyna choruje

Polecane posty

Gość dres
TO TY JESTES TYM DUPKIEM ktory pisal o nizgonnej milosci do bratowej:D MASZ CHLOPIE FANTAZJE i znowu jakies barachlo zalozyles,idz zrob kupe dobrze dziala na szare komorki jesli takowe posiadasz:D

Gość Gawuleo
I co mamy rozumieć, że coś Ci napisała o mdleniu w smsie a Ty jej nic wtedy nie odpowiedziałeś, tylko zacząłeś szukac info gdzie indziej?

Gość dres
tylko po co mi to pisała ? ZEBY OSTATNIA SZARA KOMORKA CI NIE ODPADLA:D

Gość dres
gaga nie lady spadaj cwoku bo zaraz ty zemdlejesz :D:D:D GAGA JAK SIE NIE WYSRA TO ZEMDLEJE:D:D:D

dres :) ja nie mam bratowej :P to więc to chyba pomyłka :) co do mojej byłej. to nie błagałem zeby wróciła ale przez 2 miesiące walczyłem o nią zawsze przy niej byłem gdy mnie potrzebowała, gdy miała problem wiem, że manipulowała mną ... wykorzystywała fakt, że dalej mi na niej zależała (dalej zależy ale w obecnej sytuacji to bez znaczenia). próbowałem walczyłem, nie poddałem się, więc ja nie mam sobie nic do zarzucenia. Gdybym nie spróbował może za jakiś czas bym żałował a tak jest jak jest i trzeba się z tym pogodzić.

I co mamy rozumieć, że coś Ci napisała o mdleniu w smsie a Ty jej nic wtedy nie odpowiedziałeś, tylko zacząłeś szukac info gdzie indziej? Nic nie odpisałem, później właściwie przypadkowo dowiedziałem się że to coś poważniejszego

Gość dres
ty nie masz nikogo , gdybys zrozumial moja riposte to chcialem napisac ze masz bujna fantazje a z nadmiaru czasu mozna pisac co slina na jezyk przyniesie najpierw bratowa a teraz dziewczyna .zmien styl pisania moze bedzie wiecej wiarygodne

Gość Gawuleo
No ale dlaczego nic nie odpisałeś na tego smsa o mdleniu?

Gość dres
bo chcial w necie poszukac co to jest:D

Bo podejrzewałem, że jak zacznę pisać to juz pójdzie dalej ... a dla mnie jej przyjaźń to za mało na chwile obecną Ona jest zajęta więc się wycofałem. poza tym napisałem jej że musze zniknąć bo przyjacielem być nigdy nie byłem i nie będę. Dlatego nie odpisałem. Poza tym mam dość manipulacji i wykorzystywania faktu że bardzo mi na niej zależy.

Gość dres
poza tym napisałem jej że musze zniknąć bo przyjacielem być nigdy nie byłem i nie będę. Dlatego nie odpisałem-------------------------------------------------- zero komentu :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość dres
A TERAZ NAPISZE .: napisalem jej o tym wczesniej a ona i tak napisala do mnie jak zemdlala

Gość dres
no i autor sie zesral

Gość Bochame
Po ludzku jest Może ci byc jej żal jak się krzywda dzieje. Możesz się nawet modlić o jej wyzdrowienie. Ale pocieszanie jej teraz w chorobie (bo chyba leczyć jej nie będziesz sam) to już nie Twoja rola. Ona ma już swojego pocieszyciela i to on od tego jest. To że Ci wysłała tego smsa to tylko świadczy o tym że jesteś jej potrzebny jak masz ją pożałować i pocieszyć.