Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zla kobieta jestem

wlasciciel sklpeu spozywczego - dobry kandydat?

Polecane posty

biedne :)

albo takie dla których liczy się milość

poza tym biedne dziewczyny rzadko kiedy lecą na bogatych, one szukaja milosci. a te ktore juz zaznaly z domu luksusow boja że je stracą po studiach i szukaja facetow ktorzy im zapewnia godziwego zycia ciag dalszy

Gość Stara_a_naiwna.
AHA :o

ot tajemnica to jak myslicie brac sie za tego wlasciciela spozywczaka czy odpuscic?

Gość o cholera :D
w mojej rodzinie od dziada pradziada prowadzilismy rozne sklepy spozywcze min. dzis i ja jestem wlascicielka takiego sklepu nie uwazam sie za biedote:D raczej nie narzekam, dobrze wygladam, mam dom,mieszkanie, samochod, fajne wakacje 2 razy do roku, nie oszczedzam na zyciu na studia nie poszłam, gdyż z własnego wyboru chciałam isć do pracy zaraz po maturze w twoich oczach pewnie jestem nikim ale wisi mi to i powiewa :D teraz mam 27 lat i nie musze szukac bogatego męża w przeciwieństwie do ciebie no i co ja wujowi powiem, który od 20 lat prowadzi zakład pogrzebowy :o toż to dopiero szczyt obciachu :D idź się lecz kobito:o 🖐️

czyli moze gość tez ma kase :) to juz dobrze sie zapowiada :) jeszcze tylko musze zagaic go o wyksztalcenie

do: o cholera jesteś bez ambicji bo zerujesz na interesie rodzinnym chyba wolalabym byc przecietna materialnie i byc wyksztalcona niz prowadzic spozywczy sklep i miec kase :o

Gość o cholera :D
nie kochana,nie żeruje jak to określiłaś, bo sama założyłam swoją działalnośc od podstaw :D a bez ambicji to jesteś ty :D lepiej rusz dupe do roboty i pokaż że sama na swoje "luksusy" potrafisz zarobić ja na studia zawsze jeszcze mogę pójść, tobie rozumu już nikt nie wróci :( bez odbioru 🖐️

chyba zaoczne, ktore kazdy moze skonczyc:o nie masz ambicji i taka jest prawda. ja studiuje dziennie na najlepszej uczelni w Polsce wiec rozumu to jednak mi nie brak :o zaczne pracowac na pelen etat jak skoncze studia a ty do konca zycia bedziesz wlascicielka spozywczaka swietnie....

Gość zebys jeszcze kiedyś do
tego spożywczaka nie musiała przyjść pracy szukać:o

oby:o ale mysle ze predzej bym skoczyla z mostu

Gość ochnounou
a która to ta najlepsza uczelnia w Polsce? :)

Gość pani inżynier 23
oj niech los chroni tego faceta przed Tobą :D będziesz starą panną, sfrustrowaną na garnuszku jakiegoś pana i władcy i wiesz co, NIGDY W ŻYCIU NIC NIE BĘDZIE TWOJE :D a chłopaki z polibudy nie potrzebują utrzymanki, w dodatku o nędznej inteligencji bo najczęściej ich dziewczyny też są na polibudzie więc Ty im możesz co najwyżej pozazdrościć ;)

Gość pani inżynier 23
*albo sfrustrowaną

pani inzynier jakos dziwnie sie sklada ze znam paru chlopakow z polibudy i zaden z nich nie ma dziewczyny z tej uczelni :) sa pary mieszane polibuda-uniwersytet czy ue ale jednak zdecydowana wiekszosc nie ma dziewczyn bo nie nadaja sie wyglądem do zwiazku i zadna ich nie chce :o jakos nie przejmuje sie waszymi tekstami ktorymi chcecie mi dopiec znam swoja wartosc :) pytanie zadalam mysle ze normalne a wy robicie z tego problem i chcecie uchronic sklepikarza przede mna :) niestety ale wiele dziewczyn w moim wieku ma podobne podejscie takze wszystko ze mna ok

Gość pani inżynier 23
inteligencją mnie powalasz skoro nie pojmujesz, że może mieć wykształcenie ale nie jest to warunek konieczny do prowadzenia sklepu. :D

Gość pani inżynier 23
a ja na co dzień przebywam z chłopakami z polibudy i ci przystojni, fajni mają fajne laski z polibudy a nie takie tępe strzały jak Ty ;)

ale ja rozumiem ze moze miec wyksztalcenie wyzsze, nie wykluczam tego tylko pytalam czy z reguly takie osoby sa niewyksztalcone... bo chyba tak jest? prawda?

Gość pani inżynier 23
nie ma na to reguły a na uczelni to sami inteligentni? :D kpisz chyba :D

tępa to ty jesteś i pewnie brzydka jak noc bo z polibudy to ja widzialam te panny maszkary wiekszosc przymulone i otepione :o

Gość pani inżynier 23
no jak widziałaś informatyczki :D to pewnie tak ;) dziewczyny z architektury i inż biomedycznej są konkretne laski :classic_cool:

Gość pani inżynier 23
no ale TY jesteś tak ograniczona, że dla Ciebie dziewczyna rozumiejąca fizykę, matematykę to paszczur. żal autorko, żal ;) bez odbioru

zawijaj stąd :)

Gość kaffffeteriuusz
co za durna baba:o🖐️

Gość jedno pytanie mam............
skąd wiesz czy pan sklepikarz będzie cie w ogóle chciał???????? :D

Gość zenek sklep rybny
do ruchania moze byc🖐️

bo ja jestem fajna dooopa :D

Roochałam sie z nim na zapleczu, ale głupio mi było zapytać sie go o dyplom. Muszę przyznać, że roochał jak facet z zawodówką, po prostu grzmocił po same jaja, niezbyt dobrze to rokuje, co sądzicie?