Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa obserwatorka

Co to za gratis w Rossmann?

Polecane posty

wczoraj zaplacilam 145zl i dostalam maslo kakaowe gratis, nic mi nie wyjasnila kasjerka, bo kolejka byla,wiec tez nie pytalam - orientuje sie ktos dlaczego? czy za zakupy ponad 100zl czy ogolnie wreczaja? chcialabym wiedziec, wie ktos ? :)

Gość żabka..gjkfjgkfg
z tego co wiem to zawsze tak było..tzn jak kasjerka da klientowi a nie zachachmęci dla siebie, bo większość tak robi.. już kilka razy z rzędu miałam tak że nie dostałam nic, więc teraz robię zakupy poniżej sto zł i np za tydzień idę po resztę rzeczy żeby nie wydawać tych sto zł żeby te szmaty kasjerki nie brały tych gratisów... ale jak mieszkałam w innym mieście (małym) to za każdym razem dostawałam gratis...a to parasolkę, a to płyn jakiś tam cif, a to herbatkę na prawdę za każdym razem dostawałam prezent.. jeśli robicie zakupy powyżej to pytajcie czy dostaniecie jakiś gratis..

Gość 5445mk,j3k2j4o2
przegladnij najnowszą gazetkę reklamową,tam są róznego rodzaju gratisy.Kupisz zel do mycia ,drugi dostaniesz gratis

no to faktycznie, kombinuja jak moga i biora dla siebie ....ale czy zakup musi byc powyzej 100zl czy niekoniecznie ?

Gość 5445mk,j3k2j4o2
nie musi ,byc za 100 zł. masz gratisy które ci się należą,to zalezy od kasjerki czy ci je da ,czy też nie. Jesli wiesz o gratisach sprawa jest prosta,jesli nie,wszystko zalezy od kasjerki

dziekuje dziewczyny za wypowiedzi :) teraz bede czujna w rossmannie, dosyc czesto robie tam zakupy i nigdy nic nie dostalam az do wczoraj,co bardzo mnie zaskoczylo. Brak wiedzy szkodzi - co widac i na tym przykladzie. Pozdrawiam :)🖐️

Gość złota myszka
gratis dostajesz do określonych zakupów szukaj w gazetce a przy zakupach za 100 zł jest dodatkowy ,ale one są niestety szybko się kończą i nie każdy klient dostanie.CO do twojego masła kakaowego to jeśli nie jest to gratis z aktualnej gazetki to pewnie był specjalny gratis do zakupów powyzej 100 zł.a kasjerka zapomniała tobie o tym powiedzieć ważne że go dostałaś.

Gość 5445mk,j3k2j4o2
http://www.rossnet.pl/promocje o ! znalazłam!woda perfumowana Christina Aguilera ,kupujesz wode za 99 zł dostajesz zel pod prysznic gratis;) przed zakupami przeglądnijcie gazetkę reklamową ,a wyjdziecie ze sklepu z ''gratisami''

W Rossmannie o wydawaniu gratisów decydują kierownicy poszczególnych sklepów, chyba że jest jakaś ogólna promocja opisana w gazetce :) To że w jednym sklepie dostaniesz nie oznacza że w innym też muszą dawać :) Moja koleżanka pracuje w Rossmannie i są sprawdzane monitoringiem i rozliczane z wydawania gratisów i mała szansa żeby komuś opłacało sie wylecieć z pracy przez głupi mały płyn do kąpieli albo inny drobiazg. Poza tym gratis moze być przy zakupie produktu a nie za zakupy za powyżej 100 zł.

o ! znalazłam!woda perfumowana Christina Aguilera ,kupujesz wode za 99 zł dostajesz zel pod prysznic gratis Mozliwe,ze do ogolnie do perfum cos dokladali, bo akurat wczoraj kupowalam David Beckham home + Heidi Klum wiec moze stad gratis, ale faktem jest,ze jak sie czlowiek nie upomni przy kasie, to raczej marne szanse by z czymkolwiek wyjsc,stad faktycznie lepiej wczesniej przegladac gazetki. Dzieki jeszcze raz za info :)

Gość mamuska mama
ja jakis czas temu robilam codziennie zakupy w rossmanie (bo tak sie zlozylo) - na rózżna kwote od 20 do 120 i za kazdym razem dostawalam prezenty- np ksiazke o roslinach, sol do zmywarki, szczoteczke do zebow. zapytalam w koncu o co chodzi i mi powiedzieli ze szykuja remont i rozdaja produkty ktore sie nie sprzedaja

Gość pracownica rossmanna
U nas w sklepie klient dostaje zawsze jakiś gratis do zakupów powyżej 100 zł. Bez względu na promocję. Do danej promocji również są gratisy, ale one nie mają nic wspólnego z zakupami np powyżej 100 zł.

Gość chce tylko to wiedziec
pracownica rossmanna - to czemu nie zawsze dajecie je klientom? nieraz tez na ponad 100zl robilam zakupy i tez nic nie dostalam :( why?

Nie wiem jak jest w innych sklepach.. W moim sklepie wydawane są każdemu klientowi, który zrobi zakupy powyżej 100 zł. Niekiedy bywa tak, że kasjerkom się po prostu nie chce.

ok rozumiem, wiec kupujac na ponad 100zl na wszelki wypadek bede zawsze pytala czy przypadkiem cos mi sie nie nalezy ;)

Oczywiście, że pytaj. U nas czasem klienci też pytają jeśli któraś z dziewczyn zapomni o gratisie. Ja jestem kasjerką, zawsze uzupełniam sobie zapas gratisów, czasem jeśli nie ma kolejki pytam, który gratis klient by wolał. Jeśli jest dość duży wybór:)

Gość proszę o poradę :):):)
a co kupiłaś? tak z ciekawości pytam :D

jesli mnie pytasz, to juz tak nie pamietam, ale zbitek roznych kosmetykow na ponad 100zl glownie kupuje kosmetyki Rimmel, wiec pewnie to przewazalo do tego pasta do zebow, odswiezacz powietrza brise, nie pamietam tak dokladnie, ale bylo ponad stowe :(

Gość jkjkjkj
to nie tak ze my bierzemy dla siebie, ten kto uwaza kasjerki za szmaty pewnie nie bardzo wykształcony czy na poziomie jest. to czy damy gratis zalezy czy zostanie cos ze "starej" promocji po to by dac klientom. jesli nie to nie mamy ze by dac, a z nowej nie mozemy bo sa one do okreslonych zakupów. do obowiazujacej gazetki WSZYSTKO jest DO WYCZERPANIA ZAPASÓW, a uwiezcie czesto przychodzi tego w ilosc sztuk 3-5 zwłaszcza do drogich wod, czy kremow. nie bierzemy sobie same, jestesmy monitorowane i watpie by ktos chcial stracic prace za wynoszenie czegos, wszystko nie wychowane swiete krowy zwane klientkami...

Gość malenka1411
Mimo że temat był grubo rok temu to aż sie człowiek gotuje jak czyta te bzdury...Po pierwsze jakie szmaty?troche szacunku i kultury mały człowieku.Po drugie sprawa gratisów.Do poszczególnych produktów obowiązują gratisy które są wydawane jesli ktos kupi owy produkt.Pamiętajmy że jest to DO WYCZERPANIA ZAPASÓW. Jeśli chodzi o zakupy powyzej 100 zl,Gratisy sa wydawane jeśli wogóle mamy co dawać.To co zostało ze starej promocji jest wydawane klientowi jesli zrobi zakupy powyzej 100zl. Co to wogole za filozofia że kazdy klient ma dostac jakis gratis? też bym chciala dostac cos za darmo.,,Przeciez mi sie nalezy wydawal tyle pieniedzy'' normalnie rece opadaja.Ludzie to najlepiej wszystko chcieli by dostawac za darmo.. Ostatnia sprawa.Drodzy klienci kasjerki nie kradna Wam ,,Waszych'' gratisów.Nie mozemy sobie od tak wziac gratisów wiec z tymi podejrzeniami prosze sie opanowac.Dziekuje za uwage

Gość gość
Jaw wcześniej też psioczyłam na kasjerki z Rossmanna, że kradną moje gratisy, a teraz sama siedzę tam na kasie i to nie prawda. Nie można o tak sobie czegoś wziąć. I zazwyczaj każada rzecz ma określoną ilośc, więc nie dla każdego wystarczy.

Gość gość
Ja dziś dostałam od kasjerki, jak się wyraziła "prezent za wydanie 100 zł": PUSTĄ tekturową torebkę reklamową Nivea. Spieszyłam się to wzięłam, myślałam że coś jest w środku, jakaś próbka kremu, katalog, cokolwiek. Jak macie ludziom dawać śmieci "w prezencie" to sobie darujcie, bo to straszny niesmak zostawia. PR-owy strzał w stopę, nie żartuję.