Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zla kobieta jestem

wlasciciel sklpeu spozywczego - dobry kandydat?

Polecane posty

Gość wycena
to, że się do ciebie uśmiecha absolutnie o niczym nie świadczy!!! Po prostu chce być miły dla ciebie jako klientki. A może Ty się zachowujesz niedwuznacznie i to go krępuje i stąd takie jego zachowanie. A facet jest w ogóle wolny?

zuziak ja nie okreslilam go jako pracownika fizycznego - zrobla to pani inzynier a moje slowa byla odpowiedza Pytam w kolko czy taka osoba zarabia jakas porzadna kase i czy nie jest bez wyksztalcenia... a ktos sie smieje ze mnie? trudno......

wycena ja zachowuje sie normalnie... odwzajemnilam raz jego usmiech i raz podziekowalam mu ze fatyguje dla mnie pracownice nie wiem czy jest wolny w sumie musze sie przyjrzec

Gość pani inżynier 23
a gdzie ja napisałam, że facet fizycznie pracuje? :D i widzę, że inteligencją nie powalasz skoro nie przyjmujesz do swojej małej główki, że jeden ma wykształcenie i prowadzi swój biznes (jaki by nie był), jest oczytany, kulturalny, ma wiedzę ogólną a drugi jest bez przysłowiowej szkoły ale ma łeb na karku, pojęcie o wszystkim i jest inteligentny, a trzeciemu wystarczy proste życie - praca, dom, najeść się, wyspać, tv. ludzie są RÓŻNI i mają RÓŻNE podejście do życia, wykształcenia i pracy. ps: powodzenia w szukaniu jelenia! ;)

Gość chyba zla kobieta jesem
pani inzynier przepraszam za pomylke, o pracowniku fizycznym pisala osoba o innym nicku eleeene :P wybacz ze Cie urazilam. masz mase kompleksow :o no ale dzieki za rady a inni jak myslicie? taki facet z reguly jest bez wyksztalcenia?

Gość pani inżynier 23
a tak przy okazji: moja mama jest po studiach i pracuje w bankowości a ojciec bez studiów za to rozkręcił interes i zarabia 5 razy więcej od mamy, więc nie wiem jaką miarą chcesz ocenić swojego potencjalnego małżonka :D i były awantury u dziadków, że w tamtych czasach (mama ma prawie 50) studia to było COŚ (nie jak dzisiaj) a ona będzie żyła z kimś bez studiów :) i jak na tym wyszła? także swoje kalkulacje możesz sobie włożyć między książki

Gość chyba zla kobieta jesem
u mnie w domu wszyscy są wykształceni i chyba nie umiałabym przedstawić takiego faceta. o to chyba glownie sie rozchodzi dlatego pytam na forum czy taka osoba moze miec wyksztalcenie wyzsze czy raczej nie

Gość pani inżynier 23
a skąd my mamy wiedzieć czy on ma czy nie ma? zapytaj. i tylko po to potrzebne Ci wykształcenie, żeby mieć? tzn żeby facet miał? :D powodzenia

Gość pani inżynier 23
a masz jakąś listę kierunków, które powinien skończyć? po co Ci chłop filozof albo socjolog? :)

Gość zuzizak
jak tak ważny jest dla ciebie ten głupi papier, to zawsze możesz kupić swojemu fizolowi dyplom na bazarze!!! no, on sam sobie kupi, bo ty niby z czego?

Gość ghrrrrrrrr
po cholere odpisujecie trolowi

Gość Xixileen
słuchaj, teraz kryzys, czasy cięzkie, w robocie się nie przebiera. :P Znam ludzi z mgr, którzy na kasie w Biedronce zapierniczają. A w jakim mniej więcej wieku jest ten facet?

akurat ten facet ma sklep i jesli dobrze prosperuje to kase ma wiec studia wyzsze moze miec byle jakie byleby byly :P ogolnie rozgladam sie za chlopakami z politechniki :o wiem moze to glupie ale nie chce zyc w biedzie....

Gość zuzizak
teraz są takie czasy, żeby być kretynem trzeba miec do tego studia na papierze i jeszcze za to zapłacić, hahah, znalaźli na idiotow w końcu patent, by nieźle zarobić.

Gość zuzizak
a za byłego prezydenta Kwaśniewskiego (nie biorąc pod uwagę opcji politycznej) też byś nie wyszła, bo nie ma skończonych studiów? Widzisz jaka pusta jesteś...

facet podchodzi pod 30 albo jest lekko po

ale Kwaśniewski podjął studia tylko ich nie skończył więc chęci miał zeby zdobyc wyksztalcenie poza tym teraz czasy sa inne

Gość nieeee na pewno niee!
Zastanów się... Chcesz mieć duży dom, z ogródkiem, dużym salonem i czterema sypialniami czy wynajmowane 36m2 ? :] Odpowiedź jest prosta :)

Gość zuzizak
tak, teraz są czasy, że do biedronki bez magistra nie przyjmują. Za to fizol może sobie prowadziś wlasny sklep i zarabiać 20 razy więcej, niz magister na kasie, gratuluję ambicji i oceniania ludzi, życzę byś trafila nna takiego samego snoba jakim ty jesteś

Gość a jakze by inaczej
Ukończenie studiów i studiowanie nie świadczy o inteligencji... co widać na przykładzie autorki.

Gość temu
chyba zla kobieta jestem -/ / - Jak ty tak myślisz ,i tylko kasie to znaczzy że od 12 lat siedzisz na porkingach przy wyjeżdzie z miast ,lub na moście na odrze i dzjecsz szpary za dolary i euro-z ciebie żona to koszmar blachara i galerianka.

wydaje mi sie ze jednak wiekszosc osob zle patrzy na taka osobe. przedstawilabym go i co powiedziala rodznie? ze prowadzi spozywczaka? on chyba nie jest dla mnie

Gość Stara_a_naiwna.
Ja myslałam że za maż wychodzi się z miłości, a Ty się chcesz dobrze sprzedać. Może wystaw aukcję internetową ze swoją ofertą. Przynajmniej sprawa będzie jasna. A faceta zostaw bo widać że ma głowę na karku i zasługuje na kogoś na penym poziomie (niekoniecznie ze studiami)

Gość Annaaaa-
raczej to ty nie nadajesz sie na żone ale to kwestia gustu,z twoją szkołą i rodziną to mój kałkaz by pogadał.

Gość nieeee na pewno niee!
Wiesz jak ma 30 lat i pracuje w sklepie na kasie to coś nie tego :o na kasie w sklepie może sobie student dorabiać :o Prawda jest taka ,że rzadko które studia dają dobrą pracę, jeżeli nie założysz własnej działalności gospodarczej i będziesz nabijać całe życie komuś do kieszeni to się w życiu nie dorobisz :o Wystarczy trochę pokombinować, poczytać, podowiadywać się... wcale to nie jest takie trudne ! ale trzeba mieć do tego ambicje... a taki facet ambicji nie ma! :o

ale ten facet jest wlascicielem tego sklepu a nie pracownikiem nie wiem kto w dzisiejszych czasach szuka w zwiazku milosci... :o i w biedzie zyc razem? no rzeczywiście super

Gość miłość... hmmmm .....
Miłością nie wykarmisz rodziny, nie kupisz dzieciom podręczników do szkoły, nie wyślesz ich na głupią wycieczkę szkolną... Miłość ? Poczytaj o Fenyloetyloaminie ...to jest ta cała twoja miłość , czysta chemia która z czasem ulega destrukcji .

Gość Stara_a_naiwna.
popieprzone te wypowiedzi... a co szkodzi kochać sie i wzajemnie wspierać, motywowac do wspólnej pracy, dorabiać się razem. To wszyscy ci, którzy potrafią zapewnić byt rodzinie, nie mają prawa się zakochac i być kochanymi, bo założenia musza trafić na wyrachowaną zimna ekonomicznie myślącą babę?

do stara a naiwna ja nie twierdze ze facet z kasa zawsze musi trafic na zolze lecaca na jego portfel ale czesto tak wlasnie jest. tacy faceci przyciagaja.....

Gość Stara_a_naiwna.
to kto się zadaje z biedotą? ;)