Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mycha 345678

hej miałyscie styczność z różami bourjois?

Polecane posty

Gość mycha 345678

jesli tak to jaki odcien polecacie dla blondynek o o liwkowej cerze i niebieskich oczach?

hej :) ja lubię tą firmę. róże są fajne, ale bardzo intensywnie pokrywają, więc nie dobieraj ciemnego, coś w brudnym różu bym proponowała :) jeżeli takie odcienie lubisz. jak się malujesz?

Gość mycha 345678
teraz używam rózu dośc intensywny kolor taki pastel, ale chciałabym pójśc w inna stronę i myslełam może o jakimś brazie;-) spodobał mi sie też lune dor tj.35 odcien ale nie wiem czy nie jest za jasny;-(

na makijażu się znam. jeśli chcesz prześlij mi zdjęcie buźki jak nie chcesz tu to na maila lara.tombraider@wp.pl spoko, tylko do mojej wiadomości. ja bym polecała coś innego niż taka pastela do Ciebie, ale to musiałabym dokładnie zobaczyć.

Gość mycha 345678
niestety nie mam aparatu ale z checią bym wysłałą;-( moze tu udzielisz mi kilka wskazówek?

jeśli masz oliwkową cerę, świetnie będziesz wyglądać w takim stłumionym, brudnym różu, nawet wtedy mocniej możesz pomalować. Ale do tego polecam grafitowe albo czarne oczka kredką :) i jaśniutki błyszczyk, ale nie jak fluid, tylko nawet przezroczysty

z resztą taki róż świetnie wygląda z niebieskimi oczkami :) ja mam czarne włosy zielone oczy i bladą cerę. serio wyglądam jak Vampir :D